Dilema

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

21 Dec 2013, 23:01

Pot sa reinstalez windows-ul pentru ca m-am saturat de problema pe care o am , cred ca stiti unii , dar sa nu pierd setarile de net ? Adica eu am fibra optica in Router dar IP-urile sunt configurate pe pc , se poate face asta ? sau daca salvez ip-urile si le fac eu manual ? Stiu ca trebuie indentificat mac-ul :(
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
Rapidserver
User avatar
tictac
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 4036
Joined: 24 Feb 2012, 18:27
Detinator Steam: Da
Reputatie: 1 warn scos (-2 luni club)
Membru Club eXtreamCS (3 luni)
Ban 3 luni (achitat)
Location: Bihor, Oradea
Has thanked: 73 times
Been thanked: 569 times
Contact:

21 Dec 2013, 23:38

Nu pierzi nimic setarile sunt in ROM-ul routerului.
User avatar
Time4ever
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 2207
Joined: 24 Jul 2013, 00:30
Detinator Steam: Da
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (1 luna)
Utilizator neserios (tepar)
Restrictie moderator
Location: Ibiza
Has thanked: 36 times
Been thanked: 244 times

21 Dec 2013, 23:49

instalezi doar placa de retea si va merge ,asa am facut si eu :) bafta.
Contact : only pm
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

22 Dec 2013, 00:09

tictac wrote:Nu pierzi nimic setarile sunt in ROM-ul routerului.
:| Am spus si mai sus ca setarile sunt in PC , router doar transforma fibra optica in cablu , adica in router intra fibra optica si iese cablul de net , routeru nu are nicio setare , setarile sunt pe placa de retea !

Time4ever , e placa incorporata , si trebuiesc configurate din pc , ROUTERU REPET , NU TINE NIMIC !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot] and 40 guests