PC MAI VECHI

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Stefan
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1869
Joined: 18 Feb 2010, 20:14
Detinator Steam: Da
SteamID: teostefan10
Reputatie: Fost Moderator
Nume anterior: teostefan
0.1/3
Has thanked: 40 times
Been thanked: 28 times

16 Jul 2012, 17:08

Salutare, am gasit prin colectia mea de pc-uri unul mai vechi. Are 2 procesoare amd athlon pe el, unu mai mic si unu mai mare. De pornit porneste, dar pe monitor nu se vede nimic. Placa video cred ca merge pentru ca dupa 2 minute de functionare a pc-ului se incalzise; si ramii se incalzisera.Ce ar putea avea?
k0rupe
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 222
Joined: 20 Oct 2008, 10:04
Detinator Steam: Da
Reputatie: Ban 3 luni !
(Ban scos de 1 mai!)
Location: BUCURESTI
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times
Contact:

16 Jul 2012, 19:52

Si eu am aceeasi problema, daca rezolvi poate ma anunti si pe mine(de la ce era...).
Am scos piesa cu piesa dar degeaba + inlocuire sursa / ram
User avatar
Stefan
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1869
Joined: 18 Feb 2010, 20:14
Detinator Steam: Da
SteamID: teostefan10
Reputatie: Fost Moderator
Nume anterior: teostefan
0.1/3
Has thanked: 40 times
Been thanked: 28 times

16 Jul 2012, 21:39

Cred ca de la placa video e...
User avatar
ALEXANNDRU
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1722
Joined: 23 Aug 2011, 16:41
Detinator Steam: Da
CS Status: I`M THE KING !
SteamID: a4tech_dnd
Location: Bucuresti
Has thanked: 83 times
Been thanked: 67 times
Contact:

16 Jul 2012, 21:52

Cauze posibile : Placa de baza , Procesor , Rami , Placa video :)
Romanian Dogs Lovers va asteptam pe pagina la discutii despre cel mai bun prieten al vostru.


Y!M: tfe.istrate
Skype: tfe.istrate
Steam: a4tech_dnd
User avatar
Stefan
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1869
Joined: 18 Feb 2010, 20:14
Detinator Steam: Da
SteamID: teostefan10
Reputatie: Fost Moderator
Nume anterior: teostefan
0.1/3
Has thanked: 40 times
Been thanked: 28 times

16 Jul 2012, 22:02

ALEXANNDRU wrote:Cauze posibile : Placa de baza , Procesor , Rami , Placa video :)
Ma mir cum nu zici si carcasa.

Procesorul merge perfect
Ramii daca nu mergeau nu se aprindea pc
Placa de baza e exclus atata timp cat merge procesorul si altele.

Placa video e posibil.
User avatar
fLrrr
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 948
Joined: 31 Jul 2009, 14:25
Detinator Steam: Da
CS Status: Nu joc.
Detinator server CS: Nu
SteamID: dr0zp0r
Location: Botosani
Has thanked: 180 times
Been thanked: 103 times
Contact:

16 Jul 2012, 22:21

Primesti POST?
Contact: ro_flr@yahoo.com
Image
"Stiati ca?" - Aplicatie Android
http://flor1n.me
User avatar
ALEXANNDRU
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1722
Joined: 23 Aug 2011, 16:41
Detinator Steam: Da
CS Status: I`M THE KING !
SteamID: a4tech_dnd
Location: Bucuresti
Has thanked: 83 times
Been thanked: 67 times
Contact:

16 Jul 2012, 22:30

teostefan wrote:
ALEXANNDRU wrote:Cauze posibile : Placa de baza , Procesor , Rami , Placa video :)
Ma mir cum nu zici si carcasa.

Procesorul merge perfect
Ramii daca nu mergeau nu se aprindea pc
Placa de baza e exclus atata timp cat merge procesorul si altele.

Placa video e posibil.

Daca nu vrei sa ti se spuna cauza pentru care s a stricat nu mai posta frustratule , de la alea 4 e posibil sa nu se vada pe ecran , tu le verifici si vezi de la care e :) de unde stii tu ca procesoru merge perfect daca nu se vede pe ecran ? Cine te-a mintit pe tine ca daca nu mergeau ramii nu se aprindea pcu ? placa de baza n are cum sa fie exclus pentru ca nu ai de unde sa stii daca merge procesoru si 'altele' . Iti mai zic odata , ori ai venit sa aflii ce are pcu ori sa te certi ca iti merg tie componentele bine ca stii tu !
Romanian Dogs Lovers va asteptam pe pagina la discutii despre cel mai bun prieten al vostru.


Y!M: tfe.istrate
Skype: tfe.istrate
Steam: a4tech_dnd
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information