Documentar despre primul trailer Tomb Raider

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
LiGht8
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 279
Joined: 08 Feb 2008, 13:03
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Has thanked: 9 times
Been thanked: 3 times

15 Jul 2011, 20:10

Image
În urma achiziţionarii Eidos, publisher-ul Square Enix şi-a îndreptat atenţia către piaţa vestică a jocurilor video, unul dintre principalele obiective ale niponilor fiind revigorarea francizei Tomb Raider. Astfel, studioului Crystal Dynamics (autor şi al precedentelor trei jocuri ale seriei) i-a fost încredinţată soarta unui nou titlu Tomb Raider, care se doreşte a fi un un nou început pentru serie.

Tomb Raider va aborda un nou tip de gameplay, mai orientat către latura matură, cu influenţe survival horror, într-o lume deschisă, accesul la noi secţiuni deblocându-se pe măsură ce Lara dobândeşte noi abilităţi. Şi pentru că tot a venit vorba de eroina serie, noul Tomb Raider o va prezenta pe Lara Croft sub forma unei tinere abia ieşite de pe băncile şcolii, pe cale să se aventureze în prima sa expediţie adevărată. De altfel, pe scena E3 2011, Crystal Dynamics a prezentat primele secvenţe de gameplay din noul Tomb Raider în cadrul conferinţei de presă Microsoft.

Totuşi, înainte de apariţia de la E3, jocul a fost promovat prin intermediul unui trailer compus în întregime din secvenţe precalculate, realizat de studioul japonez Visual Works, aceeaşi echipă care lucrează la secvenţele cinematice şi trailerele pentru mai toate jocurile celor de la Square Enix. Tocmai procesul de producţie a acestui trailer face subiectul documentarului de mai jos, în care Karl Stewart, brand managerul Tomb Raider în cadrul Square Enix, explică cum a colaborat echipa de la Crystal Dynamics cu japonezii de la Visual Works.

Tomb Raider va fi lansat în toamna anului viitor, pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.
Comentarii: http://yougames.ro/pc/107-documentar-de ... aider.html
Sursa: http://www.yougames.ro/
Te invit la o distractie garantata alaturi de sute de jocuri online cu masini.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot] and 375 guests