Ai incredere in FACEBOOK ?

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
xVib[E]R
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2302
Joined: 22 May 2011, 16:22
Detinator Steam: Nu
CS Status: bind w +quit
Detinator server CS: No.
Location: Romania
Has thanked: 101 times
Been thanked: 360 times
Contact:

16 Jul 2012, 17:58

nemilosu83 wrote:Daca inchizi un cont de pe FB , se sterge tot , inclusiv poze , si tot tot tot ... ? sau mai ramane in arhiva lor ?
Normal nu ar trebui sa ramana nimic, dar datele etc sunt pastrate de ei.
----------------------------------------
VIPSZONEGAMES RO
----------------------------------------
FORUMUL vă stă la dispoziţie !

Image
__________________________________________________________________________________________________________________________________

MixCloud | SoundCloud | YouTube - Y!M:[email protected]
RoyalServer 2
User avatar
Stefan
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1868
Joined: 18 Feb 2010, 20:14
Detinator Steam: Da
SteamID: teostefan10
Reputatie: Fost Moderator
Nume anterior: teostefan
0.1/3
Has thanked: 40 times
Been thanked: 28 times

16 Jul 2012, 18:42

Marius wrote:
tictac wrote: Eu pe mark ala nu-l agreez, cum ++++ sa se creada el mare si tare, la cati ani are, asta nu suport.
Pai are de ce sa se creada mare si tare :))). Scoate la bani de pe Facebook de-ti constrieste o casa cu 3 etaje, gata mobilata si dotata cu tot ce trebuie. Pe langa asta, tot ii raman bani de o excursie prin vreo destinatie exotica :-j. Bravo lui, respectele mele pentru ce-a facut! :)
tictac wrote:Facebook a pornit bine, pe vremea aia nu erau retele de socializare.
Si continua foarte bine :))

Doar atatia bani are? Doar de o casa cu 3 etaje si o excursie ? =))

Eu am cont pe fb, dar nu am la prieteni toti ratatii.
vim
Programator eXtream
Programator eXtream
Posts: 853
Joined: 29 May 2009, 19:13
Detinator Steam: Da
CS Status: Trag cu praştia !
Reputatie: Fost programator web eXtreamCS
Administrator tehnic
Sysadmin
Location: Bucureşti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 342 times

16 Jul 2012, 18:58

tictac wrote:Facebook nu e deloc bun! si nici cinstit.
Motiv ?
Vrei sa-ti stergi contu ? Nu poti chiar daca vezi ca nu mai exista datele tale vor exista pe serverele facebook inca 5 ani de acu in colo.
Cand confirmi stergerea contului, ai o perioada de 14 zile in care poti sa te razgandesti. In acest timp contul devine privat, nimeni nu il mai poate accesa. In aceste 14 zile, daca te autentifici iar pe facebook, contul iti revine la starea initiala, cu toate postarile si setarile intacte. Daca nu te autentifici deloc, dupa acele 14 zile contul iti este sters.

Chiar daca nu s-ar intampla asa si datele sunt pastrate, nu prea ar avea la ce sa foloseasca din moment ce nu mai ai cont la ei pe site. Datele tale sunt valoroase pentru ei doar pentru ca pot sa iti ofere reclame mai targetate cand iti petreci timpul pe facebook. Daca nu mai ai cont la ei, principalul lucru la care folosesc acele date dispare: reclama.

Sa le pastreze "x" ani nu prea ar avea motive, pentru ca omul care a produs acele date, in speta tu, in 5 ani o sa fie total schimbat. Sunt sanse mari sa nu ii mai placa filmele in care eroul principal bate tot, de la actori pana la regizor de platou si cameramani, poate nu ii mai plac aceleasi restaurante, bauturi, mancaruri, etc. Aceste date sunt importante pentru facebook, pentru ca in functie de ele pot sa iti ofere reclama targetata.

Reclama targetata inseamna sa imi afiseze doar reclame care au legatura cu ceea ce ma intereseaza, ce imi place si ce ma pasioneaza pe mine. Daca eu am scris in profil ca imi plac sarmalele, mi se vor afisa reclame cu restaurante unde pot manca sarmale. Astfel cresc sansele ca acel restaurant sa incaseze mai multi bani, sa investeasca mai mult in reclamele de pe facebook si eu sa ma aleg cu niste sarmale. Toata lumea are de castigat.

Daca eu imi inchid contul de la ei de pe site, nu mai pot sa imi livreze acele reclame, asa ca datele mele ar mai putea sa le foloseasca doar pentru generarea de statistici sau incorporarea lor in algoritmi folositi pentru inbunatatirea platformei facebook.

Daca esti indeajuns de matur o sa trasezi o linie clara intre mediul online si viata strict personala, iar postarile tale pe retelele de socializare or sa fie in concordanta. O sa te intrebi "chiar vreau sa stie toata lumea asta pentru mine?" de 2 - 3 ori inainte sa dai "submit" unui post pe facebook, g+ sau twitter.

Daca consideri ca orice postezi pe internet este mai mult sau mai putin public, ca poate sa fie vizibil si de alte persoane decat cele vizate de tine, vei avea grija ce vei posta. Tinand cont de asta, faptul ca datele tale ar putea sa fie pastrate de facebook, g+ sau twitter inca cativa ani dupa ce tu iti inchizi contul o sa te lase rece.
I'm not antisocial, I'm just not user friendly.
⎯ retired
PopaGABRiEL
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1739
Joined: 06 Aug 2008, 22:43
Detinator Steam: Da
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (2 luni)
Fost moderator
Location: Mioveni
Has thanked: 63 times
Been thanked: 65 times

16 Jul 2012, 19:12

Am facebook din 2010... nu prea am stat asa de el, ~500 prieteni...nu prea ma intereseaza ce e pe facebook si ce poate face el :) mai intru sa mai vad unele poze si pe unde mai umbla prietenii astia :))
User avatar
Rest
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 988
Joined: 18 Feb 2012, 16:12
Detinator Steam: Da
Reputatie: Ban 2 luni
Location: Bucuresti
Has thanked: 97 times
Been thanked: 62 times

16 Jul 2012, 22:48

Nu va pune nimeni sa va faceti cont , si daca va faceti e treaba voastra. Va pune sa acceptati niste conditii pe care ei nu si le asuma. Daca voi va puneti toate informatiile acolo e treaba voastra , si vina voastra :) Si pe bune acum , ce sa ne faca noua ? Sa ne fure 50 $ paypal ? :-j Fiti seriosi !
User avatar
ALEXANNDRU
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1722
Joined: 23 Aug 2011, 17:41
Detinator Steam: Da
CS Status: I`M THE KING !
SteamID: a4tech_dnd
Location: Bucuresti
Has thanked: 84 times
Been thanked: 69 times

16 Jul 2012, 22:58

vim wrote:
tictac wrote:1.majoritarea sunt niste drogati
Da si eu am vazut cum iesea fum de iarba dintr-un datacenter facebook.
tictac wrote:2.intimitate 0
Sa nu imi spui ca au venit la usa ta reprezentanti facebook ca sa se uite la tine in sifonier sau daca ai dat cu aspiratorul in sufragerie. Stiu ca suna pompos "nu avem intimitate" si aveti impresia ca va ajuta sa va dati importanti, dar haideti sa si gandim inainte sa ne aruncam in necunoscut. Limitele acestei intimitati le stabilesti singur si depinde numai de tine sa nu fie incalcate. De tine depinde ce postezi, ce prieteni iti adaugi in lista, cu cine interactionezi, cat de mult, ce informatii oferi despre tine si cat de multe, etc.
Daca aveti optiune pentru numar de telefon si adresa unde locuiesti, nu te obliga nimeni sa le si completezi.
tictac wrote:3.mesaje si tot felu de prostii cacalau
Daca imi arunc o privire pe wall-ul tau, pot sa imi fac o idee destul de buna despre ce fel de prieteni ai, in functie de ce au postat. Iar cum vorba "cine se aseamana se aduna" de cele mai multe ori este valabila, imi pot face o idee si despre ce fel de om esti tu. Daca calci in rahat, nu poti sa mirosi a zmeura. In traducere, adauga si tu oameni mai seriosi, ceva mai maturi si cu siguranta nu o sa mai primesti mesaje penibile, de la oameni asemenea.
tictac wrote:4.in fiecare zi primesti 500 de mailuri "request friend"
Daca nu vine un inginer de la facebook ca sa iti seteze si tie alertele la cont... Ce nenorociti bai nene ; n-am vazut atata nepasare in viata mea.
tictac wrote:eu nici nu am cont, de cand e facebookul cred ca am intrat maxim de 5 ori.
Si parerile astea asa de puternice exprimate anterior de unde le ai ? Din auzite sau de la ProTV ?
Alexander132 wrote:pe mine ma enerveaza la fb toata cacaturile alea de jocuri infecte deoarece credca am pe zi 30 invitatii
A fost in teste o buna bucata de timp un wall special pentru alertele de la jocuri. Games feed se numeste si de ceva vreme stiu ca a inceput sa fie adaugat la toata lumea. Acceseaza https://www.facebook.com/bookmarks/apps, cauta "Games Feed" in lista si adauga aplicatia la favorite daca exista. Dupa activare toate stirile ce au legatura cu jocurile incercate de prieteni or sa apara doar in "Games Feed" si wall-ul principal iti ramane mai curat. Daca nu o gasesti in lista, mai incearca peste cateva zile.


morrr=)) :)))

Facebooku e ca frigideru :X
Romanian Dogs Lovers va asteptam pe pagina la discutii despre cel mai bun prieten al vostru.


Y!M: tfe.istrate
Skype: tfe.istrate
Steam: a4tech_dnd
vim
Programator eXtream
Programator eXtream
Posts: 853
Joined: 29 May 2009, 19:13
Detinator Steam: Da
CS Status: Trag cu praştia !
Reputatie: Fost programator web eXtreamCS
Administrator tehnic
Sysadmin
Location: Bucureşti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 342 times

18 Jul 2012, 01:13

tictac wrote:Eu pe mark ala nu-l agreez, cum ++++ sa se creada el mare si tare, la cati ani are, asta nu suport.
De fapt asta era problema ta. Nu iti place de Zuckerberg pentru ca are bani. Urmand dictonul asta, inseamna ca nu iti place de nimeni care are ceva in catitate mai mare ca tine.

Nu iti place de TzaCaNeL ca este mai inteligent ca tine, nu iti place de Marius ca are cucu mai mare ca tine si nu iti place de vecina de la 3 ca are pieptul mai mare ca al tau. Am mai vazut nivelul asta de maturitate la fetita unui prieten de-al meu. Avea 4 ani si nu ii placea de un coleg de gradinita pentru ca avea rucsac albastru.

Tie ce iti place mai pastilutsa mentolata, in afara de pokemoni, sandy belle si sa te contrazici cu propriul alter ego ?
I'm not antisocial, I'm just not user friendly.
⎯ retired
User avatar
tictac
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 4015
Joined: 24 Feb 2012, 18:27
Detinator Steam: Da
Reputatie: 1 warn scos (-2 luni club)
Membru Club eXtreamCS (3 luni)
Ban 3 luni (achitat)
Location: Bihor, Oradea
Has thanked: 73 times
Been thanked: 570 times

18 Jul 2012, 01:16

vim wrote:
tictac wrote:Eu pe mark ala nu-l agreez, cum ++++ sa se creada el mare si tare, la cati ani are, asta nu suport.
De fapt asta era problema ta. Nu iti place de Zuckerberg pentru ca are bani. Urmand dictonul asta, inseamna ca nu iti place de nimeni care are ceva in catitate mai mare ca tine.

Nu iti place de TzaCaNeL ca este mai inteligent ca tine, nu iti place de Marius ca are cucu mai mare ca tine si nu iti place de vecina de la 3 ca are pieptul mai mare ca al tau. Am mai vazut nivelul asta de maturitate la fetita unui prieten de-al meu. Avea 4 ani si nu ii placea de un coleg de gradinita pentru ca avea rucsac albastru.

Tie ce iti place mai pastilutsa mentolata, in afara de pokemoni, sandy belle si sa te contrazici cu propriul alter ego ?
Ha ?
Vezi ca deja depasesti niste limite, ca vin cu bata la tine sa-ti vad dupa gura si acuzatiile astea aiurea.
Nu ma intereseaza banii lui, ci varsta pentru ca a avut un noroc chior, sunt convins ca a pornit de la "5 lei" cu scriptul ala
Cu tzaca si nici cu marius nu am absolut nimic.
PopaGABRiEL
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1739
Joined: 06 Aug 2008, 22:43
Detinator Steam: Da
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (2 luni)
Fost moderator
Location: Mioveni
Has thanked: 63 times
Been thanked: 65 times

18 Jul 2012, 01:21

tictac wrote:
vim wrote:
tictac wrote:Eu pe mark ala nu-l agreez, cum ++++ sa se creada el mare si tare, la cati ani are, asta nu suport.
De fapt asta era problema ta. Nu iti place de Zuckerberg pentru ca are bani. Urmand dictonul asta, inseamna ca nu iti place de nimeni care are ceva in catitate mai mare ca tine.

Nu iti place de TzaCaNeL ca este mai inteligent ca tine, nu iti place de Marius ca are cucu mai mare ca tine si nu iti place de vecina de la 3 ca are pieptul mai mare ca al tau. Am mai vazut nivelul asta de maturitate la fetita unui prieten de-al meu. Avea 4 ani si nu ii placea de un coleg de gradinita pentru ca avea rucsac albastru.

Tie ce iti place mai pastilutsa mentolata, in afara de pokemoni, sandy belle si sa te contrazici cu propriul alter ego ?
Ha ?
Vezi ca deja depasesti niste limite, ca vin cu bata la tine.
Nu ma intereseaza banii lui, ci varsta pentru ca a avut un noroc chior, sunt convins ca a pornit de la "5 lei" cu scriptul ala
Cu tzaca si nici cu marius nu am absolut nimic.
Doar ti-a dat cateva exemple desteptule, daca pe "baiatu" ala Zuckerberg l-a dus mintea sa faca un site din acesta, singur (stie destula informatica din cate stiu eu) nu inseamna ca nu poate sa se dea mare jmecher ca are bani, poate a muncit pentru banii aia nu ca Bercea Mondialu dadea pachete de mii de euro dedicatii, aia sigur nu erau bani munciti, nici un prost nu arunca asa banii nemunciti (alt exemplu, nu te ataca si acum).

Cat despre facebook, daca n-ar exista aplicatiile alea tampite care posteaza singure, care dau cereri intr-una (bine ca majoritatea le-am blocat si nu prea mai primesc cereri) este cat de cat un mod destul de normal de a socializa :).
User avatar
Grafa
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1115
Joined: 13 Nov 2009, 21:33
Detinator Steam: Nu
CS Status: Intru pe aici sa mai rad!
Reputatie: Fost Moderator
Location: Brasov
Has thanked: 266 times
Been thanked: 185 times
Contact:

18 Jul 2012, 01:22

Facebook-ul este o *****, toti isi baga ****'n el!
GrafaStudio
Fiecare generatie e de neegalat,
Ca nu exista comparate intre ele de fapt,
Vorba aceea "Toate-au fost la timpul lor ceva exagerat! ",
Ideea e ca nimic nu s-a schimbat.
Noi aveam mingi de 35 si tevi cu cornet,
Cei de azi au mobil si acces la net,
Dar nu-i blamam, nu e corect, nu-i o solutie,
Sa facem revolutie pentru evolutie.
User avatar
tictac
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 4015
Joined: 24 Feb 2012, 18:27
Detinator Steam: Da
Reputatie: 1 warn scos (-2 luni club)
Membru Club eXtreamCS (3 luni)
Ban 3 luni (achitat)
Location: Bihor, Oradea
Has thanked: 73 times
Been thanked: 570 times

18 Jul 2012, 01:24

PopaGABRiEL wrote:
tictac wrote:
vim wrote: De fapt asta era problema ta. Nu iti place de Zuckerberg pentru ca are bani. Urmand dictonul asta, inseamna ca nu iti place de nimeni care are ceva in catitate mai mare ca tine.

Nu iti place de TzaCaNeL ca este mai inteligent ca tine, nu iti place de Marius ca are cucu mai mare ca tine si nu iti place de vecina de la 3 ca are pieptul mai mare ca al tau. Am mai vazut nivelul asta de maturitate la fetita unui prieten de-al meu. Avea 4 ani si nu ii placea de un coleg de gradinita pentru ca avea rucsac albastru.

Tie ce iti place mai pastilutsa mentolata, in afara de pokemoni, sandy belle si sa te contrazici cu propriul alter ego ?
Ha ?
Vezi ca deja depasesti niste limite, ca vin cu bata la tine.
Nu ma intereseaza banii lui, ci varsta pentru ca a avut un noroc chior, sunt convins ca a pornit de la "5 lei" cu scriptul ala
Cu tzaca si nici cu marius nu am absolut nimic.
Doar ti-a dat cateva exemple desteptule, daca pe "baiatu" ala Zuckerberg l-a dus mintea sa faca un site din acesta, singur (stie destula informatica din cate stiu eu) nu inseamna ca nu poate sa se dea mare jmecher ca are bani, poate a muncit pentru banii aia nu ca Bercea Mondialu dadea pachete de mii de euro dedicatii, aia sigur nu erau bani munciti, nici un prost nu arunca asa banii nemunciti (alt exemplu, nu te ataca si acum).

Cat despre facebook, daca n-ar exista aplicatiile alea tampite care posteaza singure, care dau cereri intr-una (bine ca majoritatea le-am blocat si nu prea mai primesc cereri) este cat de cat un mod destul de normal de a socializa :).
Pai sa nu dea exemplu pe tazaca si pe marius, sa se dea exemplu pe el.
vim
Programator eXtream
Programator eXtream
Posts: 853
Joined: 29 May 2009, 19:13
Detinator Steam: Da
CS Status: Trag cu praştia !
Reputatie: Fost programator web eXtreamCS
Administrator tehnic
Sysadmin
Location: Bucureşti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 342 times

18 Jul 2012, 01:35

tictac wrote:Vezi ca deja depasesti niste limite, ca vin cu bata la tine.
La varsta ta se numeste scobitoare. Mai cresti cativa ani si vezi tu dupa aia dupa cum sta treaba.
tictac wrote:Nu ma intereseaza banii lui, ci varsta pentru ca a avut un noroc chior, sunt convins ca a pornit de la "5 lei" cu scriptul ala
Daca te duce mansarda sa realizezi ceva de la o varsta frageda, se numeste inteligenta nu noroc. Noroc este cand se usureaza un porumbel chiar langa tine.
tictac wrote:Cu tzaca si nici cu marius nu am absolut nimic.
Erau pure exemple, alese in mod oarecum aleatoriu, pentru a evidentia faptul ca tie nu iti place de nimeni care are ceva ce tu iti doresti cu ardoare. Nimereala a fost ca citisem cu putin timp inainte posturi facute de cei doi pe Facebook. La fel de bine puteam alege pe oricine altcineva.
I'm not antisocial, I'm just not user friendly.
⎯ retired
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information