Merge Greu Pc-ul

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Syl
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2334
Joined: 30 Apr 2008, 21:48
Detinator Steam: Da
CS Status: -
SteamID: -
Reputatie: Fost moderator
Location: Bucuresti
Has thanked: 82 times
Been thanked: 114 times

19 Sep 2010, 23:38

RaiDeN wrote:pai s-ar putea sa fie de la rami..incearca asa inchide pcul si scoate unu din rami si vezi cum merge :) ai doar astia 2 gb rami sau mai ai inafara de astia 2?
Am incercat l-am inchis am scos 2 gb ram si parca se misca putin mai bine decat cu 4 ( din care lua duar 3.50 )
Edit : In momentul acesta am Image
Când ţi-e dor o să te doară
Dar tu să rămâi o fiară
Că-s hiene în jurul tău gata să sară


Image
»
User avatar
raiden
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 3260
Joined: 22 Jun 2009, 21:56
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost eXtream Mod
Location: Bucharest
Has thanked: 81 times
Been thanked: 218 times

19 Sep 2010, 23:40

probabil ca nu prea se inteleg astia 2 gb ram cu ceilalti sau ..lasa-i pe toti incearca un reinstall la windows cu ntfs si gata :) si dupa vezi diferenta pune un antivirus bun cum ar fi KIS iei si tuneup care e foarte bun ca daca ai 4 gb ram ai destul :)
Last edited by raiden on 19 Sep 2010, 23:45, edited 2 times in total.
User avatar
Syl
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2334
Joined: 30 Apr 2008, 21:48
Detinator Steam: Da
CS Status: -
SteamID: -
Reputatie: Fost moderator
Location: Bucuresti
Has thanked: 82 times
Been thanked: 114 times

19 Sep 2010, 23:42

Pai si ce sa fac ? ca rami sunt aceeasi firma numai ca nu se mai fac asa mari sunt putin mai mici
Când ţi-e dor o să te doară
Dar tu să rămâi o fiară
Că-s hiene în jurul tău gata să sară


Image
»
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information