Predau afacere (cont Instagram+vânzare haine)

Anunturi legate de vanzari/cumparari.
*Nu suntem responsabili de tranzactiile efectuate intre membri. Utilizatorii sunt sfatuiti sa-si ia maximul de precautii inainte de finalizarea unei tranzactii pentru a preveni posibilitatea unei inselaciuni.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
Oamenidepe
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 61
Joined: 05 Sep 2021, 16:39
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0

15 Oct 2021, 02:37

Am un cont de Instagram foarte populat bazat pe muzica și versuri rap. Acest cont are 35k urmaritori absolut toți reali iar in ultimul timp are o creștere impresionanta (undeva la 100 urmaritori pe zi).
Pagina strânge peste 10000 de like-uri la fiecare postare.
Produsele ce sunt prezentate și vândute sunt in parteneriat cu un magazin de haine românesc (magazin care vinde haine de firma cum ar fi Nike, adidas, etc) in regim dropshipping. Adaosul la produse vi-l alegeți voi. Eu la un hanorac adidas de exemplu care costa 90 de lei puneam prețul 150 de lei pe pagina de Instagram și se vindea foarte rapid. Magazinul cu care am colaborare îmi face și o reducere de 10% la fiecare produs. Produsele pe care le vindeți prin ajutorul paginii ajung la client in maxim 3 zile lucrătoare.
Pagina fiind una bazată pe rap iar media de vârsta a celor ce o urmăresc este între 16-25 de ani ea are un impact destul de mare la hainele care se vând.
Nu trebuie sa faceți mare lucru, doar sa promovați hainele pe pagina și sa luați legătura cu cei interesați.


Ofer mai multe detalii de exemplu despre profitul pe care îl poți face lunar sau orice alte lucruri in privat.
Post Reply

Return to “Anunturi”

  • Information