FILME ACTIUNE

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
Andrei N.
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1365
Joined: 04 Sep 2010, 14:49
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: Nu
SteamID: -
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Fost Moderator
Nume anterior: msK, ANGU
Has thanked: 217 times
Been thanked: 202 times
Contact:

02 Jan 2012, 16:38

Salut.Recomandati-mi si mie niste filme de actiune. ( as prefera sa fie vorba despre "Razbunare" )
.
RoyalServer
Casual
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 4000
Joined: 25 Mar 2009, 22:54
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream Mod
Has thanked: 52 times
Been thanked: 655 times
Contact:

02 Jan 2012, 16:47

Sympathy for Mr. Vengeance (2002)
Ryu este un tânăr care-și iubește sora bolnavă și căreia vrea să-i doneze un rinichi, dar nu reușește din cauza diferenței de grupă san­guină. Atunci apelează la traficul ilegal de organe, dar eșuează. Este concediat de la jobul său și pentru a se răzbuna și a face rost de bani o răpește pe fiica șefului său. Și lucrurile îi scapă de sub control, ast­fel încât la final nu vorbim de o singură răzbunare, ci de mai multe.

Braveheart (1995)
Mel Gibson, actorul principal și regizorul filmului, este un țăran scoțian care se înfurie atunci când niște englezi îi violează și ucid soția. Wal­lace îi alungă pe englezi de pe tărâmul Scoției, dar după câteva lupte sângeroase. Și filmul devine o poveste despre libertate pornită din setea de răzbunare.

Desperado (1995)
Antonio Banderas îl întruchipează pe cântărețul sexy care vrea să-și răzbune iubita ucisă de niște răufăcători. Robert Rodriguez e hard­core și oferă imagini șocante și sângeroase. La brațul lui Banderas vine și Salma Hayek, care mică-mică, dar reușește să se lupte cu dușmanii iubitului său mai ceva ca un militar antrenat.

Inglorious Basterds (2009)
Christoph Waltz — vânătorul de evrei — a fost extrem de apreciat pentru acest rol. Quentin Tarantino a oferit o altă viziune asupra Holocaustului și construiește o bandă de evrei care a plecat la vână­toare de naziști. Și iată cum se întoarce roata și colonelul este la rân­dul său vânat pentru a fi ucis și scalpat, un fel de revers al medaliei.

Cape Fear (1991)
Un Robert de Niro evil și plin de tatuaje care iese din închisoare după 14 ani (condamnat pentru viol) și caută să se răzbune pe avocatul care l-a apărat și pe familia acestuia. Martin Scorsese spune această poveste într-un fel anume, simțindu-se chimia dintre el și de Niro, cu câteva momente grele, dar și suspans maxim.

Taken (2008)
Pierre Morel pune în imagini o poveste despre răzbunare care poate fi considerată clișeu. În timpul unei vacanțe în Franța fiica lui Bryan (Liam Neeson) dispare, transformându-l pe tatăl acesteia în vânător. El nu se liniștește până nu plătește fiecare pentru fapta sa.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information