Ce motor merge pe

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
MrRock
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 289
Joined: 06 Jun 2013, 15:33
Detinator Steam: Da
CS Status: lene
Detinator server CS: Dea
Has thanked: 9 times
Been thanked: 13 times

15 Dec 2013, 14:47

Ar merge un motor diesel de mercedes benz 2013 combi pe o dacia 1410 break 2004 ? cu modificari la shasiu si sudare bare ? ar incapea cu unele taieri si suduri ?
Rapidserver
User avatar
ioang
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 1170
Joined: 12 Feb 2011, 14:04
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Reputatie: Fost moderator
Utilizator neserios (tepar)
Fond eXtream: 0
Has thanked: 21 times
Been thanked: 23 times
Contact:

15 Dec 2013, 14:53

Daca ai dacie si cumperi motor mercedes +reparatiile ce vor urma vei ramane fara mancare
User avatar
rebiz2
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1172
Joined: 13 Feb 2012, 22:50
Detinator Steam: Da
CS Status: Building SteamX
Detinator server CS: fun.steamx.ro
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS ( 4 dec - 4 ian )
Has thanked: 18 times
Been thanked: 42 times
Contact:

15 Dec 2013, 14:55

Tine cont ca Dacia Break nu a fost coneputa pentru un motor disel.
Motorul disel trepideaza mult mai rau decat cel pe benzina. Este posibil sa dezmembrezi masina in timp
Proramare PHP/HTML/CSS/JavaScript/MySQL
Portofoliu:
CS 1.6 Boost: https://gameboost.ro
FaceBook Group Feed: https://vandpefacebook.ro
User avatar
MrRock
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 289
Joined: 06 Jun 2013, 15:33
Detinator Steam: Da
CS Status: lene
Detinator server CS: Dea
Has thanked: 9 times
Been thanked: 13 times

15 Dec 2013, 15:00

pai cu inbunatatiri la shasiu ca sudez bare pe langa cele de sustinere a shasiului
m-am gandit la tot stiu ca s-ar dezmembra deaia zic cu barele
User avatar
mariuss615
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1393
Joined: 16 Mar 2010, 10:24
Detinator Steam: Da
CS Status: Mahăr
Reputatie: Organizator Cupe eXtreamCS
Location: București
Has thanked: 28 times
Been thanked: 90 times
Contact:

15 Dec 2013, 16:56

Și eu visam pe la 12ani dacie cu motor de m3.
VPS-ul tau de jocuri gazduit in ROMANIA incepand de la 10euro/luna. Procesor I7-7700k sau I7-9700k cu overclock la 4.8Ghz, memorie RAM la 3200MHz si stocare SSD. Perfect pentru un server de joc!
User avatar
MrRock
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 289
Joined: 06 Jun 2013, 15:33
Detinator Steam: Da
CS Status: lene
Detinator server CS: Dea
Has thanked: 9 times
Been thanked: 13 times

15 Dec 2013, 17:18

:| nu este pentru mine este pentru taicameu are un motor de mercedes combi diesel cumparat din germania , masina a avut accident si doar partea din fata era buna era intacta si o luat motorul cu 2.000 euro si a dat anunt si pe daciaclub .. si deaia intreb si eu
bubals
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 59
Joined: 01 Dec 2013, 21:45
Detinator Steam: Nu
CS Status: wow such status
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times
Contact:

15 Dec 2013, 17:22

Pe caruta aia de o are tactu, merge un motor de 1 cal putere, desigur sa aiba si potcoave :)
Last edited by Mafios_X on 15 Dec 2013, 18:48, edited 1 time in total.
Reason: Ai primit avertisment pentru post aiurea!
User avatar
danny eXtream
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 1747
Joined: 17 Apr 2012, 15:57
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv !!!!!
Detinator server CS: Nu.
SteamID: warrez12
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (1 luna)
Fost Moderator
1.5/3
Location: Italia
Has thanked: 83 times
Been thanked: 179 times
Contact:

15 Dec 2013, 19:41

MrRock wrote:Ar merge un motor diesel de mercedes benz 2013 combi pe o dacia 1410 break 2004 ? cu modificari la shasiu si sudare bare ? ar incapea cu unele taieri si suduri ?
cum ai incerca sa pui pe un samsung s4 o husa de nokia . dacia tot dacie e .
# nu cred ca ar merge , totusi incearca :)>-
Image

Nu folosesc messenger , nu sunt intermediar si fac tranzactii foarte rar chiar deloc .

SITE DE TUTORIALE
Lucruri Gratis


Inactiv
User avatar
IsTI37
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10999
Joined: 10 Apr 2007, 14:02
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost SysAdmin
Fost Fondator GTA5 (CVL)
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 28 times
Been thanked: 776 times

15 Dec 2013, 20:34

Daca te stii bine normal ca poti sa il pui, dar acum nu inteleg de ce te-ai juca cu un motor de mercedes cand poti face profit din el.
Faza e, ca Dacia absolut n-are cum sa iti reziste la ce putere scoate motorul ala, il poti baga in camion dar nu dacie, apesi acceleratia si esti la 100 in 5 secunde. Degeaba sudezi tu manual, sudarile elementelor de sustinere a sasiului sunt facute in puncte (sunt de 10 ori mai bune decat ce poti face tu cu aparatul de sudat acasa) si atent simulate pe calculator cu calcule diferentiale ca sa iti reziste la o frana de motor, la acceleratie, la vibratii...

Mai mult ca sigur cardanul iti va sari prin podea cand accelerezi prea mult sau se va rupe inainte sa pateasca ceva sasiul.

Era o emisiune pe National Geographic sau Discovery numita Junkyard Wars in care echipe cautau prin groapa de gunoi si isi faceau vehicule pentru anumite misiuni si puneau laolalta masini cu motoare de toate felurile... Deci se poate dar daca imi amintesc bine de obicei mereu luau o masina cu motorul intact in fata sau spate si reparau sasiul stricat decat sa il mute intr-unul in care nu era motor dar era si un caz in care au luat un motor de camion/autobuz (nu mai stiu) si l-au pus intr-o broscuta si au reusit sa il faca sa mearga dar in concurs li s-a rupt cardanul (l-au sudat inapoi) sau li s-a blocat cutia de viteza de nu stiu cate ori.
User avatar
mariuss615
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1393
Joined: 16 Mar 2010, 10:24
Detinator Steam: Da
CS Status: Mahăr
Reputatie: Organizator Cupe eXtreamCS
Location: București
Has thanked: 28 times
Been thanked: 90 times
Contact:

15 Dec 2013, 20:45

IsTI37 wrote:Daca te stii bine normal ca poti sa il pui, dar acum nu inteleg de ce te-ai juca cu un motor de mercedes cand poti face profit din el.
Faza e, ca Dacia absolut n-are cum sa iti reziste la ce putere scoate motorul ala, il poti baga in camion dar nu dacie, apesi acceleratia si esti la 100 in 5 secunde. Degeaba sudezi tu manual, sudarile elementelor de sustinere a sasiului sunt facute in puncte (sunt de 10 ori mai bune decat ce poti face tu cu aparatul de sudat acasa) si atent simulate pe calculator cu calcule diferentiale ca sa iti reziste la o frana de motor, la acceleratie, la vibratii...

Mai mult ca sigur cardanul iti va sari prin podea cand accelerezi prea mult sau se va rupe inainte sa pateasca ceva sasiul.

Era o emisiune pe National Geographic sau Discovery numit Junkyard Wars in care echipe cautau prin groapa de gunoi si isi faceau vehicule pentru anumite misiuni si puneau laolalta masini cu motoare de toate felurile... Deci se poate dar daca imi amintesc bine de obicei mereu luau o masina cu motorul intact in fata sau spate si reparau sasiul stricat decat sa il mute intr-unul in care nu era motor.
+ Crearea unui tunel pentru cardan ce necesită tăierea podelei.
++ Instalația electrică ce la dacie este ca și inexistență și trebuie luată toată de pe mercedes și adaptată.
+++ Clapeta de accelerație ce la mercedes este electronică
++++ Greutatea motorului va duce la o manevrabilitate ca și inexistentă.
+++++ Multe altele cum ar fi radiatoarele, spațiul din compartimentul motor, frânele și nu în ultimul rând cutia de viteze ce nu văd cum o să încapă în locul celei actuale.
Last edited by IsTI37 on 15 Dec 2013, 20:50, edited 1 time in total.
Reason: Cutia de viteze e probabil automatica la Mercedes si incape.
VPS-ul tau de jocuri gazduit in ROMANIA incepand de la 10euro/luna. Procesor I7-7700k sau I7-9700k cu overclock la 4.8Ghz, memorie RAM la 3200MHz si stocare SSD. Perfect pentru un server de joc!
User avatar
MrRock
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 289
Joined: 06 Jun 2013, 15:33
Detinator Steam: Da
CS Status: lene
Detinator server CS: Dea
Has thanked: 9 times
Been thanked: 13 times

15 Dec 2013, 22:47

Motorul incape pe dacie , sistemu electric il are taciameu , si o sa dezmembreze toata dacia si pune bare de otel si incearca cu sudurile si suruburile daca le stiti pe cele de locomotiva , pune si dealea + suduri si shasiul reparat bine cu bare si etc... motoru are cam 350 kg fata de 190 kg al daciei ...
Vrea sa faca asta ca face deobicei raliuri cu ea si mai ales pe teren accidentat si are nevoie de power si are deja tot doar sfaturile cauta , a fost cineva pe dacia club care a pus motor de bmw pe dacia 1310 2001 si cu inbunatatirile la shasiu merge cu 240km/h deja de 3 ani ...
User avatar
SLaid
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 956
Joined: 18 May 2013, 17:06
Detinator Steam: Da
Reputatie: Restrictie moderator!
Location: Italia.
Has thanked: 21 times
Been thanked: 49 times
Contact:

15 Dec 2013, 22:49

MrRock wrote:Motorul incape pe dacie , sistemu electric il are taciameu , si o sa dezmembreze toata dacia si pune bare de otel si incearca cu sudurile si suruburile daca le stiti pe cele de locomotiva , pune si dealea + suduri si shasiul reparat bine cu bare si etc... motoru are cam 350 kg fata de 190 kg al daciei ...
Vrea sa faca asta ca face deobicei raliuri cu ea si mai ales pe teren accidentat si are nevoie de power si are deja tot doar sfaturile cauta , a fost cineva pe dacia club care a pus motor de bmw pe dacia 1310 2001 si cu inbunatatirile la shasiu merge cu 240km/h deja de 3 ani ...
Trebuie sa modifice suspensile daca adauga un motor asa greu, mai ales ca face raliuri pe teren accidentat.
#INACTIV
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information