Metode populare forum ?!

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
lefion
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 425
Joined: 21 Dec 2014, 18:24
Detinator Steam: Da
Fond eXtream: 0

24 Feb 2015, 17:26

Ms de raspunsuri !
Astept si altele.....cineva ?
RoyalServer 2
User avatar
IsTI37
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10987
Joined: 10 Apr 2007, 15:02
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost SysAdmin
Fost Fondator GTA5 (CVL)
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 28 times
Been thanked: 776 times

24 Feb 2015, 17:52

Nu poti prea mult, fiecare forum se populeaza de la sine, ca sa faci un forum iti trebuie o comunitate de oameni care sa schimbe informatii intre ei regulat.
Poti sa faci articole cat mai bune si continut cat mai bun, concursurile nu te avantajeaza prea mult dar te pot ajuta, acum cativa ani era un forum pe care se platea cu webhost moca daca faceai x posturi. (parca 50)

Eu imi amintesc ca am venit pe extreamcs deoarece avea servere bune si s-au strans aici multi programatori amxmodx talentati si aveam multe resurse unice (dintre care nu mai e nimeni), in special CS 1.6 eXtream, care a iesit foarte bine in vremurile de atunci in comparatie cu cs-urile pe care le aruncau laolalta ceilalti. Pe atunci nu erau redirecte si alte prostii, oamenii isi populau serverul postand pe forumuri si pe extreamcs isi punea fiecare serverul la categoria servere si avea minim 10 jucatori in cateva ore. Aveam si eu un server tinut pe pc-ul personal in trecut si mi-l puneam si la semnatura. (pe extreamcs era si este permis sa ai o singura reclama simpla in semnatura)

eXtreamCS mai era legat si de Krond, putini stiu dar Krond s-a lansat pe spatele extreamcs si noi aveam servere de cs si gazduire web de la ei pentru care se platea cu reclama in header, doar dupa ce s-a mutat extreamcs dupa un conflict intre La@ur si Salmus la gazduire proprie au facut cei de la Krond comunitatea indungi, pe care au populat-o cu ajutorul a foarte multe servere fiindca aveau de unde. (si noi am incercat extreamhost dar n-a iesit cum trebuia fiindca aveam un datacenter destul de slab)

Iti pot da un alt exemplu : Freakz: popularea acestui forum este foarte interesanta, ownerul, Shocker este un programator si a dat si site-ului si forumului un caracter unic, a oferit resurse unice, dupa un timp extreamcs a ajuns din urma freakz-ul chiar daca aveau mult mai multe servere dar Shocker s-a apucat foarte serios sa dezvolte un server romanesc calumea de WoW si a reusit sa faca cel mai mare server de WoW privat care a adus nu numai o gramada de bani ci si foarte multi useri si continut pe forumul lui (a legat forumul de WoW).

Softpedia e cel mai cel dintre toti, ei au pornit cu un site pe care erau programe freeware, unul dintre primele site-uri de acest gen si au adaugat un forum foarte divers care s-a populat pe spatele site-ului.

Linkmania era un forum legat de mu online si cs 1.6, aveau cel mai bun server de Mu, respectiv cele mai populate servere de cs 1.6 din Romania intr-un timp, parca aveau si un server calumea de gta. (sustinut direct de RCS&RDS)

Mai era un forum numit extream.ro pe care l-a cumparat La@ur, ei au reusit sa faca peste 100 de servere cs de toate felurile si o comunitate cu un design unic in Romania. Serverele au ramas foarte populate pana in ultima clipa, forumul niciodata n-a reusit sa se populeze inafara de categoria serverelor. Totusi avea un site web cu pagerank 3 sau mai mare.
User avatar
rafy21
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 148
Joined: 16 Jan 2013, 17:15
Detinator Steam: Da
CS Status: O caut Pe Zana Maseluta!
SteamID: STEAM_0:0:32316119
Location: Arad
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Contact:

24 Feb 2015, 18:14

ce platforma folosesti?
Y!M: rafi_fdr

Web-Pedia : http://web-pedia.info
Castiga bani online , fara sa investesti nimic.Doar pe Web-Pedia. Tot aici poti castiga reclama gratuita la orice, de la site-uri proprii , pana la firme de hosting sau servere gamming (de orice fel) , si totul este GRATUIT!
User avatar
JusT.
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 761
Joined: 24 Jun 2013, 14:27
Detinator Steam: Da
SteamID: justsstyle
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (5 apr - 5 mai - acces in club)
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

24 Feb 2015, 18:44

Iei un server de cs , bagi boost la setmaster si de acolo iti vin membri.
O alta metoda e cea mentionata mai sus cu optimizarea seo , dar nu e un lucru pe care sa-l poti realiza imediat , dureaza luni bune sa ajungi in pagerank 1 , iti dai seama cand ai ajuns acolo atunci cand incepi sa fii invadat de boti.
User avatar
*BoOoM*
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2042
Joined: 15 Jul 2014, 01:25
Detinator Steam: Da
CS Status: O dau prin praf :-j
Detinator server CS: Furien.BingBang.Ro
SteamID: booom_cs
Fond eXtream: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

24 Feb 2015, 18:55

dai grade, vip's,etc.. playerilor pe servere in functie de cati membri aduc.. faci un concurs.. :D
User avatar
lefion
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 425
Joined: 21 Dec 2014, 18:24
Detinator Steam: Da
Fond eXtream: 0

24 Feb 2015, 21:52

Ms de sfaturi !!
Daca mai stie cineva altele inafara de cele de mai sus ! il astept !
User avatar
Andreeas.
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1215
Joined: 24 Apr 2013, 21:20
Detinator Steam: Nu
CS Status: webdesigner
Reputatie: Restrictie moderator
Location: Craiova
Has thanked: 16 times
Been thanked: 18 times
Contact:

24 Feb 2015, 22:34

Ca sa iti populezi forumul , trebuie sa ai un continut cat de cat unic. Daca ai 1/2 servere semi-populate/populate o sa strangi mai multi useri . Eu in comunitatea mea am un server de HNS , din care o gramada de playeri isi fac cont pe forum ,pentru admin etc.. Iti mai trebuie si o tema cat de cat decenta si nu luata de pe net . Ai un link in semnatura daca vrei sa vezi forumul meu. Nu e populat , dar intr-o luna sa cresti atat , cred ca e ceva :) bafta.
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot] and 275 guests