Internet AKTA

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Genky
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 734
Joined: 25 Jun 2013, 19:02
Detinator Steam: Da
CS Status: Stau si ma gandesc la ziua de maine !
Detinator server CS: da
SteamID: genky99
Has thanked: 24 times
Been thanked: 21 times
Contact:

28 Nov 2013, 15:13

cred ca sunt unii care au internet de la akta si au schimbat windows-ul
Problema este ca am schimbat windows-ul si cand bag cablu in calculator zis unitatea centrala nu mi-l citeste.
Am incarcat sa instalez un driver dar pentru finalizare trebuie sa introduc cablu , cablu este bagat dar nu il citeste , ce pot face?
http://filmeactiune.com Filme si seriale online gratis :)
Rapidserver
User avatar
cassuftw-
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 619
Joined: 17 Sep 2011, 18:08
Detinator Steam: Da
Location: Târgu Jiu
Has thanked: 69 times
Been thanked: 40 times

28 Nov 2013, 15:51

Pai la AKTA trebuie acum sa creezi tu o conexiune PPoE, cu username si password. :)
Steam profile: http://adf.ly/rr28k
User avatar
Genky
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 734
Joined: 25 Jun 2013, 19:02
Detinator Steam: Da
CS Status: Stau si ma gandesc la ziua de maine !
Detinator server CS: da
SteamID: genky99
Has thanked: 24 times
Been thanked: 21 times
Contact:

28 Nov 2013, 15:55

cassuftw- wrote:Pai la AKTA trebuie acum sa creezi tu o conexiune PPoE, cu username si password. :)
da am facut asa , dar da eroare , si jos unde arata monitoru ala in dreapta jos apare cu un X
mie nu imi citeste cablu LAN
http://filmeactiune.com Filme si seriale online gratis :)
User avatar
Sona
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3140
Joined: 07 Sep 2012, 10:53
Detinator Steam: Nu
CS Status: Nu am nevoie de clienti de aici
Detinator server CS: Intre 50 si 100
Reputatie: Ban 2 luni !
Unban (achitat)
Utilizator neserios (tepar)
Location: Ploiesti
Has thanked: 166 times
Been thanked: 189 times
Contact:

28 Nov 2013, 15:59

Genky wrote:
cassuftw- wrote:Pai la AKTA trebuie acum sa creezi tu o conexiune PPoE, cu username si password. :)
da am facut asa , dar da eroare , si jos unde arata monitoru ala in dreapta jos apare cu un X
mie nu imi citeste cablu LAN
X la retea, cablul intrerupt.In alta ordine de idei e doar o coincidenta si windows-ul tau nu are nici un amestec in problema asta.Legatura ta cu primul sw este intrerupta, fie probleme conexiune placa de retea fie vreo intrerupere pe cablu.
User avatar
Genky
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 734
Joined: 25 Jun 2013, 19:02
Detinator Steam: Da
CS Status: Stau si ma gandesc la ziua de maine !
Detinator server CS: da
SteamID: genky99
Has thanked: 24 times
Been thanked: 21 times
Contact:

28 Nov 2013, 16:06

Sona wrote:
Genky wrote:
cassuftw- wrote:Pai la AKTA trebuie acum sa creezi tu o conexiune PPoE, cu username si password. :)
da am facut asa , dar da eroare , si jos unde arata monitoru ala in dreapta jos apare cu un X
mie nu imi citeste cablu LAN
X la retea, cablul intrerupt.In alta ordine de idei e doar o coincidenta si windows-ul tau nu are nici un amestec in problema asta.Legatura ta cu primul sw este intrerupta, fie probleme conexiune placa de retea fie vreo intrerupere pe cablu.
cablu nu este intrerupt , in laptop merge dar in pc nu , stiu ca trebuie un driver instalat , l-am instalat dar imi zice ca nu detecteaza cablu , dupa am incercat sa bag username si parola la conexiune ppoe si dadea eroarea aia cu 604 parca
http://filmeactiune.com Filme si seriale online gratis :)
User avatar
Sona
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3140
Joined: 07 Sep 2012, 10:53
Detinator Steam: Nu
CS Status: Nu am nevoie de clienti de aici
Detinator server CS: Intre 50 si 100
Reputatie: Ban 2 luni !
Unban (achitat)
Utilizator neserios (tepar)
Location: Ploiesti
Has thanked: 166 times
Been thanked: 189 times
Contact:

28 Nov 2013, 16:08

Genky wrote:
Sona wrote:
Genky wrote: da am facut asa , dar da eroare , si jos unde arata monitoru ala in dreapta jos apare cu un X
mie nu imi citeste cablu LAN
X la retea, cablul intrerupt.In alta ordine de idei e doar o coincidenta si windows-ul tau nu are nici un amestec in problema asta.Legatura ta cu primul sw este intrerupta, fie probleme conexiune placa de retea fie vreo intrerupere pe cablu.
cablu nu este intrerupt , in laptop merge dar in pc nu , stiu ca trebuie un driver instalat , l-am instalat dar imi zice ca nu detecteaza cablu , dupa am incercat sa bag username si parola la conexiune ppoe si dadea eroarea aia cu 604 parca
Poate 678, nu iti ramane decat posibilitatea de a incerca alt driver de placa de retea.
User avatar
Genky
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 734
Joined: 25 Jun 2013, 19:02
Detinator Steam: Da
CS Status: Stau si ma gandesc la ziua de maine !
Detinator server CS: da
SteamID: genky99
Has thanked: 24 times
Been thanked: 21 times
Contact:

28 Nov 2013, 16:19

o sa incerc si revin cu reply
http://filmeactiune.com Filme si seriale online gratis :)
User avatar
NisQ
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 4070
Joined: 26 May 2011, 00:52
Detinator Steam: Da
CS Status: 4k hours and still countin'
Detinator server CS: GG.FRAGWAY.COM
SteamID: nisq4vibe
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Location: LONDON U.K
Has thanked: 29 times
Been thanked: 75 times
Contact:

29 Nov 2013, 22:54

suna la ei la bucuresti sau ia legatura cu providerul tau, te vor ajuta cu siguranta.
Workin' on my sheet - https://dreambabes.co.uk/
User avatar
Genky
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 734
Joined: 25 Jun 2013, 19:02
Detinator Steam: Da
CS Status: Stau si ma gandesc la ziua de maine !
Detinator server CS: da
SteamID: genky99
Has thanked: 24 times
Been thanked: 21 times
Contact:

30 Nov 2013, 09:55

am rezolvat , am instalat alt driver
http://filmeactiune.com Filme si seriale online gratis :)
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information