Bit Defender Total Security 2009

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
AllStars
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1302
Joined: 14 Aug 2009, 17:48
Detinator Steam: Da
CS Status: aBc. ;x
Detinator server CS: N-am.
SteamID: david_hd96
Reputatie: Membru Club eXtreamCS: 5 luni
Has thanked: 111 times
Been thanked: 37 times

02 Oct 2009, 23:20

Image
Unlike other security solutions, which rely heavily on a list of pre-existing viruses, BitDefender security solutions use proactive B-HAVE technology that identifies and blocks new and zero-day threats. Additionally, BitDefender Total Security 2009 System’s maintenance and backup tools keep PCs running at optimal speed and protected from data loss.

BitDefender Total Security 2009 enhancements include:

Spre deosebire de alte soluţii de securitate, care se bazează foarte mult pe o listă de pre-existente de viruşi, soluţiile de securitate BitDefender utilizarea proactivă B-HAVE care identifică şi tehnologie blocuri noi şi ameninţări zero-day. În plus, BitDefender Total Security 2009 Systema € ™ s de întreţinere şi instrumente de backup păstrează PC-uri care rulează la viteză optimă şi protejat de pierderi de date.

# Baterie de economisire a laptop Mode: BitDefender intră într-un mod automat de economisire a energiei â € œlaptop modeâ € atunci când un laptop este funcţionează pe baterie, amânarea scanări programate, backup-uri şi tune-up-uri, în scopul de a salva de viaţă a bateriei.

# Creşterea de confidentialitate protecţie prin Instant Messaging Encryption: BitDefender Total Security 2009 asigură faptul că nimeni nu poate trage cu urechea cu privire la traficul de mesaje instantanee între două PC-uri, care oferă această protecţie la Yahoo! Messenger şi MSN Messenger utilizatori.

# Creşterea Data Privacy cu File Vault: BitDefenderâ € ™ s File Vault oferă un spaţiu securizat de stocare a informaţiilor personale sau a dosarelor sensibile întocmesc la nivel local într-un Usera € ™ s calculator, iar datele sunt criptate efectuarea acestei date stocate invulnerabil la furt sau de la o securitate încălcare.

# Improved Integrated online Securitate: BitDefender Total Security 2009 oferă utilizatorilor o gamă completă de tehnologii de protectie proactiva pentru a asigura activităţi on-line de zi cu zi, cum ar fi serviciile bancare, cumpărături, socializare sau de navigare. Web, e-mail şi de trafic de mesagerie instant sunt acum scanate în timp real pentru viruşi, spyware, phishing şi încercări de furt de identitate.

# Mai mult control prin Home Network Management: BitDefender Total Security 2009 oferă utilizatorilor acasă cu capacitatea de a gestiona securitatea fiecare PC-ul într-o reţea de domiciliu de la o singură locaţie. BitDefender software-ul de pe alte computere din reţea pot fi configurate de la distanţă, în timp ce sarcini precum scanări, tune-up-uri şi actualizările pot fi programate şi a alerga.

# Jucător Altele, de putere-optimizare, gradul de utilizare şi de îmbunătăţirile firewall: BitDefender Total Security 2009, de asemenea, un mod de caracteristici îmbunătăţite Gamer, a crescut de performanţă cu un consum mai mic de resurse de sistem, utilizare îmbunătăţită, şi firewall (IDS şi suportă IPv6) sprijin.

Caracteristici si beneficii de reţea de top NEWFamily Administreaza de protecţie de securitate a reţelei Dvs. de domiciliu dintr-o singură locaţie. BitDefender software-ul de pe alte computere din reţea pot fi configurate de la distanţă, în timp ce sarcini precum scanari, backup-tune-up-uri şi actualizările pot fi rulate la cerere sau programat să fie difuzat şi în afara orelor. Bătăi de cap - Site gratuit pe oră Actualizări actualizări orară a vă asigura că sunt protejate împotriva celor mai noi ameninţări fără apasarea unui buton. Te-ai rătăcit fişierelor de program nu sunt nici o problemă. În cazul în rare de daune de fişiere din cauza unor probleme PC-ul, BitDefender automat reparaţii şi actualizări de la sine. GRATUIT 24 / 7 Asistenţă Ai o întrebare? Experţii noastre de securitate sunt disponibile pentru a vă ajuta să 24 / 7 prin telefon, e-mail sau chat-ul, fără costuri suplimentare.

System Requirements
top
Windows XP with Service Pack 2 (32/64 bit) or higher
800 MHz or higher processor
256 MB of RAM Memory (512 MB recommended)
300 MB available hard disk space

Windows Vista (32/64 bit) and Windows Vista SP1
800 MHz or higher processor
512 MB of RAM Memory (1 GB recommended)
300 MB available hard disk space

Windows Home Server
800 MHz or higher processor
512 MB of RAM Memory (1 GB recommended)
300 MB available hard disk space

Descarca >> http://www.bitdefender.ro/site/Downloads
Last edited by AllStars on 02 Oct 2009, 23:31, edited 1 time in total.
RoyalServer
MadalinN
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 392
Joined: 18 Sep 2009, 18:48
Detinator Steam: Da
CS Status: Idle
Detinator server CS: Nu!
Reputatie: Ban permanent !
(Ban scos de 1 mai!)
Been thanked: 3 times

02 Oct 2009, 23:25

Macar daca , dai copy si paste , traduce-l sau apasa la " google " si iti traduce singur..
8->

LE : Postezi pentru thancks-uri :-< .
Postezi si pentru +1.
Last edited by MadalinN on 02 Oct 2009, 23:27, edited 1 time in total.
User avatar
AllStars
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1302
Joined: 14 Aug 2009, 17:48
Detinator Steam: Da
CS Status: aBc. ;x
Detinator server CS: N-am.
SteamID: david_hd96
Reputatie: Membru Club eXtreamCS: 5 luni
Has thanked: 111 times
Been thanked: 37 times

02 Oct 2009, 23:27

am sa revin cu edit
User avatar
TZACANEL
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10182
Joined: 11 Jun 2009, 14:33
Detinator Steam: Da
SteamID: tzacaneeel
Reputatie: Fost Administrator
Fost Administrator eXtreamSocial
Administratorul anului 2015
Fond eXtream: 0
Location: Campulung Muscel
Has thanked: 631 times
Been thanked: 902 times
Contact:

02 Oct 2009, 23:29

AllStars wrote:am sa revin cu edit
Sa te invat o smekerie,eu am postat acele programe,pentru ca mi se pareau utile pentru voi,incearca sa citesti bloguri etc si atunci posteaza ceva nou,nu programe de care si bunica stie :)
Image
Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information