GTA 4 in Reluare / 25.12.2013

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Utzake
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 106
Joined: 25 Dec 2013, 19:39
Detinator Steam: Nu
CS Status: Kill dupa Kill
Detinator server CS: Da
Location: Motru
Has thanked: 55 times
Been thanked: 11 times
Contact:

25 Dec 2013, 19:51

Salut!
Am descarcat si eu GTA 4 si nu stiu de ce merge cam greutz ....
pe Aeroport merge mai binisor dar in rest merge ca (****) , am setat tot la LOW ,1 , 800x600 sau 1280x1024 am descarcat patch 1.0.7.0 tot asa merge


PC :


Image

Image
HELP PLISS si Merry Christmas
Last edited by Utzake on 25 Dec 2013, 20:40, edited 5 times in total.
Rapidserver
vLad-
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 4819
Joined: 28 Mar 2009, 19:16
Detinator Steam: Da
Reputatie: Nume anterior: eXisTenZ 28
Has thanked: 376 times
Been thanked: 302 times

25 Dec 2013, 19:55

Ai celeron 1,6 o.o . Iti trebuie un procesor mai bun ca sa duca , si din cate stiu gta 4 e configurat mai naspa si iti trebuie avion ca sa-ti mearga bine .
Utzake
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 106
Joined: 25 Dec 2013, 19:39
Detinator Steam: Nu
CS Status: Kill dupa Kill
Detinator server CS: Da
Location: Motru
Has thanked: 55 times
Been thanked: 11 times
Contact:

25 Dec 2013, 20:00

Mda dar totusi cat sa il si am ?
Un vecin mi-a zis ca nu e diferenta mare intre 1.6 GHz - 2 GHz ca sa mearga asa de greu ......

CERINTE SYSTEM GTA 4 :
Recommended System Requirements
OS: Windows Vista – Service Pack 1 / XP – Service Pack 3 ---> am 7 ULTIMATE
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz ---> am 1.6 GHz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) ---> am 2 GB
18 GB Free Hard Drive Space ---> am 100 GB FREE
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 ---> am 1.7 GB



Am mai setat si placa video la HIGH PERFORMANCE
munir
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3193
Joined: 30 Aug 2012, 21:16
Detinator Steam: Da
CS Status: Fost scripter
Detinator server CS: Nu
SteamID: -
Reputatie: Fost super moderator
Restrictie schimbare nume
Nume anterior: falseq, cruyff
Location: Bucuresti
Has thanked: 335 times
Been thanked: 570 times
Contact:

25 Dec 2013, 20:43

Code: Select all

Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) ---> am 2 GB
Ai 2 gb, dar iti trebuie 2.5/3 gb pentru windows 7/vista. Puneti windows xp.
Retras
Utzake
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 106
Joined: 25 Dec 2013, 19:39
Detinator Steam: Nu
CS Status: Kill dupa Kill
Detinator server CS: Da
Location: Motru
Has thanked: 55 times
Been thanked: 11 times
Contact:

25 Dec 2013, 20:45

Code: Select all

Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) ---> am 2 GB

Ai 2 gb, dar iti trebuie 2.5/3 gb pentru windows 7/vista. Puneti windows xp.
Am incercat si pe XP dar merge mai greu :|
munir
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3193
Joined: 30 Aug 2012, 21:16
Detinator Steam: Da
CS Status: Fost scripter
Detinator server CS: Nu
SteamID: -
Reputatie: Fost super moderator
Restrictie schimbare nume
Nume anterior: falseq, cruyff
Location: Bucuresti
Has thanked: 335 times
Been thanked: 570 times
Contact:

25 Dec 2013, 20:46

Utzake wrote:

Code: Select all

Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) ---> am 2 GB

Ai 2 gb, dar iti trebuie 2.5/3 gb pentru windows 7/vista. Puneti windows xp.
Am incercat si pe XP dar merge mai greu :|
Atunci inlocuieste procesorul. E posibil ca la unele jocuri diferenta dintre procesorul recomandat pentru joc si procesorul tau, sa conteze mult.
Retras
Utzake
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 106
Joined: 25 Dec 2013, 19:39
Detinator Steam: Nu
CS Status: Kill dupa Kill
Detinator server CS: Da
Location: Motru
Has thanked: 55 times
Been thanked: 11 times
Contact:

25 Dec 2013, 20:49

cruyff wrote:
Utzake wrote:

Code: Select all

Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) ---> am 2 GB

Ai 2 gb, dar iti trebuie 2.5/3 gb pentru windows 7/vista. Puneti windows xp.
Am incercat si pe XP dar merge mai greu :|
Atunci inlocuieste procesorul. E posibil ca la unele jocuri diferenta dintre procesorul recomandat pentru joc si procesorul tau, sa conteze mult.
Unu mi-a zis ca nu megre inlocuit la mine ...
Utzake
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 106
Joined: 25 Dec 2013, 19:39
Detinator Steam: Nu
CS Status: Kill dupa Kill
Detinator server CS: Da
Location: Motru
Has thanked: 55 times
Been thanked: 11 times
Contact:

25 Dec 2013, 20:56

Un procesor de aici ar fi bun dar de unde stiu eu daca imi merge inlocuit sau daca e bun .....

Image
User avatar
tictac
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 4036
Joined: 24 Feb 2012, 18:27
Detinator Steam: Da
Reputatie: 1 warn scos (-2 luni club)
Membru Club eXtreamCS (3 luni)
Ban 3 luni (achitat)
Location: Bihor, Oradea
Has thanked: 73 times
Been thanked: 569 times
Contact:

25 Dec 2013, 20:58

Utzake wrote:Un procesor de aici ar fi bun dar de unde stiu eu daca imi merge inlocuit sau daca e bun .....

Image

Din toate alea 5 niciunul nu e bun pentru tine.
Utzake
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 106
Joined: 25 Dec 2013, 19:39
Detinator Steam: Nu
CS Status: Kill dupa Kill
Detinator server CS: Da
Location: Motru
Has thanked: 55 times
Been thanked: 11 times
Contact:

25 Dec 2013, 21:02

tictac wrote:
Utzake wrote:Un procesor de aici ar fi bun dar de unde stiu eu daca imi merge inlocuit sau daca e bun .....

Image

Din toate alea 5 niciunul nu e bun pentru tine.
Si de unde iti dai seama ca nu e bun ?
AcoreX
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1380
Joined: 05 Sep 2007, 10:54
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Nume anterior: vulturas92
Has thanked: 239 times
Been thanked: 123 times

25 Dec 2013, 21:03

daca merge greu, nu mai juca. suprasoliciti degeaba. joaca ce poti, ca sa protejezi pcul.
!UL!@N
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 4193
Joined: 29 Aug 2008, 20:51
Detinator Steam: Da
CS Status: In Activ
Reputatie: Fost eXtream Mod
Fost Membru Club eXtreamCS
Has thanked: 29 times
Been thanked: 281 times
Contact:

25 Dec 2013, 21:04

1. Procesorul tau e single-core , dupa cum vezi la cerintele MINIME ( http://www.game-debate.com/games/index. ... 0Auto%20IV )
cere un dual-core de 1.8 cel putin.


Nu ai nici o sansa sa joci jocul bine, si in mare parte orice joc de dupa 2008-2009

PS: Ai laptop nu?

Daca da, iti trebuie un procesor de laptop, insa nu stiu...nu cred ca se mai gaseste ceva pentru laptopul ala....mai bine iti iei un laptop nou, si il vinzi pe ala
( ´ ▽ ` )ノ


ImageImage
Locked

Return to “Discutii generale”

  • Information