Conectare la internet(galaxy s4)

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
-UnQ- UHD
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 518
Joined: 07 Nov 2010, 17:19
Detinator Steam: Da
CS Status: Blood and dupstep maniac!
Detinator server CS: Da
SteamID: xfactorgaming
Reputatie: Membru club (2 luni)
Nume anterior: UnlimitedHD
Location: localhost
Has thanked: 113 times
Been thanked: 32 times
Contact:

27 Dec 2013, 21:13

Salut!
Mi-am cumparat un Galaxy S4. E primul meu telefon cu sistemul de operare Android. Inca ma mai uit prin el ca sa ma invat cu el. Singura mea problema e conectarea la internet. Am abonament la Cosmote cu internet nelimitat. Azi mi-am decupat cartela si mi-am facut setarile potrivite. Problema mea e ca nu stiu cum sa ma conectez la internet prin reteaua Cosmote, nu doar prin Wi-Fi'urile locale.

M-am dus la setari>More networks>Mobile networks>Acces Point Names> apoi imi apar 3 optiuni: Cosmote Internet; web'n'talk; Cosmote MMS(fara optiunea de a o bifa). Indiferent de care o aleg, tot nu reusesc sa ma conectez la internet- toate aplicatiile imi zic: No network connection.


Heeelp :(

Multumesc anticipat!
Rapidserver
Resident22
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1464
Joined: 02 Aug 2012, 11:36
Detinator Steam: Da
CS Status: Servicii de hosting
Detinator server CS: DA
SteamID: andreiduta
Location: Bucuresti
Has thanked: 19 times
Been thanked: 90 times
Contact:

27 Dec 2013, 21:17

Dai activare la pachete de date.Vezi in setari sau chiar si in bara de sus.nu stiu exact cum e la s4.
http://facebook.com/iestiprostFun dar totodata educativ.Like ca sa urmaresti pagina.
User avatar
-UnQ- UHD
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 518
Joined: 07 Nov 2010, 17:19
Detinator Steam: Da
CS Status: Blood and dupstep maniac!
Detinator server CS: Da
SteamID: xfactorgaming
Reputatie: Membru club (2 luni)
Nume anterior: UnlimitedHD
Location: localhost
Has thanked: 113 times
Been thanked: 32 times
Contact:

27 Dec 2013, 21:19

E foarte familiar cu cel de la S3- doar ca are vreo 2-3 optiuni vestibulare.
Am pana acum activat: Mobile data si Sync.
User avatar
claudiu25
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3282
Joined: 18 Dec 2010, 22:43
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: nu detin
SteamID: nu am
Has thanked: 98 times
Been thanked: 418 times
Contact:

27 Dec 2013, 21:22

Daca ai activat Data ar trebui sa mearga brici, daca nu... inseamna ca setarile nu sunt bune sau nu ai semnal.
Ai facut setarile manual sau au fost setate automat?
Aşa cum pot renunţa la fumat pentru că nu fumez,
Nu pot să renunţ la scris pentru că nu am talent.


- Marin Sorescu
Resident22
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1464
Joined: 02 Aug 2012, 11:36
Detinator Steam: Da
CS Status: Servicii de hosting
Detinator server CS: DA
SteamID: andreiduta
Location: Bucuresti
Has thanked: 19 times
Been thanked: 90 times
Contact:

27 Dec 2013, 21:26

Posteaza un screenshoot la ecran atunci cand trebuie sa alegi tipul de setari de internet.(apesi butonul de pronire impreuna cu cel de la jumate pentru a face ss).

Vezi daca te ajuta si asta: http://www.techcafe.ro/portabile/setari ... u-android/
http://facebook.com/iestiprostFun dar totodata educativ.Like ca sa urmaresti pagina.
User avatar
-UnQ- UHD
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 518
Joined: 07 Nov 2010, 17:19
Detinator Steam: Da
CS Status: Blood and dupstep maniac!
Detinator server CS: Da
SteamID: xfactorgaming
Reputatie: Membru club (2 luni)
Nume anterior: UnlimitedHD
Location: localhost
Has thanked: 113 times
Been thanked: 32 times
Contact:

27 Dec 2013, 21:27

Deci dupa ce mi-am bagat cartela, mi-a fost afisata o fereastra cu cele doua conexiuni. Imi cereau codul pin- am evitat sa fac asta si am dat Back. Un minut mai tarziu, primesc mesaj de la cosmote care zice in ca voi primi setarile de configurare automate pentru accesul la internet; apoi sa le salvez in telefon si sa bag codul 1234 in caz ca imi cere si un PIN.
Trebuie sa schimb configurarea de la Mobile networks? (Cosmote internet si web'n'walk')


// Nu merge. E **** pur si simplu. Ce mai fac acum? :(
AcoreX
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1380
Joined: 05 Sep 2007, 10:54
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Nume anterior: vulturas92
Has thanked: 239 times
Been thanked: 123 times

27 Dec 2013, 23:10

instaleaza aplicatia: https://play.google.com/store/apps/deta ... kker&hl=en
iti activeaza toate porturile de la netul orange sau orice alta retea.
User avatar
Alex.23
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 729
Joined: 22 Dec 2012, 14:29
Detinator Steam: Nu
CS Status: _|_ WCSB
Has thanked: 40 times
Been thanked: 25 times
Contact:

28 Dec 2013, 17:38

Cel mai bine te duci la cosmote , sa til faca.. trebuia sa ti-l faca pe loc dar..
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information