Al 3-lea razboi mondial ?

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Bunicu Magic
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1977
Joined: 25 Jan 2013, 20:38
Detinator Steam: Da
CS Status: da
Location: Bucuresti
Has thanked: 54 times
Been thanked: 153 times
Contact:

03 Aug 2014, 01:13

winckler wrote:De unde stii de sistemul nostru solar?Daca am fost mintiti?Daca langa noi,fara sa vedem pe cer datorita poluarii mai sunt inca 20 de planete asemenea Terrei ?

Daca la 3 luni de mers cu o naveta spatiala , dam de alta planeta asemenea Terrei ?

Pe cer vedem stelele,nu vedem si planetele...cu ochiul liber...si daca imi zici de telescop,las-o balta,uita-te tu prin el si zi-mi daca vezi ceva interesant si mie.
Nu radeti ca are dreptate , nu stie nimeni ce exista in sistemul nostru solar si in spatiu , noi vorbim despre ceea ce vor ei sa ne spuna , nu ceea ce stiu ei , bine gandit

APropo stelele pe care le vedem pe cer si le vedem luminoase , noi cand ne uitam la ele ne uitam la ceva ce sa intamplat acum sute de mii de ani poate chiar mai mult , lumina ajunge mai greu la noi , cine stie ce vor descoperii in stele in 100-200 ani , noi cand ne uitam pe cer e ca si cum ne-am uita in trecut
THINK it`s not illegal yet !
RoyalServer
User avatar
roberteeel
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 4438
Joined: 05 Sep 2012, 11:39
Detinator Steam: Nu
Reputatie: Nick anterior: QAZW, Robert.ultrasFarul, CT 18 ROS
Restrictie schimbare nume
Fost moderator
Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Has thanked: 313 times
Been thanked: 357 times

03 Aug 2014, 09:39

Bogații se vor muta pe alte planete, iar sclavii vor rămâne pe Pământ!
User avatar
sergiu4995
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2052
Joined: 08 Oct 2011, 21:05
Detinator Steam: Da
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times
Contact:

03 Aug 2014, 09:40


Pe 2 august 2014 a fost facuta filmarea.
Trupe rusesti in Ucraina!
never
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 221
Joined: 25 Dec 2012, 18:50
Detinator Steam: Nu
Been thanked: 13 times

03 Aug 2014, 10:06

User avatar
mariuss615
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1399
Joined: 16 Mar 2010, 10:24
Detinator Steam: Da
CS Status: Mahăr
Reputatie: Organizator Cupe eXtreamCS
Location: București
Has thanked: 28 times
Been thanked: 91 times
Contact:

03 Aug 2014, 11:25

Image
Web Hosting gratuit cu SSL inclus si Litespeed pentru orice site care tine link in footer. PM daca te intereseaza.
User avatar
# Kerosen.
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2002
Joined: 04 Dec 2013, 20:28
Detinator Steam: Da
CS Status: Nu mersi
Reputatie: Fost moderator
Location: Ploiesti
Has thanked: 49 times
Been thanked: 74 times
Contact:

03 Aug 2014, 11:55

Image
User avatar
sergiu4995
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2052
Joined: 08 Oct 2011, 21:05
Detinator Steam: Da
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times
Contact:

03 Aug 2014, 12:02

User avatar
Chappy
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1794
Joined: 25 Mar 2013, 11:10
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: Nu
SteamID: -
Location: Suceava
Has thanked: 59 times
Been thanked: 65 times

03 Aug 2014, 12:16

Daca e sa vina ,,Razboiul'' [Dar NU O SA VINA] o sa fie nenorocire.Rusii , americanii si inca cateva state sunt foarte periculoase,la liceu a zis o profa' de istorie ca a vazut pe niste site-uri sau nu stiu unde , ca daca e sa vina , vor injecta in apa [In invelisul ala , nu mai stiu cum se numea :))] virusi si tot felul de rahaturi care o sa ne condula la o moarte lenta + ca mai sunt fel si fel de bombe nucleare care ne-ar ucide in secunda 2.
Sunt fel si fel de tehnologii acum , rusii sunt cei mai periculosi.Daca o sa inceapa conflict intre America si Rusia o sa fie prapad si pentru noi.
red# Wrote:
am stat ieri cam toata ziua prin baneasa. la fiecare 2-3minute trecea un avion.
dupa cum se auzea pareau a fi avioane de viteza..
incepe razboiul?

=))) Taran
ranch
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 35
Joined: 01 Aug 2014, 18:42
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Contact:

03 Aug 2014, 12:36

1l13 wrote:Daca e sa vina ,,Razboiul'' [Dar NU O SA VINA] o sa fie nenorocire.Rusii , americanii si inca cateva state sunt foarte periculoase,la liceu a zis o profa' de istorie ca a vazut pe niste site-uri sau nu stiu unde , ca daca e sa vina , vor injecta in apa [In invelisul ala , nu mai stiu cum se numea :))] virusi si tot felul de rahaturi care o sa ne condula la o moarte lenta + ca mai sunt fel si fel de bombe nucleare care ne-ar ucide in secunda 2.
Sunt fel si fel de tehnologii acum , rusii sunt cei mai periculosi.Daca o sa inceapa conflict intre America si Rusia o sa fie prapad si pentru noi.
Ce tehnologie nene ? Nici nu am ajuns la ora respectiva pe Luna.
krystann
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2552
Joined: 16 May 2009, 11:37
Detinator Steam: Nu
CS Status: Vine criza!
Reputatie: Fost moderator
Has thanked: 322 times
Been thanked: 141 times

03 Aug 2014, 13:07

Code: Select all

In 2005, NASA a anuntat ca Voyager 1 a ajuns in zona de granita de la marginea sistemului nostru solar. O va strabate in urmatorii 6 ani si, in 2015, ar urma sa devina primul obiect creat de om care va ajunge in spatiul interstelar. Telescopul Kepler a identificat pana acum 423 de exoplanete stancoase, a caror asemanare cu Pamantul este discutabila, dar a caror existenta le da speranta oamenilor de stiinta cu privire la identificarea vietii evoluate.

M3taph0riK wrote:
Elena Udrea wrote:Nu e de ras, planeta asta nu mai rezista mult, in cel mult 100 de ani o sa ne mutam.


Ati vazut si voi un documentar SF pe Nat.Geo si va dati mari einsteini :)). Sunt atatea sute de motive pentru care nu este posibil acest lucru incat nici nu stiu cu ce sa incep....in primul rand nu s-a descoperit o planeta care sa ofere un habitat propice pentru oameni in al doi-lea rand nu exista tehnologia pentru asa ceva 3 la mana cea mai indepartata nava trimisa in spatiu de omenire (Voyager) abia a trecut de Pluto adica de sistemu nostru solar.....in termeni cosmici un rahat in ploaie.
Tu esti tare destept , ha ? Anul viitor Voyager 1 va iesi din sistemul nostru solar si practic va fi prima nava/aparat construit de om care se va afla in spatiu.Habar nu ai copile e tehnologie ascunde Rusia si SUA .. probabil nu ai citit documentare despre experimentele rusesti din perioada comunismului, tu nu vezi ca acum 40 de ani nici nu se punea vorba de telefoane sau altele ?Iar acum .. sa nu ai telefon .. tie si rusine.Cu cat tehnologia va fi mai avansata cu atat omenirea va ajunge mai departe.
Si dama uit la multe/foarte multe documentare si citesc multe .. deoarece imi place si am si o perioada libera ca in oct. incep facultatea si gata.Decat sa ma uit la filme porno mai bine citesc o carte despre crearea Universului!!!
Se lucreaza la niste aparate mai sofisticate ca Voyager pentru a fi trimise pe pe anumite planete si in alte galaxii asemanatoare Caii Lactee.Si referitor la marte a inceput procesul de transformare pamantesti pentru ca oamenii sa fie transportati acolo(vorbesc peste 100/1.000/10.000 ani).
Intradevar ca nu toate imaginile din spatiu sunt adevarate , majoritatea sunt trucate .. daca stai sa te gandesti ca doar anul viitor va iesi voyager din galaxia noastra.
M3taph0riK wrote:
winckler wrote:Vremea se schimba dubios de mult de pe o zi pe alta...ce te face sa crezi ca in infinitul asta numai sunt planete locuibile? Ai fost tu in spatiu?

Daca a urmarit documentarele de pe nat geo bravo lui,si eu la urmaresc pe cele interesante...si crede-ma ca e bine sa le vezi,inveti despre tine,iti explica pe limba ta,te invata mai bine decat iti arata Bear Grylls cum sa jupoi o vulpe si sa-ti bei urina.


Io nu am zis ca nu exista planete care ar putea oferi conditii de viata pentru omenire... am zis ca nu au fost descoperite inca exista insa un posibil candidat o planeta de marimea Terrei si la distanta potrivita fata de steaua ei insa se afla la 10 de milioane de ani lumina de pamant. Daca esti asa informat ia fa un calcul si vezi in cati ani ar ajunge un om acolo asta daca ai avea o nava care sa atinga viteza luminii 300.000 KM / secunda in cazu in care cea mai rapida nava construita de om abia atinge 0.8% din viteza lumii.

Dar astea sunt amanunte care sigur te dapasesc :))
Daca te-ai fi uitat la ocumentarele de pe Discovery ai fii vazut ca momentan nu exista asa tehnologie pentru o asfel de nava dar iliardarii lumii cu inflluenta lor au reusit demararea unui proiect prin care in urmatorii 30/40 de ani vor putea iesi din galaxia noastra in cateva saptamani.Asta o stiu de pe Discovery!






Elena Udrea wrote:Oricum, chiar si daca nu ar fi razboi, planeta asta nu va rezista la infinit.La cum creste populatia, poluarea si consumul de resurse neregenerabile, sfarsitul e aproape.(Tinand cont de varsta pe care o are)
Credeti ca oamenii "din umbra", care comanda de fapt lumea, nu si-au pus problema asta ? Sunt o infinitate de lucruri pe care noi nu le cunoastem si pe care nu le vom afla niciodata.Daca ar fi posibila crearea unui mediu de viata propice vietii umane pe alta planeta, fiti siguri ca tot nu veti scapa, cine va ajunge acolo e deja pe lista, o lista pe care nu mai incape niciun nume.
Oamenii din umbra provoaca crime in masa,tot felul de explozii.Credeti ca ebola din africa nu poate fi oprita ?Ca nu este leac ?Dar suntem prea mult oameni si ganditi-va .. cum mureau oamenii mai demult .. pe banda ulanta sa zic asa,in razboaie mureau sute de mii de soldati.

Daca se va muta omenirea pe alta planeta .. sigur vor incepe sa se mute si pe alta planete si tot asa.Pe pamat vor ramane doar gunoaie,locuri pentru experimente,saraci,puscariasi .. adica gunoiul societatii(in cuvintele lor),dar iti dau dreptate cu ce ai spus mai sus.



@ ranch - tu esti constient de ce tehologie avem ? Sunt creati niste microbi care ar putea sa bage in pamant orice vietate inclusiv omul in maxim o luna,nimic sa nu ramana,doar pamant.Cine naiba crezi ca (,) cauzeaza epidemiile ?Leacuri la epidemii sunt dar sunt negate existenta lor.Gandeste-te cati oameni suntem si cati ar fi trebuit sa fie daca era asa cum zici tu?Mai documenteaza-te..
Last edited by krystann on 03 Aug 2014, 14:33, edited 1 time in total.
M3taph0riK
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2127
Joined: 16 Jan 2013, 12:55
Detinator Steam: Da
CS Status: Utilizator Serios
SteamID: Utilizator Serios
Reputatie: Restrictie moderator
Nume anterior: RzV24
Utilizator neserios (tepar)
Has thanked: 60 times
Been thanked: 250 times

03 Aug 2014, 13:30

krystann wrote:Tu esti tare destept , ha ? Anul viitor Voyager 1 va iesi din Calea Lactee


De unde va iesi ma ? Ai idee ce prostii spui ? Va puteti uita la 1000 de documentare ca tot redusi ramaneti.
User avatar
QuiteEnough
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 190
Joined: 28 Jul 2014, 12:36
Detinator Steam: Da
CS Status: Everybody lies.
Fond eXtream: 0
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Contact:

03 Aug 2014, 13:41

Oricum e de aşteptat că se va întâmpla cât de curând.
De când ne-am deşteptat şi nu ne mai pot îndopa prosti ( gen religia ), ne extermină, ce e aşa greu de înteles? Mi-am făcut rezervare în cimitiru din bucureşti, care vrea să-mi fie vecin?
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information