Intrebare la unele abonamente rds...

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
SmoKey
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 56
Joined: 26 Nov 2007, 02:13
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Contact:

14 May 2008, 01:27

Provideri au anumite abonamente care au viteza garantata..ce vrea sa spuna cu viteza garantata ?
Ca downlodez si nu scade sub o anumita viteza sau ca downlodez 3 filme deodata si le downlodeaza pe toate cu aceasi viteza maxima..? are treaba si cu pingu sau lagu de pe serverele de cs cu viteza garantata?

Multumesc :)
Respecta pe altii..si vei fi respectat.... ;-)
http://mixversor.ro
RoyalServer
User avatar
IsTI37
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10987
Joined: 10 Apr 2007, 15:02
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost SysAdmin
Fost Fondator GTA5 (CVL)
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 28 times
Been thanked: 776 times

14 May 2008, 16:06

Ia abonamentul care iti convine. Si primul abonament e excellent pentru un server in romania. (lag maxim 5-15 daca ai 1 gb ram si Celeron/P4 de 2.4 Ghz)

Viteza garantata ar trebui sa fie doar la fiberlink. Daca ai abonamentul ala contractul tau va contine o clauza prin care rds va fi obligat sa mentina rata de download/upload la cel care e scris in contract sau mai mult. Normal firmele de internet au o limita la fiecare abonat. Rdsul sunt sigur ca poate da maxim 1/2 mbps (viteza de download real) la client si mai putin la cei care nu au clauza asta in contract pentru ca au nevoie de banda la un alt bloc etc... Si iti iau tie si altora care nu mai au clauza asta in contract. Viteza garantata. Asa ca rdsul are dreptul sa iti reduca viteza de download la cea minima precizata in contract in cazul in care cineva din blocul tau se plange ca netul ii merge prost. Si pana cand nu vor rezolva cu trasul unei alte fibre optice pana la scara ta poate ca iti va merge cu 128 kbps netul pana cand vor veni sa rezolve cum ar trebui problema.
SmoKey
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 56
Joined: 26 Nov 2007, 02:13
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Contact:

14 May 2008, 17:57

as baga fiberlink da nu pot ca stau la casa si pe strada la mine e broband si fibra optica de la mama ei. Acum am un abonament de la rds broband si platesc 60-65 $ pe luna si nu sunt multumit ca nu sunt in retea cu cei din brasov si pingu dupa ora 5 seara sare de la 17-20 la 30-60 si se simte la un server de cs si de aia intrebam de un abonament cu vitez garantata sa vad ce o fi ca dupa ce imi depaseste un anumit nr de jucatori pingurile de la jucatori sar de la 200 in sus e ca si cum as face upload la un tracker si ma gandeam daca la un abonament cu viteza garantata daca voi mai avea problema asta cu pingu dupa ce depaseste un anumit nr de jucatori..
Respecta pe altii..si vei fi respectat.... ;-)
http://mixversor.ro
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 426 guests