Gazduire OVH

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

zark
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 840
Joined: 29 Apr 2016, 17:11
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
SteamID: cosmin1512
Reputatie: Fost Manager VEST.eXtream.Ro
Fond eXtream: 0
Has thanked: 33 times
Been thanked: 39 times
Contact:

03 Sep 2016, 17:26

Nu trebuie sa scrii nimic. Pur și simplu trimiți o poza cu buletinul și o factura cu numele tău sau un extras de cont dacă ai cont la banca. Poți face extras de cont direct prin internet banking. La titlu pune de ex "please confirm my account" și pune în mail ceva în genul "confirm account număr" (ai nr pe site după ce faci comanda când îți zice sa confirmi). În 1-2 zile ți-l confirma și poți plăti. Vps sunt KVM, merg foarte bine și viteza de upload / download e foarte bună, la speed test e 99.x la ambele. Pentru servere de jocuri pingul pentru România va fi 30-40-60 cam asa dar de mișcat se mișcă impecabil. Dacă ai ceva întrebari dă-mi pm, și eu am vps de acolo mai mult pentru teste ca e ieftin :))
RoyalServer 2
User avatar
meNe
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 177
Joined: 11 Jan 2013, 20:31
Detinator Steam: Da
CS Status: pending...
Detinator server CS: zm.lseplay.com
SteamID: levemsan
Has thanked: 7 times
Been thanked: 7 times
Contact:

03 Sep 2016, 22:11

^Head$hot^ wrote: edit: Când trimit fişierul .pdf prin email cu pozele trebuie să mai scriu ceva acolo? mesajul acela mi-a venit şi un "nichandle" (indiferent ce o fi ăsta) doar că am pus eu ... când am postat deoarece am considerat a fi important pentru validare.
Salut,
Pentru o validare cat mai rapida a documentelor, ar fi indicat ca titlul mail-ului sa fie in formatul: Validation nichandle
Avand in vedere numarul foarte mari de comenzi pe care il au dansii, aceasta verificare poate dura de la cateva minute, la cateva zile (aceasta perioada de cateva zile se intampla cu precadere in cazul proiectelor aferente <Kimsufi> si <SoYouStart> si mai putin la OVH, insa nu este exclus 100%). Restul detaliilor ti le-am dat prin P.M.

Seara buna!
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information