BattleArena.ro - Câștigă un cupon cu o reducere de 50%

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
zigweed
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1094
Joined: 27 Oct 2015, 16:35
Detinator Steam: Da
SteamID: zshare
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS ( o luna )
Fond eXtream: 0
Location: Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 13 times
Contact:

16 Dec 2016, 12:35

grande_ecks wrote:Update:

- s-a făcut update la ultima versiune (4.1.7.1) la platformă cât și la temă.

- a fost implementat magazinul de licențe, accesorii și de găzduire jocuri online (primele comenzi se pot efectua din data de 16 Decembrie 2016), din cauză că mai sunt retușuri de făcut, se implementează plata prin card și SMS via mobilPay și se adaugă produse noi.

- a fost implementată o platformă de marketplace și downloads - unde sunt lucruri gratuite sau plătite dezvoltate de utilizatorii Battle Arena. Îți poți vinde creația ta, dacă ai un addon pe care vrei să-l vinzi, îl urci în platforma noastră și ai acces la toate informațiile. Pentru fiecare vânzare, reținem un comision de 10% iar suma minimă la care poți retrage banii este de 50 Euro. Plata se efectuează bancar sau prin PayPal.

- a fost implementat leaderboard, unde în fiecare zi utilizatorul care contribuie cel mai mult la dezvoltarea forum-ului și primește reputație pozitivă, câștigă în ziua respectivă locul 1 iar dacă se clasează pe locul 1 pe toată lună, primește V.I.P. 30 de zile și un cupon cu o reducere de 50% la orice licență achiziționată.

- a fost implementată autentificare în două etape, disponibilă pentru iOS și Android. Detalii aici.

Orice feedback pentru noi este important! :relaxed:
1. 20% din continutul acestui post reprezinta de fapt si de drept titlul postului, restul este reclama ieftina.
2. Ca sa castigi un cupon de 50% reducere, trebuie sa activezi pe un forum 30 zile si sa reusesti sa faci cat mai multe posturi, iar pe langa asta posturile trebuie sa fie si de calitate (asa deduc din ce spui tu in Footer, citez: "Nu punem accent pe statistică și nici nu vom pune niciodată. Preferăm utilizatorii de calitate, care știu să îmbine gaming-ul cu amuzamentul. :)"). Nu ti se pare prea mult pentru .. nimic ?
3. Daca vrei calitate, asa cum iti propui tu, sterge 30-40% din utilizatorii inregistrati, iti spun eu ca nu sunt de calitate, ci doar niste tepari colectati de pe extreamcs, probabil sau mai degraba prin intermediul acestui post.
4. Am inteles ca ti-ai luat de la gura lunar ca sa-ti platesti licenta la ipb, dar nu trebuie sa ne pui print screen-uri si sa ne tot aburesti pe aici ca vai ce comunitate iti faci tu. Momentan, comunitatea ta nu are decat o licenta ipb, nimic mai mult, nici macar calitatea de care ne tot vorbesti.
5. Nu inteleg de ce intrebi / astepti feedback de la membrii altei comunitati, pune intrebari, asteapta feedback de la mana ta de oameni din comunitatea ta.

Per total nu oferi nimic, ci ai nevoie de ajutorul altora pentru a te dezvolta. Daca o ceri aici, se considera reclama neplatita => calitatea omului care pune bazele unei comunitati de "calitate" ':)
RoyalServer 2
ZombieAddict
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 133
Joined: 14 Dec 2016, 11:08
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

16 Dec 2016, 13:12

grande_ecks wrote:@ cristian: Am verificat totul și este în regulă. Te rog să ștergi cache și să încerci din nou - dacă problema persistă, trimite-mi un e-Mail sau un mesaj privat.

@ ZombieAddict: Probabil te-ai obișnuit tu cu forum-urile celor mai mici de vârstă unde vezi forum-ul împodobit mai ceva ca bradul de Crăciun - să nu mai spun de radio pe forum dar dacă tot e atât de împodobit, să-l aibă și pe Fuego pe forum. :)

Vezi ComputerGames, vezi forum-urile de gaming din afară și o să ai o altă perspectivă. Poți schimba background-ul din header - am să comand 3 background-uri speciale pentru forum în curând.

Numai bine.
Ai cerut feedback, mi-am zis parerea.

De exemplu mult mai ok e tema IPB indungi decat a ta, strict parerea mea, dar fiecare cum crede
Criss7
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 67
Joined: 29 Oct 2016, 20:46
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

16 Dec 2016, 14:35

Mai multi vecini avea curaj cainele fricos decat tu membri..nu prea atragi membri..doar vre un muntean ceva
User avatar
grande_ecks
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 1495
Joined: 18 Sep 2008, 00:35
Detinator Steam: Da
CS Status: Fii bun, ajută, rău poate orice prost.
SteamID: /ID/Narmer
Reputatie: Fost administrator
Location: România, Sibiu.
Been thanked: 33 times

17 Dec 2016, 19:45

@ zigweed: Ca să faci un utilizator să activeze la tine, trebuie să-l atragi cumva. Nu cu gratuități cum probabil ești obișnuit, ci printr-un alt mod. Pentru orice lucru, se muncește. Nu se întinde mâna. Da, apreciem calitatea subiectelor, să nu fie copiate, ci scrise de utilizator - nu, nu mi se pare deloc mult, ajuți la dezvoltarea forum-ului și primești și o răsplată pentru asta. Puține forum-uri își arată respectul față de utilizatori într-un asemenea mod.

Nu mă interesează deloc numărul de utilizatori sau mesaje, mă interesează omul și cât de productiv poate să fie el. Pe BattleArena.ro nu are cum să exite țepe, din cauză că există marketplace iar tot ce se vinde, se vinde prin această platformă. Nu și-a luat nimeni de la gură pentru o licență - informează-te înainte de a face anumite afirmații. Ca dovadă de respect și pentru că le arăt siguranța utilizatoriilor, le pun acest screenshot.

Feedback-ul poate să fie atât pe forum-ul BattleArena.ro cât și pe alte forum-uri - important e să îl avem ca să putem îmbunătăți forum-ul. Ca în orice business, ai nevoie de oameni pentru ca business-ul tău să evolueze și să producă - la fel și BattleArena.ro are nevoie de utilizatori serioși și motivați pentru a se dezvolta. O să înțelegi când o să mai crești puțin, până atunci, nu mai fii supărat că ți-am dat două avertismente - uite, nu le mai ai, încearcă să zâmbești acum. :relaxed:

Numai bine.
Singura modalitate de contact este Steam-ul: /ID/Narmer sau pe ctOS.ro

Image
User avatar
cristian.
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1392
Joined: 15 Sep 2012, 21:24
Detinator Steam: Da
CS Status: Away
SteamID: insanetk
Reputatie: Fost moderator
Location: Botosani
Has thanked: 18 times
Been thanked: 24 times

17 Dec 2016, 23:02

Tot nu merge sa imi fac cont, dar e okay.
DOROHOI.USP.RO // CLASSIC // TNI - NXS
www.usp.ro
www.tni.ro - www.nxs.ro
User avatar
grande_ecks
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 1495
Joined: 18 Sep 2008, 00:35
Detinator Steam: Da
CS Status: Fii bun, ajută, rău poate orice prost.
SteamID: /ID/Narmer
Reputatie: Fost administrator
Location: România, Sibiu.
Been thanked: 33 times

18 Dec 2016, 16:31

cristian. wrote:Tot nu merge sa imi fac cont, dar e okay.
Într-adevăr, e ok, mai ales că nu trimiți un e-Mail cu problema ta. Al doilea test efectuat și m-am înregistrat cu succes. Problema este de la tine, șterge cache sau încearcă alt browser. Din cauză că folosesc server propriu de e-Mail mesajele se trimit în Spam, am să atașez serverul la Gmail ca să le trimită în Inbox.

Se caută moderatori care pot ajuta la dezvoltarea forum-ului.

Numai bine.
Singura modalitate de contact este Steam-ul: /ID/Narmer sau pe ctOS.ro

Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot] and 429 guests