Firmă de găzduire servicii online

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Smiile
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 325
Joined: 16 Dec 2014, 13:52
Detinator Steam: Da
CS Status: Ă pis of șit !
SteamID: Prâvat !
Fond eXtream: 0
Location: Constanța
Contact:

20 Jan 2015, 14:20

Multumesc tuturor, in special Isti si Carnacior, sunteti singurii care m-ati convins ca nu merita sa deschid asa ceva.

Chiar m-ati convins, va multumesc din suflet amandurora! Pierdeam niste bani aiurea, cu care pot face acum altceva ..

Se poate inchide!
RoyalServer
User avatar
meii
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 145
Joined: 16 Jan 2015, 13:45
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

20 Jan 2015, 20:48

IsTI37 wrote:
Calitatea va fi de nereproșat, voi comanda serverul dedicat ori de la toolz ori de la limehost :)
Daca esti baiat destept nu zic ca nu poti face ceva bani, dar tot tepar ajungi si dupa ce ai acest rang exceptional mult succes la clienti.
De ce ? Majoritatea soft-urilor de gazduire sunt facute de mantuiala, inclusiv cpanel care ar trebui sa fie cel mai bun din industrie. O setare gresita si vine unu si iti controleaza toate site-urile cu shell-uri sau cu un ddos adios la toate site-urile. (nimeni nu iti explica ce e o setare gresita si ce nu)

GameCP/GSP/WHMCS sunt script-uri pentru amatori, cei care au reusit ceva cu ele au patit-o de multe ori pana sa isi dea seama cum se folosesc. Iarasi nimeni nu iti explica problemele legate de aceste solutii. Toate sunt facute de mantuiala, inclusiv WHMCS care are probleme de securitate de pe o versiune pe alta (bine se pot rezolva cu un vps si script-uri proprii in whmcs) dar nu e exact hai pui o tema, 2-3 setari si ai un business fiindca vine unu care vede ca esti un fraier care abia a inceput si ti-o iei urat sau mai putin urat. Nu zic ca nu poti face ceva bani pana intalnesti un client cu inamici romani care frecventeaza forum-uri de hacking rusesti si turcesti. De la aia ti-o iei urat oricat de tare te crezi si iti pierzi toti clientii. Sa nu crezi ca toate problemele sunt puse frumos pe net pe un site, fiecare server are problemele lui, fiecare script are problemele lui care in special daca sunt utile se vand pe bani buni si vine un romanas, cumpara metoda si se distreaza pe seama ta iar tu iti faci nervi ca nu e niciunde o explicatie la problema ta.

Mai e si logica romanilor, totul trebuie sa fie bun si ieftin, adica daca e o problema dupa 2 saptamani de functionare perfecta isi cer banii inapoi ca le-a picat o ora serverul si daca nu le dai esti tepar pe 10 forumuri.

Practic investitia > profitul pe termen scurt, pe termen lung iti zic garantat ca n-ai absolut nici o sansa, toate companiile gen Valve incearca sa isi mute serverele in propria ograda ca sa poata controla codatii mai usor iar webhosting-ul se va face mult mai profesional cu servere virtuale foarte ieftine. Iti raman doar clientii care vin si pleaca, ceea ce e o problema extrem de mare fiindca daca vrei o firma dai de dracu la un control si ai o frauda de minim 5000 lei. (daca iti tii serverele in colocare pe tine nu te anunta nimeni ca iti va fi controlata activitatea si WHMCS nu conteaza ca contabilitate)
Adică îţi poţi lua adio de la proiectul ăsta. Nu se poate explica mai bine de atât, mulţumim Istvan.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 424 guests