Tu cum ai reactiona?

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
miber
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1986
Joined: 09 Apr 2013, 03:43
Detinator Steam: Da
CS Status: Web Designer.
SteamID: mibfx
Location: rootem
Has thanked: 50 times
Been thanked: 111 times
Contact:

18 Mar 2014, 15:39

RedForce wrote:
Ovidiu_ wrote:N-am spus ca e regizat , dar sa fii sigur ca n-a fost asa tot materialul .
Stiu cum e prin bucuresti , te fura tigani in tranvai asa de repede de nu apuci sa numeri pana la 10 :)) . Au filmat 4 ore sa spunem , si oameni care au fost buni si au vrut sa ii dea protofelul au aparut in material .
Hmm ciudat, eu merg zilnic zilnic cu metroul şi ratb-ul (tramvai*/autobuz) şi nu m-a furat nimeni, nu ştiu de unde mentalitatea asta că te fură imediat. /:)
Sau stai într-o zonă dasta' care trece doar 8 şi 23-u, dar nici în alea nu e chiar aşa.

ON: Mai depinde şi de zonă, nu-mi dau seama în ce zonă e filmat la început dar nu toată lumea reacţionează la fel, sunt fel şi fel de oameni. Iar la metrou nu prea sunt ţigani că nu merge să intrii ca la ratb fără să plăteşti că poate doamne ajută nu urcă controlorii şi în + sunt şi camere de supraveghere în toate staţiile, deci.. nu prea se risca nimeni când nu era aglomeraţie, să-i i'a lu ăla portofelul.

Sa sti ca nici pe linile 8 si 23 nu te fura nimeni mai exact zona Ferentari ;), uni au mentalitatea ca daca se urca 5 tigani in masina/tramvail gata il si fura, nu se mai fac chesti dastea cel putin mie nu mii sa intamplat.

Cat despre video bravo celor care iau dat portofelul, daca si la portofelul unui presupus orb, om cu handicap ne bucuram inseamna ca suntem prea hiene.

Bravo celui de la sfarsit, mi-a placut de el lia numarat bani 130 lei, ia mai luat si apa si nu ia luat 1 leu, ^:)^ respect.
M-am lasat, is pensionar pe caz de boala, acum ma tratez cu Mari pana dau de Ioana.

Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 425 guests