Author |
Message |
floringold01
Membru, skill +1
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Detinator server CS: DA
SteamID: NU
Fond eXtream: 0
|
Plugin Cerut: he Descriere (adica ce face el mai exact): vreau un plugin cs atunci cand faci kill sa iti dea un he Serverul ruleaza (HLDS/ReHLDS): ReHLDS Versiune AMX Mod X: 1.8.3 Modul Serverului: RESPAWN
Last edited by Rainq on 21 Jan 2019 01:09, edited 1 time in total.
Editat dupa model
|
19 Jan 2019 11:54 |
|
 |
Reclama
|
|
 |
cs_all
Moderator
Detinator Steam: Da
SteamID: /id/csall
Reputatie: Moderator Fost Membru Club eXtreamCS (o luna)
|
Code: #include < amxmodx > #include < amxmisc > #include < fun >
#pragma semicolon 1 #define MAX_PLAYERS 32
public plugin_init( ) { register_plugin( "test", "0.1", "ZOF 'X" );
}
public client_death( iKiller, iVictim, iWeaponIndex, iHitplace, iTK ) { if( iKiller != iVictim && iWeaponIndex == CSW_HEGRENADE ) { } }
|
19 Jan 2019 18:27 |
|
 |
YONTU
Moderator ajutator
Joined: 10 May 2013 13:25 Posts: 2921 Location: Gura Humorului
Detinator Steam: Nu
CS Status: Everyone is looking at ur shoes
Reputatie: Moderator ajutator Fost scripter eXtreamCS
|
- | Afiseaza codul
Code: public plugin_init() { register_plugin("Bonus HE", PLUGIN_VERSION, "YONTU"); register_event("DeathMsg", "event_deathmsg", "a"); }
public event_deathmsg() { new killer = read_data(1); if(killer != read_data(2) && is_user_alive(killer)) { if(!user_has_weapon(killer, CSW_HEGRENADE)) { client_print(killer, print_center, "Ai primit bonus un HE"); give_item(killer, "weapon_hegrenade"); } } }
_________________„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.” - Mark Twain „Asa e si in viata, hotii castiga, prostii care invata pierd.” - Mihai Nemeș - Pluginurile mele publice | Afiseaza codul
Control HE Damage(s) [Zombie mod] Liderul oamenilor NO RUSH (MANUAL) Salvatorul Craciunului Harry Potter's Magic Wand [0.0.3] New HE Grenade Effects Upgrades Menu -> Health/Armor/Damage Serverele care au achizitonat pluginurile mele: #1 #2CONTACT: sef_yontu@yahoo.com | skype: cyp_yontu
|
21 Jan 2019 00:28 |
|
 |
georgik5
Scripter eXtreamCS
SteamID: di57inct
Reputatie: Scripter eXtreamCS.com
|
am un plugin privat. daca te intereseaza il dau cu 3€.
|
28 Jan 2019 17:52 |
|
 |
L E V I N
Scripter eXtreamCS
CS Status: HLDS Builder
Detinator server CS: liber de contract
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS Nume anterior: Adryyy
|
georgik5 wrote: am un plugin privat. daca te intereseaza il dau cu 3€.  (să nu zic altele) on: dacă mai ai nevoie(cred că e rezolvat de mult..) Code: #include <amxmodx> #include <fun>
public client_death(killer,victim,wpnindex,hitplace,TK) if(is_user_alive(killer)&&killer!=victim&&!user_has_weapon(killer,CSW_HEGRENADE)) give_item(killer,"weapon_hegrenade")
#pragma tabsize 0
|
28 Jan 2019 18:34 |
|
 |
georgik5
Scripter eXtreamCS
SteamID: di57inct
Reputatie: Scripter eXtreamCS.com
|
Abtine'te. I'am oferit o optiune. Nu cred ca se compara ce i'ai dat tu cu ce ii ofer eu. 
|
28 Jan 2019 19:14 |
|
 |
L E V I N
Scripter eXtreamCS
CS Status: HLDS Builder
Detinator server CS: liber de contract
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS Nume anterior: Adryyy
|
păi de ce să mă abțin când vâd persoane care cer pe un fișier bani,fișier codat în cel mai ușor limbaj(de programare??) existent(zic) el vrea ceva simplu & direct,ce ai tu de optimizat la acest cod? ce-mi arăți tu acolo,e total diferit de ce a cerut.. no hate me,bff p.s: yonutu acum m-am uitat peste ce ai postat..
|
28 Jan 2019 19:33 |
|
 |
|