Cersetorii moderni

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Vlad
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 8148
Joined: 01 Dec 2011, 13:35
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv
Reputatie: Fost Administrator
Organizator Cupe eXtreamCS
Administratorul anului 2016; 2017
Location: Bucuresti
Has thanked: 116 times
Been thanked: 161 times

11 May 2016, 19:30

FratziW3AR wrote:Nu-I inteleg pe oamenii aia... De ce ar vrea cineva sa profite de bunatatea altor persoane doar pentru niste bani, bani pe care cat de rapid ii faci la fel de rapid se si duc.

Ar trebui luati de pe strada cum sunt cainii vagabonzi luati de hingheri. Ar trebui sa fie pline puscariile de astfel de specimene, dar sa aiba regim diferit, nu doar sa stea inchisi. Sa fie pusi sa munceasca si in functie de munca prestata sa primeasca hrana, o celula mai buna, colegi de celula mai buni. Daca nu muncesc sa primeasca multe sapunuri foarte alunecoase, in loc de celula sa stea permanent la dusuri si cat mai multi clienti :))
Oarecum sunt interzise, dar nu ai ce sa le faci..
TrrrQ wrote:Acum câțiva ani am cunoscut un tip care s-a ocupat cu așa ceva și ne-a povestit cum acei bani intră în buzunarele celor care pleacă la cerșit pe la uși și a celor care le oferă materiale, documente de prezentare, etc.

Sunt escrocherii.

Nu oferiți bani pentru așa ceva.
Dacă aveți un suflet bun și vreți într-adevăr să ajutați, donați bancar pentru cazuri prezentate la știri / cazuri pe care le cunoașteți personal
Tu crezi ca cei de la stiri sunt mai presus ? Acolo se fura cel mai mult si se imparte, nu e de mirare ca sunt cautati de DNA mai toti, doar ca din cand in cand ajuta. Singurele cazuri unde nu pot sa fure e cand le plateste unu' cu bani gen Becali toata operatia + tratament si atunci nu mai au ce sa faca.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information