Cum fac o reclamatie unui forum ipb nulled ?

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Nightmere
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 75
Joined: 14 Aug 2016, 14:47
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

21 Aug 2016, 16:28

grande_ecks wrote:
Nightmere wrote:Eu nu inteleg de ce va freaca pe voi grija pe ce plarforma o arde un forum .
In loc sa va vedeti de forumul vostru va luati de al altora .
mare satisfactie trebuie sa ai sa ii faci unui om rau distrugandu-i investitia .
Copilaș, repet, IPB-ul nu este gratuit, este doar cu plată. Ce investiție să-i strice dacă folosește nulled? Cei 20€ care îi dă domeniu și găzduire? Asta-i investiție? Foarte bine îi face.

Cei mai proști și săraci financiar și intelectual, sunt cei care folosesc nulled. Dacă nu îți permiți ceva, nu cumperi sau nu deschizi. E logic.

Numai bine.
"copilas" altul care vorbeste doar din presupuneri , altceva nu aveti ce face decat sa stricati afacera altora , iaca aia 20 de euro ii treaba nu se fac asa usor .
"cei mai prosti" nu , scopul fiecarui om e sa iasa cat mai ieftin , asta e perioada in care traim .
Eu inteleg ca faci alergie cand vezi un nulled dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca asa .
Eu sunt convins ca tu folosesti un windows cumparat antivirus la fel winrar la fel si alte programe care iti ofera o perioada de test dupa care te roaga sa achizitionezi aplicatia .
Scoateti-va capul din cacatul de afara unde vedeti persoane care au cumparate programele pentru ca la ei pretul tuturor calculatoarelor si alte electronice de acest gen sunt infime , dar unde produsule care ruleaza (windows etc.. ) sunt obligati sa le cumpere legea fiind mai severa acolo .
Apropo , inca un sfat, cand dai raspunsuri din care denota ca ai mai multi ani de scoala decat altii de viata pe aici incearca sa nu mai jignesti persoanele cu replici de genu mai ales ca nu-i cunosti deloc .
RoyalServer
alexanderrrrr
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1192
Joined: 09 Sep 2015, 23:11
Detinator Steam: Da
CS Status: Fuck cs, let s play HS!
Detinator server CS: Fuck cs
Fond eXtream: 0
Contact:

21 Aug 2016, 16:32

eu apreciez ce ai spus tu mai sus, dar nu crezi ca e cazul sa fim si noi mai ... mai oameni? asa ca de asta suntem asa rai si drastici când vedem ca se abuzeaza. plus ca ii dau dreptate moderatorului, astia de nu cumpara, de obicei fac comunitati peste noapte ce nu au nici un scop.
User avatar
Nightmere
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 75
Joined: 14 Aug 2016, 14:47
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

21 Aug 2016, 16:34

alexanderrrrr wrote:eu apreciez ce ai spus tu mai sus, dar nu crezi ca e cazul sa fim si noi mai ... mai oameni? asa ca de asta suntem asa rai si drastici când vedem ca se abuzeaza. plus ca ii dau dreptate moderatorului, astia de nu cumpara, de obicei fac comunitati peste noapte ce nu au nici un scop.
Sunt copii ,daca stiti ca oricum nu au nici o soarta cu forumurile lor la ce va mai stresati ?
Avand in vedere ca nici cei de la Invision nici cel care a raportat un forum nulled nu castiga nimic din asta nu vad rostul .
alexanderrrrr
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1192
Joined: 09 Sep 2015, 23:11
Detinator Steam: Da
CS Status: Fuck cs, let s play HS!
Detinator server CS: Fuck cs
Fond eXtream: 0
Contact:

21 Aug 2016, 16:37

ca sa se invete minte? nu stiu zic si eu
EDIT: te inteleg, dar ceea ce fac si eu altii e pentru binele nosttru. daca toti am avea forumuri ipb nulled ce ar insemna? ca suntem o tara de..
e bine cateodata sa fi rau in ceea ce priveste binele. si iti spun eu ca copiii aia mai bine ar face altceva decat sa se apuce de forum, sa invete sa iese pe afara, dar in nici un caz sa iroseasca bani. nu nu gandesti ca noi tot spre binele lor facem asta, ca sa nu se faca si mai rau de ras.
Last edited by alexanderrrrr on 21 Aug 2016, 16:46, edited 1 time in total.
User avatar
Nightmere
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 75
Joined: 14 Aug 2016, 14:47
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

21 Aug 2016, 16:44

alexanderrrrr wrote:ca sa se invete minte? nu stiu zic si eu
imi suna a anilor 90 unde persoana isi raporta vecinul la militie pentru ca vorbea de rau sistemul comunist sau pe ceasca .
Fara suparare , asta e opinia mea , sa nu credeti ca promovez pirateria , am si eu un forum si am rulat din prima pe phpbb3 doar ca am fost si eu plod cu forumuri pe ipb si stiu cum e .
Sa nu crezi ca am facut referire strict la tine cu vorba de mai sus , e doar concluzia mea , nu neaparat inseamna ca e si adevarata .
User avatar
grande_ecks
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 1495
Joined: 18 Sep 2008, 00:35
Detinator Steam: Da
CS Status: Fii bun, ajută, rău poate orice prost.
SteamID: /ID/Narmer
Reputatie: Fost administrator
Location: România, Sibiu.
Been thanked: 33 times

21 Aug 2016, 17:30

@ Nightmere: Când îi spun cuiva copilaș nu mă refer deloc la vârstă, ci la modul imatur și infect de gândire. Un copil de 16 ani poate să fie capabil să gândească mult mai matur, mai frumos și mai curat decât unul de 22 de ani.

O „afacere” cum o numești tu, se clădește prin multă muncă, nu prin furt. Nu, scopul fiecăruia nu este să iasă mai ieftin, ci să oferte calitate. Calitatea se plătește. Probabil când o să-ți deschizi o afacere și lumea o să înceapă să-ți fure produsul, atunci o să îți dai seama de multe lucruri și o dată cu asta, vine și maturitatea de a înțelege anumite lucrurile. Folosesc doar produse cumpărate din simplu motiv că-mi oferă calitate, suport și ajut la îmbunătățirea produsului care mă ajută și pe mine până la urmă. Motivele sunt multe.

Și în România îți permiți foarte multe, de la Windows licențiat până la cel mai scump TV, telefon, etc. - însă depinde și de om, de nivelul pe care vrei să-l atingi și așa mai departe iar în cazul tău după ce răspuns ai dat, mai mult ca sigur nu o să reușești în viață dacă nu îți schimbi modul de a gândi. Sunt unii oameni care se mulțumesc cu puțin iar alții nu - și cei care nu se mulțumesc cu puțin, vor învăța, vor munci și atunci vor obține ceea ce își doresc.

Nu am jignit deloc, nu sunt genul, însă nivelul lor este foarte mic folosind un nulled. De asta nici nu trebuie să-i bagi în seamă sau în cel mai bun caz, doar să râzi de ei. Ști cum e, educația își spune cuvântul în toate faptele pe care le facem. Mă rog, deviem de la subiect iar răspunsul este atât de simplu: pentru IPB trebuie să plătești și punct. Nu există alte variante - dacă ești deștept, instalezi o platformă gratuită până îți vei permite o licență.

Numai bine.
Singura modalitate de contact este Steam-ul: /ID/Narmer sau pe ctOS.ro

Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information