Laur eXtream wrote: ↑20 May 2022, 17:45
Salut,
Am de mult timp un serviciu stabil de trimitere emailuri in masa cu livrare in inbox 100%, o platforma de email marketing cu absolut orice este necesar ca sa se faca totul automat, de la incarcarea listelor de emailuri pana la customizarea emailului si servere de smtp.
Adresa nu o sa o las public aici, pentru ca e un serviciu personal, dar il pot pune la dispozitie celor ce doresc sa foloseasca platforma. Contracostul va fi pentru numarul de emailuri trimis si serverele smtp folosite, dar cu siguranta mult mai ieftin decat orice platforma comerciala ati folosi. Ca sa dau un exemplu, o campanie minima ar include un buget de 50 euro pentru un server smtp si livrarea pana la max 50.000 emailuri.
Imi puteti scrie pe privat mesaj daca va intereseaza sau alte intrebari aici.
Salut Laur. Ma intereseaza. Dar am nevoie de mai multe detalii daca se poate te rog.
Se pot crea diferite flow-uri pentru a configura sa zicem niste mail-uri de welcome, apoi de warm-up ca mai tarziu sa apelezi la CTA?
Ce poti sa imi spui despre cold mailing? Si care e garantia ca email-urile sa nu ajunga in spam. Sunt sigur ca esti la curent si ca stii foarte bine ca email-urile ( asta in campanii de emailing ) sunt foarte greu de tinut in inbox si ca necesita mai multa atentie din partea marketerului ( configurare, copywriting, nume domeniu, hosting, platforma de pe care trimiti ).
In rest, astept un mesaj privat te rog daca se poate cu platforma pe care o reprezinti, cunosc si eu multe la randul meu si de ce nu, poate as incerca cateva teste si de pe platforma ta.
AGSQ wrote: ↑30 May 2022, 10:45
Salut,
Cam cate emailuri ai in total si, mai important, cum anume ai facut rost de ele?
Daca eu folosesc serviciul tau si ma trezesc cu o reclamatie pentru spam, conform GDPR, poti dovedi ca toate adresele au fost colectate prin OPT-IN si ca utilizatorii au fost informati de faptul ca adresele lor vor fi prelucrate in scop de marketing catre terti?
Tnx!
Salut, exista mai multe metode de a colecta email-uri, si sunt legale. Poti sa colectezi email-uri de pe google, instagram, facebook sau linkedin, dar si de pe siteuri private care folosesc cookies. Este totusi bine sa verifici GDPR inainte.
Pont: pentru B2B este ok si nu are nimeni treaba cu email-urile pe care le trimiti, mai multe probleme de GDPR intervin la B2C.