Plugin rank chat

Categoria cu cereri de pluginuri si nu numai.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Forum rules
Accesează link-ul pentru a putea vedea regulile forumului

Daca doriti sa vi se modifice un plugin, va rugam postati aici .
Post Reply
User avatar
K1d0x
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 800
Joined: 26 Feb 2012, 15:57
Detinator Steam: Da
CS Status: We Build Together ;3 RedFear
Detinator server CS: PuB.RedFear.Ro
SteamID: k1dox
Reputatie: Fost moderator ajutator
Location: Reșița
Been thanked: 152 times
Contact:

25 Jul 2012, 12:07

Cum adica sa se salveze rank-ul?
Image
32slots.net - Sursa ta de încredere de KIT-uri CS 1.6
RedFear.Ro România - | Afiseaza codul
Vă aştept cu un Register pe Forum
- Suntem în căutare de Dezvoltatori & Administratori :
HTML
PHP
MYSQL
C++
Ofer Server CS spre administrare | Afiseaza codul
Condiții : 
- Să dispui de timp liber
- Să ai cunoștințe AMXX & HLDS
Boostul este asigurat de către Mine (PM pentru. detalii)
ik1d0x@redfear.ro
User avatar
tre3fla
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 5333
Joined: 27 May 2012, 10:15
Detinator Steam: Da
CS Status: Allah Akbar !
Detinator server CS: Nu
SteamID: /id/tre3fla_xxx
Has thanked: 14 times
Been thanked: 129 times

25 Jul 2012, 12:19

tu vrei sa-i arate rankul in functie de locul sau in clasament sau cum... ex daca este pe 1800 din 1800 sa-i arate cand scrie ceva in chat,fata numelui [BOT] ... si daca e in top 15 sa-i arate [EXPERT] sau cum?
Andrew
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 958
Joined: 12 Mar 2008, 14:51
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Fost Moderator ajutator
Has thanked: 33 times
Been thanked: 52 times

25 Jul 2012, 12:27

spune de unde vrei sa inceapa prefixele, de la ce locuri in top , primele 15 [Expert] si urmatoarele [Bot] sau cum ?
Post Reply

Return to “Cereri”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 26 guests