Compatibilitate procesoare

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
mezzzu
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2235
Joined: 19 Dec 2010, 17:31
Detinator Steam: Da
CS Status: Working...
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Fost manager FURIEN.EXTREAMCS.COM
Restrictie moderator
Has thanked: 85 times
Been thanked: 136 times

30 Jul 2012, 14:26

Actualul procesor : AMD Sempron 2600+ / 1.6 GHz processor


Vreau sa cumpar un : Intel Celeron D 3.06 GHZ



Intrebarea este , daca pe pot inlocui procesorul actual cu cel dorit
User avatar
tictac
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 4018
Joined: 24 Feb 2012, 18:27
Detinator Steam: Da
Reputatie: 1 warn scos (-2 luni club)
Membru Club eXtreamCS (3 luni)
Ban 3 luni (achitat)
Location: Bihor, Oradea
Has thanked: 73 times
Been thanked: 569 times
Contact:

30 Jul 2012, 14:35

Normal ca nu poti.
Defapt poti ca totul e posibil, mergi la magazin si-ti iei placa de baza.
mezzzu
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2235
Joined: 19 Dec 2010, 17:31
Detinator Steam: Da
CS Status: Working...
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Fost manager FURIEN.EXTREAMCS.COM
Restrictie moderator
Has thanked: 85 times
Been thanked: 136 times

30 Jul 2012, 14:37

Bun , Da-mi explicatii , de ce ?
User avatar
exy
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 6384
Joined: 11 Aug 2010, 13:30
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: eXpres *viewsonic
Fost Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Organizator Cupe eXtreamCS
Castigator eXtream XMAS Championship
Castigator eXtream CS:GO Cup 2014
Location: Norway
Has thanked: 322 times
Been thanked: 376 times

30 Jul 2012, 14:38

Nu lua celeronnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Fugi de Celeron si atom .
Ia dual core sau i3 .
mezzzu
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2235
Joined: 19 Dec 2010, 17:31
Detinator Steam: Da
CS Status: Working...
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Fost manager FURIEN.EXTREAMCS.COM
Restrictie moderator
Has thanked: 85 times
Been thanked: 136 times

30 Jul 2012, 14:40

Nu ma intereseaza daca e bun sau nu :)) ca nu e pentru mine pc-ul , doar il fac pentru unu care vrea celeron .

Deci se poate sau nu ?:)
User avatar
Ciprian
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 5172
Joined: 10 May 2008, 20:29
Detinator Steam: Da
CS Status: ^^
SteamID: crazycipry
Reputatie: Fost administrator
Fost Scripter eXtreamCS
Fost Supervizor CS.eXtreamCS.com
Fost Unbanner ZM.eXtreamCS.com
Fost Contribuitor
Nume anterior: crazy.cipry
Location: Baia Mare
Has thanked: 176 times
Been thanked: 401 times
Contact:

30 Jul 2012, 14:45

Depinde ce socket ai pe placa de bază, dar din câte știu nu se poate să pui un procesor Intel pe o placă de bază cu socket de AMD, cum e în cazul tău. Vă rog să mă corecteze cineva dacă greșesc.
User avatar
tictac
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 4018
Joined: 24 Feb 2012, 18:27
Detinator Steam: Da
Reputatie: 1 warn scos (-2 luni club)
Membru Club eXtreamCS (3 luni)
Ban 3 luni (achitat)
Location: Bihor, Oradea
Has thanked: 73 times
Been thanked: 569 times
Contact:

30 Jul 2012, 14:52

mezzzu wrote:Bun , Da-mi explicatii , de ce ?

pentru ca amd are alt socket si intel alt socket, ceea ce insemna ca placa de baza nu suporta decat un fel de socket.
User avatar
The Kalu
eXtream Mod
eXtream Mod
Posts: 12945
Joined: 09 Oct 2010, 11:39
Detinator Steam: Da
CS Status: In grajd!
SteamID: kalulord
Reputatie: Fost membru Club eXtreamCS (6 luni)
Nume anterior: Terra
Location: Romania, Ploiesti
Has thanked: 246 times
Been thanked: 483 times
Contact:

30 Jul 2012, 15:36

AMD Sempron are Socket 939 si Intel Celeron D Socket 775(LGA 775).
Membru si moderator PHPROMANIA // quadmachine
Fost moderator si administrator mindfreak
Vlad -
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2680
Joined: 28 Jun 2012, 14:39
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Fost moderator
Nume anterior: Simplu., QUAZw
Has thanked: 68 times
Been thanked: 219 times

30 Jul 2012, 15:48

Terra. wrote:AMD Sempron are Socket 939 si Intel Celeron D Socket 775(LGA 775).
deci e logic ca nu merge :) .
pcgarage.ro - Vrei să primeşti o reducere SUBSTANŢIALĂ atunci când comanzi ceva de pe PCGARAGE ? Atunci poţi folosi acest cod: JQKYPA1X.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information