eXtream REFRESH

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Locked
User avatar
Vlad
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 8148
Joined: 01 Dec 2011, 13:35
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv
Reputatie: Fost Administrator
Organizator Cupe eXtreamCS
Administratorul anului 2016; 2017
Location: Bucuresti
Has thanked: 116 times
Been thanked: 161 times

24 Jul 2015, 10:22

Majoritatea dintre voi nu credeti ce spune Isti legat de suma aia dar eu tin sa-l cred, am fost administrator pe un forum aproape lafel de mare ca extreamcs si cand plateam host-ul si toate facturile site-ului nu imi venea sa cred, dar am vazut ca asa e, pentru a intretine un forum mare ai nevoie si de multi bani, pe care voi credeti ca Laur ii face din cateva globale, va inselati.

Forumul asta e destul de mare si necesita multa resurse pentru incarcarea la click, daca era un host vai de el si se incarca greu atunci ce mai faceati ? Eu zic sa fiti multumiti pentru "facilitatea" asta, nu multe forumuri de nivelul asta o au, exista si forumuri mai mari ce au probleme de genul.

Legat de servere, Isti, CryWolf are dreptate in ceea ce a zis.

Cine zice de serverele de acum cativa ani sa se gandeasca ca atunci erau cateva jocuri pentru care se merita sa faci comunitate, cum ar fi CS, Metin2, hai sa zicem WOW si cam atat. Acum sunt altele ce le-au luat locul, Dota2, LOL, Hots ( care e in plina ascensiune ), Hearthstone, CS:GO, si lista poate sa continue. Si acum sunt comunitati cu servere de CS:GO deschise, dar nu joaca nimeni pe ele pentru ca Valve a introdus sistemul de ranking si alte prostii, tocmai ca sa distruga incet incet serverele private. Cate dintre comunitati au acum serverele de CS 1.6 cum erau acum cativa ani? Ma refer la numar de servere si numar de jucatori online la orele de varf, fara boost si alte prostii cum se face azi.

Legat de administrarea site-ului, acum cateva luni imi pierdeam timpul cu un prieten ce are cunostinte in php si el la randul lui pierdea saptamani intregi pentru a face MOD-uri banale, nu totul se face cum credeti voi, intru pe phpbb.com, descarc MOD-ul si il pun cu AutoMOD. Majoritatea asa faceti si dupa va credeti mari programatori sau mari cunoscatori in domeniu, tin sa va dezamagesc, o lucrare nu e niciodata terminata, e doar abandonata. De ce Facebook si Google vin mereu cu ceva nou? Pentru ca ei au buget de miliarde de € pentru a face o chestie aparent simpla pentru noi, utilizatorii, dar pentru cei ce o fac, ei probabil pierd luni de zile sa faca banalitatea aia.

Autorul preaiubitului vostru "thanks mod" a pierdut undeva la 3 luni sa ajunga la o versiune beta care sa fie functionala pentru acel MOD, si din punct de vedere al functiilor dar sa nu aiba probleme de securitate. Cum ar fi ca cineva sa scoata un MOD care poate insemna o vulnerabilitate foarte mare in forum ? Sunt multe lucruri pe care nu multi le realizeaza pentru ca ei au ramas la stadiul de "host 3€ / luna + automod + tema de pe net + x servere" - asa e o comunitate in zilele noastre. Ca sa faci ceva de durata, trebuie sa aduci ceva nou pe acel site ca sa stea lumea, de ce as sta pe un site care are acelasi lucru ca unul al unui amator? Mai bine stau pe cel "profesionist", pot gasii si alte informatii utile pe el, pe al unui amator ce gasesc? Sunt o gramada de copii ale extreamcs si niciuna nu a avut succes, de ce?

Cine a investit cand a trebuit, a avut longevitate, cine nu, a ramas la "mass-uri" si "concursuri" care sa atraga lumea pe forum doar pentru acele lucruri, dar lumea n-a ramas. De ce sa fac un concurs cu un cont de Steam ( de exemplu ) care valoreaza 30€ pe un site nou daca voi nu ramaneti? Ganditi si chestiile astea.


@TIO, ai foarte mare dreptate cu ce ai scris acolo :).
RoyalServer 2
User avatar
TIO
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1196
Joined: 26 Oct 2008, 09:48
Detinator Steam: Da
CS Status: Minunat.
Detinator server CS: Nu am
Reputatie: Fost moderator
Nume anterior : kg_kinder , Acid Burn
Location: Cluj
Has thanked: 19 times
Been thanked: 22 times

24 Jul 2015, 11:58

IsTI37 wrote:
TIO wrote:"IsTI37"
investeşti ca să faci profit , da ? acum N ani , aici erau 2 servere de CS1.6 care erau foarte foarte populate . CS1 şi CS2 , unde rank-ul de administrator era pe bani. Treaba , bag mâna în foc că mergea , chiar îmi cumpărasem şi eu administrator pe CS2 , pe 1 nu mai erau locuri :meme . În perioada aia foarte multă lume intrase aici. Foarte multă lume auzise prima dată de eXtreamCs. de ce au dispărut? Nu era profit ? Nu cred.
Vrei profit ? Din ce ? Tot vechi şi nimic proaspăt ? Nici o implementare ? Bun .. e eXtreamCs , fără alte servere şi doar Counter Strike . Acum nici alea nu sunt .. am văzut că e unul dar 0 mereu. Lumea nu are ce să vadă nou aici înafară de Discuţii Generale. Nu crede că forumul ăsta e un loc de muncă de unde să faci bani , că nu e. Aici e timpul nostru liber idiot înloc să facem alte distracţii , întrăm aici. de ce ai investii în ceva care îşi pierde numele şi restul pe zii ce trece ? e eXtreamCS , pai pune te rog servere de CS , competiţii şi altele. Şi apoi întreabă-te , am sau n-am profit. Nu să steie cam tot forumul într-o categorie de discuţii generale şi restul nimic. Oferă ca să primeşti.. şi nu cere ca să oferi.
Am zis clar ca costurile se ridica la 500 de euro pe luna in acest caz doar pentru dezvoltare, administrare.
Un server de CS:GO ajunge la 20-30 de euro pe luna, cu un singur server nu facem nimic. Admin nu mai cumpara nimeni in CS:GO. Serverele voastre care vin in comunitate sunt platite pe o luna si dupa dispar.
Deci daca vreti 5 servere de CS:GO cu diferite mod-uri asta inseamna deja din start o investitie de 450 de euro ca sa fim siguri ca cele 5 servere rezista 3 luni (sau 3 servere rezista 5 luni). Daca cineva e capabil sa recupereze acesti bani e foarte tare. De cand ma stiu am avut diferite servere platite pe 1-2 luni, unele au mers mai bine altele mai prost, chiar si asa cum au trecut cele 2-3 luni fiecare server s-a inchis ca n-a fost nimeni dispus sa arunce pe fereastra bani, in special cu staff-ul de pe forum.

De ce au disparut ? Pai uita-te cati mai joaca CS 1.6 (romani), de atunci au trecut cam 5-6 ani.

CS:GO are nevoie de alt model de profit. Iar programatori de plugin-uri sourcemod nu avem pe forum in acest moment si nici pe alte forumuri romanesti nu sunt. In rest am zis clar ca nu este posibil sa lucrezi cu un programator/designer decent fara minim 5-10 euro pe ora. Dezvoltarea in aceasta directie e grea si trebuie sa fie originala, 90% din cei de pe forum stiti doar sa dati copy paste la tot ce vedeti pe net si ziceti ca vai ce usor e de facut un forum sau vai ce usor e de facut x si nu intelegeti ca noi nu avem nici minimul de bani necesari sa putem dezvolta ceva original. Forumul in momentul actual abia traieste de pe o luna pe alta, nu avem host de 3 euro, avem host+costuri de 100 de euro pe luna care trebuie acoperit. (din care eu sau altcineva nu ia un leu, bine nu tinem doar extreamcs)

Va intreb :
- Cine stie sa faca un mod phpbb de la 0 pe acest forum si este dispus sa lucreze gratis ? (ATENTIE, N-AM PRECIZAT INSTALA CI SA FACA DE LA 0)
- Cine a avut un server de cs:go mai mult de 2-3 luni pe acest forum si staff-ul nu a sarit sa comenteze ?
- Cine face carti custom cs:go pe acest forum ?
- Cine are idee de cata munca e necesara pentru a actualiza mamutul acesta de forum ?
- Cine este constient ca tot continutul pe care il avem in momentul actual pe forum nu valoreaza mai nimic in fata lui Google ? (exceptie discutii generale)

Nu va zic nimic si de faptul ca ne-am gandit serios cu laur sa inchidem forumul pentru ca nici nu meritati acest forum. Am investit bani si timp ca sa ne criticati si sa credeti ca sunteti mai buni respectiv sa va bateti joc de imaginea acestei comunitati. (cu mici exceptii)
Eu în CS:GO nu am treabă şi îl văd o prostie de joc. De ce ? Puţini îşi permit să-l ruleze pe configuraţia de acasă şi e nasol de tot :) . Legat de Counter Strike , jucători sunt şi acum , dă-i o vizită să vezi câte servere sunt pline 32 din 32 şi pe timp de noapte. Întră de curios şi ai să vezi cum întreabă lumea "cât e admin-ul?deunde cumpăr admin?" Eu nu cred că un server clasic de Counter Strike 1.6 populat maxim şi ziua şi noaptea nu îţi aduce profit . Bun , tare mult e.. 20 euro , ai un staff de zeci de persoane. Fiecare să pună 1 euro nu cred că ar zice NU ! Şi boom , ai profitul. Ţi-l plătesc eu , găseşti tu pe cineva să-l configureze şi să-l populeze ? Întrasem la un momentdat pe o comunitate la întâmplare. Întrând din vorbă în vorbă Administratorul de acolo îmi spusese că are 4 copii printre care şi o fată care donează câte 40-50 euro pe lună. M-am uitat şi eu la donaţii , fiecare cum putea . 5-10-15 euro şi uite aşa . Pentru un amărât de server , aici de ce nu ar merge? Pentru că vreţi profit prea mare în schimb la ceea ce oferiţi . Nu FREAKZ , LALEAGANE , INDUNGI şi scuză-mă de reclamă dar sunt cunoscute de toată lumea trebuie să aibă atâtea servere , atâtea jucători ci voi . Dacă acum 5 ani aţi fii ştiut să dezvoltaţi aici , acum nu mai erau problemele astea. Acum dacă vezi , fiecare îşi vrea propria comunitate , propriul server şi propria afacere. Fiecare vrea să fie BOSS ! Chestiile astea întâi trebuie vorbite cu staff-ul nu cu noi , simplii utilizatori. Că nu ai crede că se trezeşte un membru să-ţi spună "hai că îţi fac un mod phpbb , hai că-ţi configurez CS:GO-ul" şi aşa mai departe. Ai un staff mare , pentru ce sunt acolo băieţii ? Să ajute. E imposibil să vorbeşti cu ei şi să nu face-ţi treabă . Dacă nu , înseamnă că nu ai staff şefule.. de ce nu mai e interesată lumea ? Cum să fie interesată cu unii idioţi că altfel nu am cum să le spun , care se bagă în toate topicurile , te înjură etc. După 9 ani vrei dezvoltare.. când în 9 ani dacă ţinea-ţi MĂCAR 1 server , măcar o competiţie (dau 1 euro şi căştig 5 , e puţin dar îi am şi pe ăştia) nu se ajungea aici. Lasă temele , lasă modurile , lasă CS:GO , fă ceea ce trebuie prima dată.. ceea ce reprezintă forumul COUNTER STRIKE 1.6 .Dacă mă înţelegi unde vreau să bat ..Acum câţiva ani am venit cu o idee la Laurenţi , fiind vorba de un server de CounterStrike2D , eu sincer nu am văzut în România. Cu puţină reclamă , îl dezvoltam şi pe ăla .. şi aveam ceva nou. Dar , am fost refuzat. Vorbă vorbă vorbă , închide topicul mai bine frăţior ..ai un staff mare , puneţi-vă în gând prima dată voi ce vreţi să faceţi ..
User avatar
KronoS eXtream
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 4378
Joined: 02 Apr 2009, 19:18
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost detinator Zombie-Land.eXtream.Ro
Contribuitor
Fost Scripter eXtreamCS
Dezvoltator al listei de seriozitate eXtreamCS
Location: Bucharest
Has thanked: 551 times
Been thanked: 820 times
Contact:

24 Jul 2015, 13:34

s o u n d - wrote:eu cred ca tu esti de pe alta planeta venit , ori de pe luna, vi doar cu sume de 500 de euro =))) da puii mei nu faceti nimic, inchide topicu si gata ca oricum orice idee pentru tine nu e buna
auzi motiv ca n-are bani nu face ca nu-l plateste nimeni, atunci drum bun renunta la administrator
Daca nu esti din bransa mai bine nu mai deschizi gura.Am renuntat la scripting pentru a ma apuca de programare web.Practic, am sarit de la un castig de cateva zeci de euro pe luna la mai mult de o mie de euro.Un simplu site de prezentare te duce cam la 500 de euro, asa ca fa-ti o ideea cam ce ar insemna sa dezvolti module pe un forum, mai ales la dimensiunea la care se afla eXtreamCS.

Si ce legatura are rangul de administrator cu facutul lucrurilor pe gratis?Nu are releventa.Isti si-a facut bine treaba pana acum, ca nu vedeti voi, asta e partea a doua.Administrarea unui site nu este reprezentata de tot ceea ce vedeti voi, asta e doar o mica parte.E extrem de multa munca, mai ales pe partea de securitate, fiind un forum/site mare are parte de numeroase amenintari.

Pe langa asta, Isti are 22 de ani, mai are putin si termina facultatea, cel mai probabil lucreaza deja ca freelancer sau face parte dintr-un program de internship.Pe langa munca pe care o depune, ii mai trebuie timp si pentru a se documenta/a invata lucruri noi, plus viata sociala.A facut destule pentru forumul asta si nu merita sa vina toti mucosii ca sa isi bata joc de ceea ce a facut pana acum.Respect Isti pentru nervii de otel!

Ontopic: Nu se merita o investitie, decat daca se porneste puternic pe CS:GO.
CS 1.6 e pe duca si nu mai este deloc rentabil, nici daca se vine cu idei noi.
Nu efectuez tranzactii pe mess, skype etc. Aveti grija la indivizii care se dau drept mine!
Nu mai ofer suport asa ca nu imi mai trimiteti mesaje in legatura cu asta!


Zombie Plague Shade 1.2-debug1 [with Item Limiter] (12 September 2015) - Bombardier Branch
User avatar
Carnacior
Membrul anului 2016
Membrul anului 2016
Posts: 1762
Joined: 23 Jun 2013, 14:08
Detinator Steam: Da
CS Status: I eat more pussy than cervical cancer
Detinator server CS: jb.b-zone.ro
SteamID: -
Reputatie: Fost Scripter eXtreamCS
Membrul anului 2016
Membru Club eXtreamCS (1 iul )
Location: Targu Mures
Has thanked: 5 times
Been thanked: 13 times
Contact:

24 Jul 2015, 15:40

KronoS eXtream wrote:
s o u n d - wrote:eu cred ca tu esti de pe alta planeta venit , ori de pe luna, vi doar cu sume de 500 de euro =))) da puii mei nu faceti nimic, inchide topicu si gata ca oricum orice idee pentru tine nu e buna
auzi motiv ca n-are bani nu face ca nu-l plateste nimeni, atunci drum bun renunta la administrator
Daca nu esti din bransa mai bine nu mai deschizi gura.Am renuntat la scripting pentru a ma apuca de programare web.Practic, am sarit de la un castig de cateva zeci de euro pe luna la mai mult de o mie de euro.Un simplu site de prezentare te duce cam la 500 de euro, asa ca fa-ti o ideea cam ce ar insemna sa dezvolti module pe un forum, mai ales la dimensiunea la care se afla eXtreamCS.
fa diferenta dintre un hobby si un job
scriptingul, comunitatea asta si tot ar trebui sa fie un hobby, nu un loc de munca
daca crezi ca poti trai din asa ceva, esti in negare

ideea e ca unele lucruri se fac si din placere, dar asa e romanu, daca nu iese banu nu face nimic, stai pe cur si uita-te la pereti
Ai nevoie de o protectie pentru server? R4GE Server Guard
Cel mai avansat si folosit plugin de protectie romanesc public! Nu ma crezi? VERIFICA


http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron


Image
User avatar
KronoS eXtream
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 4378
Joined: 02 Apr 2009, 19:18
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost detinator Zombie-Land.eXtream.Ro
Contribuitor
Fost Scripter eXtreamCS
Dezvoltator al listei de seriozitate eXtreamCS
Location: Bucharest
Has thanked: 551 times
Been thanked: 820 times
Contact:

24 Jul 2015, 15:53

Pe masura ce avansezi in varsta (pana la un anumit nivel) cresc si nevoile, pe care nu le alimentezi din hobby-uri.Nu toata lumea traieste din buzunarul parintilor, care le satisfac toate nevoile, si aici vorbesc la modul general, nu ma intelege gresit.Astfel te orientezi catre lucrurile mai banoase si renunti la anumite hobby-uri.Gandeam si eu ca tine si m-am trezit ca realitatea este alta.Si nu e doar romanul asa, nu mai trage concluzii pripite.Peste tot este asa.

Hobby-urile trebuie sa contribuie si la dezvoltarea personala, nu sa fie doar o pierdere de timp.Statul pe un forum clar nu intra in categoria asta.Apropo de discutia asta, m-am lasat de scripting si ajutorarea membrilor forumului tocmai din cauza nesimtirii multor persoane.Sunt multi oameni care nu merita nimic.
Nu efectuez tranzactii pe mess, skype etc. Aveti grija la indivizii care se dau drept mine!
Nu mai ofer suport asa ca nu imi mai trimiteti mesaje in legatura cu asta!


Zombie Plague Shade 1.2-debug1 [with Item Limiter] (12 September 2015) - Bombardier Branch
User avatar
Mr.Patrik
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 372
Joined: 27 Aug 2014, 22:05
Detinator Steam: Da
CS Status: Headshots4ever
Detinator server CS: nu
SteamID: ciurtinpatrik
Fond eXtream: 0
Location: Turda
Contact:

24 Jul 2015, 17:04

Principalul lucru de schimbat e tema sau cel puţin adăugată una secundară.
Respectă-mă şi te voi respecta şi eu.
User avatar
Carnacior
Membrul anului 2016
Membrul anului 2016
Posts: 1762
Joined: 23 Jun 2013, 14:08
Detinator Steam: Da
CS Status: I eat more pussy than cervical cancer
Detinator server CS: jb.b-zone.ro
SteamID: -
Reputatie: Fost Scripter eXtreamCS
Membrul anului 2016
Membru Club eXtreamCS (1 iul )
Location: Targu Mures
Has thanked: 5 times
Been thanked: 13 times
Contact:

24 Jul 2015, 18:14

KronoS eXtream wrote:Pe masura ce avansezi in varsta (pana la un anumit nivel) cresc si nevoile, pe care nu le alimentezi din hobby-uri.Nu toata lumea traieste din buzunarul parintilor, care le satisfac toate nevoile, si aici vorbesc la modul general, nu ma intelege gresit.Astfel te orientezi catre lucrurile mai banoase si renunti la anumite hobby-uri.Gandeam si eu ca tine si m-am trezit ca realitatea este alta.Si nu e doar romanul asa, nu mai trage concluzii pripite.Peste tot este asa.

Hobby-urile trebuie sa contribuie si la dezvoltarea personala, nu sa fie doar o pierdere de timp.Statul pe un forum clar nu intra in categoria asta.Apropo de discutia asta, m-am lasat de scripting si ajutorarea membrilor forumului tocmai din cauza nesimtirii multor persoane.Sunt multi oameni care nu merita nimic.
O viata in care tot ce faci e sa lucrezi nu merita traita. Asa cum unii merg la pescuit, altii lucreaza la masina in garaj in week-end, altu sta si mestereste ceva prin casa, sunt toate chestii semi-utile menite sa te relaxeze. Aici poate intra si calculatorul, mie de exemplu imi provoaca mai multa placere sa stau o ora si sa lucrez la un plugin sau la un server de care se bucura mai multi oameni, decat de exemplu sa joc un meci de cs:go(exceptie face cazul in care ma joc cu prietenii unde deja e altceva). Desi pentru pawn n-o sa te plateasca nimeni, daca le-ai facut in ordinea in care ai zis (pawn->web) nu poti nega ca te-a ajutat si scriptingul mai departe sa te descurci. Eu asa am ajuns de la 5 la info la 10 intr-o vacanta de vara.

Una e sa stai si sa faci ceva ca un forum, sau un plugin, alta e sa stai sa ajuti fiecare bolovan pana te saturi. De acolo nu-ti iese nimic, si da, iti dau dreptate, sunt unii care te fac sa nu mai bagi lumea in seama cand iti cere ajutorul. Dar pe nesimtitii aia ii poti ignora si poti scapa de ei. Si chiar daca nu scoti nimic din asta, sau doar o suma infima (10 euro lunar sa zicem), sunt si aia niste bani "din nimic" pe care poti sa-i bei cu prietenii sau cu prietena.
Ai nevoie de o protectie pentru server? R4GE Server Guard
Cel mai avansat si folosit plugin de protectie romanesc public! Nu ma crezi? VERIFICA


http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron


Image
User avatar
GPaul
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1931
Joined: 21 Mar 2009, 12:14
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv. Studiu intens.
Detinator server CS: - House M.D -
SteamID: - House M.D -
Reputatie: Nume anterior: djxpaulz
Fost super moderator
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 8 times
Been thanked: 174 times
Contact:

24 Jul 2015, 19:53

Trebuie facuta o schimbare mai mult decat radicala si luat in considerare faptul ca 90% dintre useri acceseaza doar Forum (discutii generale).

CS-ul nu mai e de ceva vreme principalul "feature" al forumului care atrage oamenii zilnic :)
Image
Image
User avatar
killz0r^
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 475
Joined: 05 Apr 2015, 12:25
Detinator Steam: Da
CS Status: CS GO
SteamID: bombardieru
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Fond eXtream: 0
Contact:

24 Jul 2015, 23:23

Sunt de aproape 2 ani pe acest forum si nu vad nimic schimbat.
Sper sa se faca ceva. :D
System reputatie ar fi bun.
User avatar
ARTUR.HAZ
Administrator
Administrator
Posts: 7652
Joined: 04 Oct 2013, 14:32
Detinator Steam: Da
Reputatie: Administrator
Has thanked: 146 times
Been thanked: 123 times
Contact:

25 Jul 2015, 03:29

killz0r^ wrote:Sunt de aproape 2 ani pe acest forum si nu vad nimic schimbat.
Sper sa se faca ceva. :D
System reputatie ar fi bun.
Joined: 05 Apr 2015 12:25

Ai dreptate, in aia doi ani de cand esti pe forum, nu s-a intamplat nimic. Probabil ai vrut sa zici 3 luni :meme
Cu timpul, se vor face toate, sa speram.
User avatar
sound
Membrul anului 2018
Membrul anului 2018
Posts: 5807
Joined: 23 Jan 2013, 22:52
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Detinator server CS: Nu
SteamID: sou_nd
Reputatie: Fost membru Club eXtreamCS (4 luni)
Nume anterioare: s o u n d -, snd
Fost Moderator
Fost Super Moderator
Moderatorul anului 2017
Membrul anului 2018
Fond eXtream: 0
Location: Romania
Has thanked: 91 times
Been thanked: 80 times
Contact:

25 Jul 2015, 04:08

Artur C wrote:Cu timpul, se vor face toate, sa speram.
care timp, n-auzi ca administratorii n-au timp ca au 22 de ani si pentru ei asta e un hobby si nu-i plateste nimeni ca sa faca schimbari?
User avatar
dominus
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2598
Joined: 24 Feb 2012, 15:01
Detinator Steam: Da
Location: Constanta
Has thanked: 51 times
Been thanked: 185 times

25 Jul 2015, 07:10

KronoS eXtream wrote: Si ce legatura are rangul de administrator cu facutul lucrurilor pe gratis?Nu are releventa.Isti si-a facut bine treaba pana acum, ca nu vedeti voi, asta e partea a doua.Administrarea unui site nu este reprezentata de tot ceea ce vedeti voi, asta e doar o mica parte.E extrem de multa munca, mai ales pe partea de securitate, fiind un forum/site mare are parte de numeroase amenintari.
Prietene.. cand infiintezi o firma ceri bani de la angajati ? :)) Zici ca e singurul forum din lume care se incarca la click.. exagerati cu sumele :))
"firma" = voi, administratorii
"angajati" = moderatori, membrii
Last edited by dominus on 25 Jul 2015, 07:24, edited 1 time in total.
Cand toti iti vor binele, nu lasa pe nimeni sa ti-l ia.
https://www.facebook.com/agnphotographyy
Locked

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot], Dot [Bot] and 409 guests