Se blocheaza pc !!!

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Venom123
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1341
Joined: 18 Oct 2008, 14:58
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: ArenaDevils # Zombie
SteamID: pas
Location: Focsani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 40 times

19 Sep 2010, 09:02

Deci am pc de un an , aproape 2 ani ... si nu am avut probleem cu el ... dar in ultima vreme ... a inceput sa se blokeze X( , se blokeaza in unele momente in care nu fac nimic/sau copii/sau instalez/sau scanez/sau ma uit la un film/sau joc cs :D sau alte jocuri/sau cand downloadez.
Pur si simplu ingheata , se aprinde beculetul rosu :)) si ramane asa pana apare un ecran albastru si se restarteaz. Cana apare ecranul albastru nu imi afiseaza nici o informatii care mar ajuta sau o eroare .... .
Problema asta nu am avuto inainte !!! AM instalat windowsul de 10-15 ori in 2 ani ^^ .
Intel core 2duo E8400@ 3GHz
Ram 2GB elixir
Placa video Nvidia GeForce 8500GT 512mb
HDD Western Digital (WDC) 500GB ( nu am foarmata niciodata D , doar C )
Am antivirus Kaspersky internet security 2011 (cel mai nou) sau mai folosesc cate 1-2 luni kaspersky Pure .
Temperaturile nu sunt deloc ridicate !!! OC nu am facut la procesor !!
Asa ca... astept raspunsurile voastre !!!

Va roog sa ma ajutati ...
User avatar
Dav1d
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1265
Joined: 20 Oct 2009, 06:27
Detinator Steam: Nu
Location: Ploiesti
Has thanked: 102 times
Been thanked: 153 times

19 Sep 2010, 09:07

Vreau sa fiu o stea, eu pot sa stralucesc
Si nu ma pune la perete, acum ca pot s-o dovedesc
Lasa-ma sa lupt, tu nu vezi ca nu cedez?
Lasa-ma macar in gand, fericirea s-o vanez !
User avatar
Venom123
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1341
Joined: 18 Oct 2008, 14:58
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: ArenaDevils # Zombie
SteamID: pas
Location: Focsani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 40 times

19 Sep 2010, 09:20

User avatar
Alien Runner
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 549
Joined: 17 Apr 2008, 12:27
Detinator Steam: Nu
Has thanked: 14 times
Been thanked: 4 times

20 Sep 2010, 09:32

Asta mi se intampla si mie de o gramada de timp si inca nu am rezolvat-o... oricum este foarte posibil sa fie de la ram!(mi-a spus cineva care se pricepe, dar inca nu am schimbat ramul) Daca rezolvi problema, te rog sa ma anunti si pe mine. Salut!
User avatar
Venom123
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1341
Joined: 18 Oct 2008, 14:58
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: ArenaDevils # Zombie
SteamID: pas
Location: Focsani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 40 times

20 Sep 2010, 13:37

nu cred ca e de la ram , am reusit sa blokez pc intentionat , cand eram verificam cat ram imi mananc un program , cand sa blocat , am observat ca nivelul ramului utilizat a ramasa acelasi ... |De eu NU cred ca e de la ram .
User avatar
UnforGiveN
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 601
Joined: 10 May 2008, 13:13
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost Moderator
Utilizator neserios (tepar)
Location: Pitesti
Has thanked: 15 times
Been thanked: 15 times

20 Sep 2010, 13:43

Venom123 wrote:Deci am pc de un an , aproape 2 ani ... si nu am avut probleem cu el ... dar in ultima vreme ... a inceput sa se blokeze X( , se blokeaza in unele momente in care nu fac nimic/sau copii/sau instalez/sau scanez/sau ma uit la un film/sau joc cs :D sau alte jocuri/sau cand downloadez.
Pur si simplu ingheata , se aprinde beculetul rosu :)) si ramane asa pana apare un ecran albastru si se restarteaz. Cana apare ecranul albastru nu imi afiseaza nici o informatii care mar ajuta sau o eroare .... .
Problema asta nu am avuto inainte !!! AM instalat windowsul de 10-15 ori in 2 ani ^^ .
Intel core 2duo E8400@ 3GHz
Ram 2GB elixir
Placa video Nvidia GeForce 8500GT 512mb
HDD Western Digital (WDC) 500GB ( nu am foarmata niciodata D , doar C )
Am antivirus Kaspersky internet security 2011 (cel mai nou) sau mai folosesc cate 1-2 luni kaspersky Pure .
Temperaturile nu sunt deloc ridicate !!! OC nu am facut la procesor !!
Asa ca... astept raspunsurile voastre !!!

Va roog sa ma ajutati ...

Ai umblat cumva la bios in ultimu' timp ?
Folosesti 2 placute ram ?
Ia verifica sursa.
Ia-ti tuneup si dai o optimizare.
Verifica memoria ram cu memtest.
L-ai curatat in 2 ani ?
User avatar
Venom123
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1341
Joined: 18 Oct 2008, 14:58
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: ArenaDevils # Zombie
SteamID: pas
Location: Focsani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 40 times

20 Sep 2010, 14:43

UnforGiveN wrote:
Ai umblat cumva la bios in ultimu' timp ?
Folosesti 2 placute ram ?
Ia verifica sursa.
Ia-ti tuneup si dai o optimizare.
Verifica memoria ram cu memtest.
L-ai curatat in 2 ani ?
- nu am umblat prin bios
-da , 2 placute
- am incercat si nu merge cu nici un tuneup , de geaba ii dau optimizare , la fel face
-am verificato si nu da nici o eroare
-da , il curat de 3/4 ori pe an
User avatar
UnforGiveN
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 601
Joined: 10 May 2008, 13:13
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost Moderator
Utilizator neserios (tepar)
Location: Pitesti
Has thanked: 15 times
Been thanked: 15 times

20 Sep 2010, 15:37

Ai procesorul overlock-at ?
S-ar putea sa nu se potriveasca frecventa intre cele 2 placi ram !
User avatar
Venom123
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1341
Joined: 18 Oct 2008, 14:58
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: ArenaDevils # Zombie
SteamID: pas
Location: Focsani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 40 times

20 Sep 2010, 18:17

nu am facut niciodata oc la procesor ...
in lag tu ramul , nu cred , daca au mers 1 an pefect , de ce sa se strice acuma ???
Alyburchy
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 104
Joined: 01 Jun 2010, 19:27
Detinator Steam: Da
CS Status: highschoooool ;DDDDDDD
Detinator server CS: not
SteamID: dbkz0r_cs(retired
Has thanked: 11 times
Been thanked: 3 times
Contact:

20 Sep 2010, 19:52

Se mai intampla . . .
Image
User avatar
Venom123
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1341
Joined: 18 Oct 2008, 14:58
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: ArenaDevils # Zombie
SteamID: pas
Location: Focsani
Has thanked: 79 times
Been thanked: 40 times

20 Sep 2010, 20:06

Alyburchy wrote:Se mai intampla . . .
tu ai chef de glume ? :-l :-w
User avatar
-|AdyTza|-
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1967
Joined: 02 Apr 2010, 17:35
Detinator Steam: Nu
CS Status: Prin vecini
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (2 luni)
Fost Moderator
Location: Gallico
Has thanked: 138 times
Been thanked: 226 times

20 Sep 2010, 20:09

Mi s-a intamplat si mie asa.incearca ca mine.Asa am gasit ce era naspa.Ai spus ca ai 2 placute de rami.Scoate una si stai doar cu una in pc sa vezi daca se mai blocheaza,daca da,schimbo si puneo pe cealalta.Daca tot se blocheaza descarca asta,si cand intri in el dai la Error Scan si dai Start(sa nu dai quick scan ca nu prea are rezultate aia).Daca tot nu merge mai reinstaleaza odata windowsul,ca din cate am inteles nu l-ai mai instalat.
Nu sunt cel mai bun, dar nu e nimeni mai bun ca mine.
9 motive sa nu repari PC-ul unui prieten :)
Cum sa ridici volumul pe un Samsung S
Cine are nevoie de ajutor în modarea PSP-ului,PS3-ului nu ezitați sa îmi dați un PM sau add Y!M: adytza_spy94.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information