10 ani de eXtream [CONCURS]

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
grande_ecks
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 1495
Joined: 18 Sep 2008, 00:35
Detinator Steam: Da
CS Status: Fii bun, ajută, rău poate orice prost.
SteamID: /ID/Narmer
Reputatie: Fost administrator
Location: România, Sibiu.
Been thanked: 33 times

11 Apr 2017, 00:47

Nu ai nevoie de idei. Te sfătuiesc cu drag: implică-te ca în 2007 și restul o să vină de la sine. Nu ai timp, lasă-l pe Vlad - o să greșească, o să învețe dar o să schimbe.

Atâta timp cât forum-ul nu este responsive, nu te aștepta ca numărul de vizitatori să crească.

Numai bine.
Singura modalitate de contact este Steam-ul: /ID/Narmer sau pe ctOS.ro

Image
RoyalServer 2
User avatar
nexxt91
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 584
Joined: 15 Feb 2012, 22:08
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: Da
Location: Ploiesti
Has thanked: 17 times
Been thanked: 12 times
Contact:

11 Apr 2017, 11:08

In primul rand as vrea sa spun la multi ani tuturor utilizatorilor care au fost activi aici si sunt cum a spus cineva mai sus noi EU TU tinem comunitatea asta ! Laur felicitari ca ai ajuns pana aici cu ExtreamCS nu este usor deloc :) SUGESTIILE mele ar fi :100:

1.Cu siguranta tema asta e mai batrana ca mine si ar trebui schimbata .
2.Deschide CERERI DNS doar pentru serverele de CS/CSGO cu un avarage BUN populate.
2.COMPETITII , odata ce ai adus/deschis servere de CSGO fa si concursuri cu premii in bani , nu mult dar atrage lumea si sa fim seriosi cateodata e frumos sa mai si oferi :)
3.CSGO TEAM , un grad special ales cu grija sa ajute jucatorii cu problemele de genul .
4.Teparii. Orice membru care a dat o teapa sa numai "calce" pe comunitate asta ar arata ca EXTREAMCS se respecta acum asta depinde de tine sa ai un staff special care sa se ocupe de asta gen "TRADE TEAM"/SAU Creeaza un buton gen cum e pe EBay ratie de seriozitate :)
5.Baga o cateogrie de League of Legend din moment ce sunt atatea jucatori de ce nu . si nu incepeti cu "e un forum de cs" ca am vazut aici ce nu am vazut pe matrimoniale", deja extream e mult prea dezvoltat ca sa il tii doar pe nisa de CS/CSGO
6.STAFF nu toti membri din staff sunt doritori sa te ajute ! Unii se fac ca nu vad PM sau altu iti spune ca nu poate.

Cam astea ar fi ..din partea mea mult succes pe viitor ! LA MULTI ANI EXTREAMCS
Discord: discord.gg/mnxscripts
User avatar
Littlepac_m
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 548
Joined: 12 Jul 2015, 09:19
Detinator Steam: Da
CS Status: fl studio time
Detinator server CS: Da.
SteamID: majestick109
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Cont nou Larsawin
Fost Membru Club eXtreamCS (2 luni )
Nume anterior : Littlepac1337
Fond eXtream: 0
Location: FL Studio
Contact:

11 Apr 2017, 14:11

1. tema cu design frumos
2. server csgo, in timp altele
3. competitii saptamanale
Stand your ground or flee - the choice is yours. You are only delaying the inevitable, for the carrion crows shall feast regardless.
User avatar
tre3fla
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 5317
Joined: 27 May 2012, 11:15
Detinator Steam: Da
CS Status: Allah Akbar !
Detinator server CS: Nu
SteamID: /id/tre3fla_xxx
Has thanked: 14 times
Been thanked: 129 times

13 Apr 2017, 15:31

Laur eXtream wrote:Sa dam drumul. Astept cele mai bune idei care sa ma impresioneze. Succes! :clubs:
In primu rand mersi de urari, ca doar mie personal mi le-ai facut, nu la astia.

In primul schimba tema asta si fa un upgrade la platforma. Nu spun sa o schimbi, doar sa o upgradezi si sa o blindezi cu 5-6 extensii frumoase, in general chestii estetice.
Axeaza-te mult, si cand spun mult ma refer in proportie minima de 95% pe CS:GO. Trebuia sa faci asta de prin 2014, dar inca nu e prea tarziu.
Dezvolta partea de csgo 50% cu servere proprii, cat mai unice daca se poate. Cat despre ceilalti 50% parerea mea este ca trebuie sa te axezi partea de game-developement - parte datorita careia m-am alaturat comunitatii extream acum 5 ani. Dar retine: dezvolta strict partea de sourcemod, nu cea de amxx ca este foarte veche, sunt destul tutoriale existente si nu mai intereseaza pe nimeni. Pe extream inca activeaza vreo 8 scripteri buni care stiu si SM si care sunt sigur ca vor ajuta enorm la dezvoltarea acelei parti a site-ului.
Tot la la partea de CSGO poti face o categorie dedicata gambling-ului structurata pe vreo doua parti, cel putin pentru inceput. Una in care detinatorii de site-uri de gambling sa isi faca reclama gratis iar alta dedicata pariorilor unde sa se poata posta analize ale meciurilor, caculi cu sanse de castig ale echipelor care joaca in acel moment ( echipele profesioniste, bineinteles ). Sunt mii de chestii cu care sa dezvolti categoria de CSGO. Eu te pot ajuta cu idei, daca ai nevoie da-mi PM si iti mai zic. Pe langa idei mai pot ajuta pe partea de SM cu tutoriale, resurse, pluginuri personale care sunt nepublicate momentan si alte chestii.
Bafta.
User avatar
WISHEXEC
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1683
Joined: 12 Nov 2011, 19:37
Detinator Steam: Da
CS Status: AmxModX
Detinator server CS: DAEVA.RO
Reputatie: Fost Moderator ajutator
Nume anterior : ONEMDX
Location: România
Has thanked: 84 times
Been thanked: 85 times
Contact:

13 Apr 2017, 15:37

Rainq wrote:Cea mai bună idee..adu servere de orice fel,discuții generale și anunțuri e populat deja acolo,mai ai decât servere să aduci..l4d2,cs,cs:go,samp,minecraft,etc sau poți face o categorie horror unde acolo postezi jocuri multiplayer gen dead by daylight,etc(să faceți echipe),să filmați ce vă jucați "LaUr eXtream" merge ca și canal de youtube, poți face ca maxinfinite dacă îți place să vorbești sau vezi cine are pc bun în staff să facă el, tema e bună,mie unu îmi place dar prin populare o faci decât prin servere,nu să le pui cum le-ai pus acum ci să te axezi pe așa ceva,poate unii își vor face cont doar pentru admin sau etc dar acei playeri care vor juca,vor intra pe forum și se vor uita și ei prin topicuri și etc,nu știu cum să populezi forumul rapid dar cu o categorie bună pentru servere și cât pentru deținatori ar merge, e aiurea dacă vine/pleacă cu serverul dar trebuie să ai oameni pentru așa ceva..categoria cu mix o văd inutilă în momentul de față sau alte categori..source e mort,să pui baza de date pe extream ..nu știu extreamcs e de 10 ani,faci cum vrei aici ,propunerile sunt la fel la toți..adică ei spun că nu te implici ca să faci ceva,mai multă implicarea și din partea ta,poți vinde x anunțuri globale,nu prea îmi e greu să dau cu mouse-ul mai jos/în cazul meu cu degetul pentru că stau pe telefon acum :)) dar poți pune o temă una care ție îți place și vezi câți utilizatori vor intra atunci :)) și cei care spun să faci update la phpBB ..te trage în jos chestia asta..pe extreamcs intri lejer și pe telefon și pe pc,pe ambele e o plăcere de a sta pe forum dacă faci update nu o să mai fie plăcere pentru telefon și scazi..deci servere,implicare,staff care să te ajute cu așa ceva nu doar să mute un topic la coș și gata bun..cei care se implică,te ajut, îți dau sfaturi ba chiar idei..dar bănuiesc că orice zic ei tu zici nu..nu cunosc Administratori foarte bine,nu știu cât de capabili sunt dar eu văd că ei vor să facă ceva..cel puțin Vlad a încercat să-ți dea idei(ce am citit în comentari) ce pot să zic..dacă pui domeniu eXtream și servere de samp,cs,etccc o să ai mai mult succes, e o comunitate veche,merită să faci ceva cu asta, frumos nume,bun staff,membri capabili să ajute un începător,staff-ul la fel și la țepari nu știu ce să zic..ar fi bine să pui restricție cel puțin 200 posturi..ar fi o idee bună..sau nu 200..hai 50 ca să nu se facă spam aiurea..poți dacă vrei..dar nu vrei cu adevărat..oricum indiferent de alegi eu intru,baftă.
Edit: Degeaba faci concursuri cum spun cei de mai sus,vor intra doar pentru câștig dacă termini concursul ,gata numai intră,mă refer la concurs de cs:go cu bani,am văzut în topic ideea e că nu neapărat câștigul contează ci compeția..poți avea un server de cs:go și poți pune 3 grade pe forum Global CS:GO,Suprem CS:GO, Gold CS:GO,la fiecare luna primi 3 vor primi gradul ăsta pe forum sau admin pe server timp de o lună și așa va fi o competiție,nu trebuie să vi cu premi 28 de euro locul 1 sau etc.. îmi e indiferentă treaba cu bani când mă joc,să fiu cel mai bun caut în niciun caz să iau bani dar poți face și concurs d-ăsta cu bani odată la x timp..e frumos să te axezi pe servere..nu trebuie tu să te ocupi ,pune un topic global și vezi cine ar avea plăcerea să te ajute dar acolo o să fie greu pentru că mulți vor vrea și tu trebuie să selectezi cei ce nu vor pleca pentru că un server dute-vino nu merge,nu trebuie să fie vechi pe gametracker și rank bun ci doar să fie deținatorul capabil să fie aici indiferent de situație și să-l ajuți cu totul ,probabil și cu bani(ATENȚIE: DACĂ AI ÎNCREDERE ÎN EL CA VA RĂMÂNE)nu doar așaa...aiurea..,concursuri în premi mici așa poți să te ridici :))
Edit 2: zicea cineva de treaba cu intermediari și topicurile de la security zone,bănuiesc că nu te ocupi dar poți alege câțiva extream mod sau administratori să se ocupe,nu decât 2,Moderatori au demonstrat și în trecut că nu sunt de încredere ,nu mă interesează că numai sunt Moderatori din trecut mereu se poate întâmpla ceva,deci cum a spus ei/el intermediari,topicuri aiurea trimise la coș,unele topicuri țin și 2-3 zile doar de dragul de offtopic..
Edit 3: Clan al forumului,pune un topic global pentru așa ceva(mă refer la cs:go) sau și la 1.6 dacă tu crezi că se mai implică așa mult cineva...să explic mai bine ideea deci tu pui un topic global cu recrutare membri clan extream,8 membri,5 care joacă și 3 în caz că cineva nu poate să intre din ei,rezerve pe scurt și filmează când jucați #nu tu dacă nu joci ,pune pe cineva să se ocupe# zic că ai avea mai mult succes ,ți-am dat o grămadă de idei toți..unii mai bune alții mai puțin bune.
Edit 4: Pe facebook nu o să ai succes sau pe altă rețea de socializare fără poze cu stări,gen junimea,pune pe cineva să facă meme-uri amuzante și o să ai succes pe instagram și pe fb mai greu,e un început pentru toate,da' degeaba îți spun eu..trebuiesc oameni,pentru fiecare domeniu ..e greu, mulți bani de investit dar ca să nu dai bani aiurea zic să investești decât într-un server pentru început ,nu concursuri decât cel care am zis mai sus cu grad pe server sau forum ,nu arunci bani aiurea ,vor fi playeri dacă te ocupi de un server și de la acel server te extinzi..parteneriat cu alte site-uri/forumuri mari,ar fi un câștig,nu trebuie să bagi aproape o mie de euro pentru asta.. până într-o sută și aia e,forumul o duce bine,pune alte categori cu diverse jocuri,nu neapărat lol cu ce a zis o persoană mai jos,orice joc vrei tu care este jucat până la urmă,este forumul tău faci ce vrei cu el,mă bucur că ai gândit așa din 2007 pentru că acum în prezent este forumul unde este,este foarte bun,mare și activ dar numai bagă înapoi țepari,nu am înțeles unele lucruri,în fine nu e treaba mea deci poți să faci cum vrei dar eu zic că niște parteneriate și servere ar ajuta + categoria cs:go modificată (pluginuri,addonsuri) pricepi tu,baftă încă odată,am editat de atâtea ori pentru că citeam alte comentarii + mai mă gândeam eu ce ar fi ok din punctul meu de vedere
invatati sa sintetizati schematic ideile pe care vreti sa le exprimati. oriunde o sa fiti nu o sa stea nimeni sa citeasca pomelnice intregi de text
Bat-Fur
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 27
Joined: 25 Jul 2015, 22:54
Detinator Steam: Da
CS Status: The legend never die !
Fond eXtream: 0
Location: Ploiesti

13 Apr 2017, 17:14

La multi ani
User avatar
hoffaramirtpm
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 1301
Joined: 08 May 2016, 15:41
Detinator Steam: Da
CS Status: Planting the bomb
Reputatie: Nume anterior: Anthalius
Fost Membru Club eXtreamCS ( o luna )
Castigator Membru Club eXtream @ Ganduri de sub dus (25 OCT - 25 FEB)
Utilizator neserios (tepar!)
Unban achitat
Fond eXtream: 0
Location: Botosani County
Been thanked: 1 time

13 Apr 2017, 21:54

Laur eXtream wrote:Extind concursul pana Miercuri. Veniti cu idei mai...geniale, sau ceva cu adevarat deosebit ce merita sa implementez pe extreamcs, fiindca ideile traditionale cu 'schimba tema' deja le stiu.
E aproape vineri
User avatar
Challenger.
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2530
Joined: 07 Dec 2014, 14:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost Super Moderator
Nume anterior: whisTle
Puncte: 1.7 / 3
Fond eXtream: 0
Contact:

13 Apr 2017, 22:30

-Schimbare tema
-Upgrade versiune phpbb
-Dezvoltare categorii pentru alte jocuri
-Servere gaming/ts
-Competitii pe servere in fiecare saptamana

Asta s ar putea face mai repede, gen pana in mai ai putea face schimbarile astea..si restul pe care ti le am spus in postul #2 pe parcurs..macar sa le vedem pe astea, daca nu vei trece pe extream.ro sau sa faci ce am mai spus acolo.
NU sunt intermediar.

Dacă ai nevoie de ajutor pe forum dă-mi un PM şi rezolvăm.

REGULAMENT FORUM

RECLAMAȚII MODERATORI

RECLAMAȚII PM
Activitate scăzută
User avatar
Laur eXtream
Fondator eXtream
Fondator eXtream
Posts: 6286
Joined: 06 Apr 2007, 04:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv..
Detinator server CS: cs.extream.ro
Reputatie: Fondator eXtream
Fond eXtream: 200
Location: eXtreamLocation
Has thanked: 186 times
Been thanked: 792 times
Contact:

14 Apr 2017, 01:35

Stop concurs! Voi anunta in curand castigatorii.
User avatar
Laur eXtream
Fondator eXtream
Fondator eXtream
Posts: 6286
Joined: 06 Apr 2007, 04:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv..
Detinator server CS: cs.extream.ro
Reputatie: Fondator eXtream
Fond eXtream: 200
Location: eXtreamLocation
Has thanked: 186 times
Been thanked: 792 times
Contact:

18 Apr 2017, 23:56

A fost dificil sa aleg castigatorii, din moment ce majoritatea ideilor s-au repetat. Totusi, am punctat calitatea, si nu cantitatea ideilor din mesajele voastre. Deci am luat in vedere dintr-un mesaj plin de idei, doar cele care imi trebuie.

Asadar, am ales locul 1 - AlexStormZone:
AlexStormZone wrote:Doamne ce fel a trecut timpul....
Eu am sa fiu scurt și la obiect nu ca restul membrilor de mai sus, ce ar ajuta în opinia mea ar fi sa Îți investești puțin timp în deschiderea a 4-5 servere de CS:GO, este jocul momentului și acel "CS" din numele forumului face referire doar în acest domeniu... nu prea merge sa te axezi pe alte jocuri dacă înțelegi ce spun. Și reclamă plătită la youtuberi pentru popularea lor, sau promovare pe Facebook deși nu cred ca ajuta facebook-ul în situația asta, youtuberii mari cu 100k abonați plus fac așa ceva (SOWTF cere 100 lei pe video, sau cerea acum 2 luni, acum nu știu sincer)
O alta varianta ar fi mai multe giveaway-uri, fie ele săptămânale, concursuri cu fiecare sărbătoare, sau pur și simplu un concurs pe luna sau o data la 2 luni cred ca ar fi ok.
Mult succes Laur și sa ne auzim cu bine și pe viitor :)
Asta am si eu in minte, sa deschid unul sau mai multe servere de cs:go. Deasemenea, ideea ta cu promovarea pe youtube mi se pare foarte buna!
Un alt lucru care mi-a placut, sunt concursurile conform sarbatorilor, care eu consider ca atrage lumea.

Locul 2 - nexxt91:
nexxt91 wrote:In primul rand as vrea sa spun la multi ani tuturor utilizatorilor care au fost activi aici si sunt cum a spus cineva mai sus noi EU TU tinem comunitatea asta ! Laur felicitari ca ai ajuns pana aici cu ExtreamCS nu este usor deloc :) SUGESTIILE mele ar fi :100:

1.Cu siguranta tema asta e mai batrana ca mine si ar trebui schimbata .
2.Deschide CERERI DNS doar pentru serverele de CS/CSGO cu un avarage BUN populate.
2.COMPETITII , odata ce ai adus/deschis servere de CSGO fa si concursuri cu premii in bani , nu mult dar atrage lumea si sa fim seriosi cateodata e frumos sa mai si oferi :)
3.CSGO TEAM , un grad special ales cu grija sa ajute jucatorii cu problemele de genul .
4.Teparii. Orice membru care a dat o teapa sa numai "calce" pe comunitate asta ar arata ca EXTREAMCS se respecta acum asta depinde de tine sa ai un staff special care sa se ocupe de asta gen "TRADE TEAM"/SAU Creeaza un buton gen cum e pe EBay ratie de seriozitate :)
5.Baga o cateogrie de League of Legend din moment ce sunt atatea jucatori de ce nu . si nu incepeti cu "e un forum de cs" ca am vazut aici ce nu am vazut pe matrimoniale", deja extream e mult prea dezvoltat ca sa il tii doar pe nisa de CS/CSGO
6.STAFF nu toti membri din staff sunt doritori sa te ajute ! Unii se fac ca nu vad PM sau altu iti spune ca nu poate.

Cam astea ar fi ..din partea mea mult succes pe viitor ! LA MULTI ANI EXTREAMCS
Ideea cu DNS-uri este foarte buna! Am avut in trecut asa ceva si a functionat, insa la serverele CS 1.6 . O sa folosim si la cs go de acum inainte!
Totodata, ideea cu CS GO Team ar putea fi utila, in special pentru cei ce cauta ajutor cu serverul.


Locul 3 - Specii:
Specii. wrote:La multi ani forum-ului si la multi bani lui Laur :meme
O sa las direct propunerile mele.
1. Incearca sa faci niste produse marca eXtreamCs ( tricouri,iar membrii pot face chiar ei unele modele( ma refer la desen) si sa le alegi pe cele mai bune.
2. Concurs cs go in fiecare luna cu premii in bani ori cu benificii pe forum
3. Dezvolta categoria cs go.
4. Pune mai multe benificii celor cu membru club( asa o sa cumpere mai multi)
5. Deschide pentru inceput inca 2 servere. 1 de cs go mod ARENA si 1 teamspeak
6. Rezolva bug-urile
7. La categoria anunturi sa poata vinde doar cei verificati
8. Pentru reclama mai doneaza si tu pe live-uri cate 1 e la colo sau astia care joaca cs go si o sa ramana numele acolo.
9. Sa gasesti un voluntar care sa posteze pe youtube meciuri cs go cu membrii extream.
Ideea cu produsele marca eXtreamCS imi surade. Ar putea aduce reputatie pozitiva pentru comunitate si ma gandesc sa implementez asa ceva pe viitor.

Locul 4 - tre3fla:
tre3fla wrote:
Laur eXtream wrote:Sa dam drumul. Astept cele mai bune idei care sa ma impresioneze. Succes! :clubs:
In primu rand mersi de urari, ca doar mie personal mi le-ai facut, nu la astia.

In primul schimba tema asta si fa un upgrade la platforma. Nu spun sa o schimbi, doar sa o upgradezi si sa o blindezi cu 5-6 extensii frumoase, in general chestii estetice.
Axeaza-te mult, si cand spun mult ma refer in proportie minima de 95% pe CS:GO. Trebuia sa faci asta de prin 2014, dar inca nu e prea tarziu.
Dezvolta partea de csgo 50% cu servere proprii, cat mai unice daca se poate. Cat despre ceilalti 50% parerea mea este ca trebuie sa te axezi partea de game-developement - parte datorita careia m-am alaturat comunitatii extream acum 5 ani. Dar retine: dezvolta strict partea de sourcemod, nu cea de amxx ca este foarte veche, sunt destul tutoriale existente si nu mai intereseaza pe nimeni. Pe extream inca activeaza vreo 8 scripteri buni care stiu si SM si care sunt sigur ca vor ajuta enorm la dezvoltarea acelei parti a site-ului.
Tot la la partea de CSGO poti face o categorie dedicata gambling-ului structurata pe vreo doua parti, cel putin pentru inceput. Una in care detinatorii de site-uri de gambling sa isi faca reclama gratis iar alta dedicata pariorilor unde sa se poata posta analize ale meciurilor, caculi cu sanse de castig ale echipelor care joaca in acel moment ( echipele profesioniste, bineinteles ). Sunt mii de chestii cu care sa dezvolti categoria de CSGO. Eu te pot ajuta cu idei, daca ai nevoie da-mi PM si iti mai zic. Pe langa idei mai pot ajuta pe partea de SM cu tutoriale, resurse, pluginuri personale care sunt nepublicate momentan si alte chestii.
Bafta.
Da, o sa ne axam pe CS GO din moment ce in aceasta directie se indreapta nisa de counter-strike. Cat despre sourcemod, o sa ma documentez...nu mai sunt la curent de mult timp, fiind inactiv de peste 3-4 ani.
User avatar
Laur eXtream
Fondator eXtream
Fondator eXtream
Posts: 6286
Joined: 06 Apr 2007, 04:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv..
Detinator server CS: cs.extream.ro
Reputatie: Fondator eXtream
Fond eXtream: 200
Location: eXtreamLocation
Has thanked: 186 times
Been thanked: 792 times
Contact:

18 Apr 2017, 23:58

Astept locul 1 sa isi aleaga premiul ca apoi si ceilalti sa decida ce vor din castigurile ramase. AlexStormZone, trimite-mi PM!
User avatar
Laur eXtream
Fondator eXtream
Fondator eXtream
Posts: 6286
Joined: 06 Apr 2007, 04:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv..
Detinator server CS: cs.extream.ro
Reputatie: Fondator eXtream
Fond eXtream: 200
Location: eXtreamLocation
Has thanked: 186 times
Been thanked: 792 times
Contact:

26 Apr 2017, 22:41

Castigurile au fost alese in ordinea urmatoare:
Locul 1 - AlexStormZone (topic global)
Locul 2 - nexxt91 (banner header)
Locul 3 - Specii (gift cs complete)
Locul 4 - tre3fla (banner topic)

Multumim pentru idei si pentru participare. Ne auzim ...peste inca 10 ani? :)
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information