Americanii îl ucid pe Qasem Soleimani

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Ganja*
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 539
Joined: 27 Jun 2011, 19:33
Detinator Steam: Da
CS Status: Loading...
SteamID: Ganja
Has thanked: 31 times
Been thanked: 36 times

07 Jan 2020, 20:30

aSh wrote:
07 Jan 2020, 19:35
Laur eXtream wrote:
07 Jan 2020, 02:29
Se vrea WW3. Nu stiu daca tineti minte ultima data cand ne-a implicat pe noi, Romania. Am facut topic global ca se va porni razboi, bine ca nu s-a intamplat.
Ce vedeti e doar o alta incercare disperata a USA de a porni razboiul.

Iar care tineti cu USA, va dati cu palma in cap singuri. Tara noastra este 80% capital strain si conducerea tarii manipulata prin coruptie de catre americani. Noi suntem saraci din cauza americanilor (si puterile terte). Rosia montana (cea mai mare resursa de aur posibila) este exploatata de Canada.
Acum un secol ,SUA nu a fost deloc interesata de WW1,apoi cand a fost atacata i-a atacat pe cei din Imperiul German si Austro-Ungar,iar in WW2,la fel si-a vazut de treburile ei interne,dar cand a fost atacata de Germania Nazista si Imperiul Japonez i-a atacat pe amandoi de mama focului. Iran daca continua la fel cu rautatea lor,vor fi rasi de pe fata pamantului. Chiar daca SUA nu e imperiu,se comporta ca un imperiu,cum a fost Imperiul ROMAN,numai ca altfel decat predecesorul. Daca nu era SUA,Europa si multe lucruri bune in lume intre care si noi Romania,nu ar fi existat nici astazi. Sa fim recunostori SUA si lui Dumnezeu.


Ambele razboaie au fost intretinute de america, stai linistit, stiu ei cum sa faca sa para ca ei nu vor de fapt sa faca rau nimenui pentru ca ei saracii sunt obligati sa se apere. Americanii se cred superiori oricarei rase, asa cum si-au furat tara de la amerindieni si de la mexicani, sau ai senzatia ca le-a dat cineva america lor? Nu tati, au luat totul cu forta, au cotropit popoare si au tinut sclavi negri pentru ca ei considerau ca nu exista o alta rasa mai "minunata" decat a lor. Sunt si or sa fie mereu "lemnul care intretine focul" pentru ca pe ei ii intereseaza un singur lucru, dominatia mondiala. Sa existe un singur stat si ala sa fie condus de ei. Vrei sa vezi cum gandesc americanii? Cauta carea "Societatile secrete si controlul lor in secolul 20. Este o carte foarte greu de gasit, si nu fara un motiv temeinic, ce o sa citesti acolo nu o sa iti vina sa crezi niciodata, stiu pentru ca eu nu am crezut, dar iti ofera dovezi clare, si iti si ofera detalii despre unde poti gasii aceste dovezi.
Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta, nu piept, mai am sapte serii
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information