Nokia 5310 XpressMusic

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
KoOLa007
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 2243
Joined: 10 Feb 2009, 20:05
Detinator Steam: Nu
CS Status: Viaţa-i doar un vis pe bani!
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Location: România/Constanţa
Has thanked: 135 times
Been thanked: 136 times

21 Aug 2010, 17:08

Salutare. Mi-am luat de curand un Nokia 5310 XpressMusic. (inclus in el card de 1 GB)


Problema e urmatoarea: Mi-am cumparat ieri un alt card pentru telefon, de 4 GB. Problema este, cum il scot pe cel din telefon si il pun pe acesta ?

Am cautat in laterale, dar nu vad de unde sa-l scot. Am umblat in spate, la baterie, nici acolo nu gasesc cardul bagat.

Cum il scot pe acela si il pun pe acesta nou ?


Daca stie cineva, va rog sa lasati reply. Cei care nu stiti,no reply. Multumesc anticipat!
Road to 3k.
User avatar
oneeightone
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2547
Joined: 17 Jul 2009, 18:29
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost super moderator
Membru Club eXtreamCS (o luna)
Nick anterior : LiGHTERS
0.3 / 3
Has thanked: 68 times
Been thanked: 512 times

21 Aug 2010, 17:11

phpBB [media]
User avatar
KoOLa007
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 2243
Joined: 10 Feb 2009, 20:05
Detinator Steam: Nu
CS Status: Viaţa-i doar un vis pe bani!
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Location: România/Constanţa
Has thanked: 135 times
Been thanked: 136 times

21 Aug 2010, 17:24

SebastiaN wrote:
phpBB [media]


Am urmarit video-ul, dar tot n-am descoperit unde se afla.. am umblat peste tot.. cum a facut ala ? De la schimbat ?
Road to 3k.
SCC
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 308
Joined: 22 Feb 2010, 21:08
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Reputatie: Ban 3 luni!
Been thanked: 9 times

21 Aug 2010, 17:36

Esti chior. Ce o fi asa de greu?
Scopi capacul si pe partea stanga la baza telefonului se alfa cardul. Apesi pe el si iese.
User avatar
KoOLa007
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 2243
Joined: 10 Feb 2009, 20:05
Detinator Steam: Nu
CS Status: Viaţa-i doar un vis pe bani!
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Location: România/Constanţa
Has thanked: 135 times
Been thanked: 136 times

21 Aug 2010, 18:26

SCC wrote:Esti chior. Ce o fi asa de greu?
Scopi capacul si pe partea stanga la baza telefonului se alfa cardul. Apesi pe el si iese.



Stiu ce vorbesc ma. Am cautat, dar nu e. Am apasat, dar degeaba. Nu iese nimic. Esti nebun ?


Altcineva ? Hai ca e chiar amuzant ce se intampla..
Road to 3k.
User avatar
Rappy.
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 254
Joined: 24 Jan 2010, 17:50
Detinator Steam: Da
CS Status: Get rich or die trying \m/ !
Detinator server CS: Nu !
Location: In your mind !
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

21 Aug 2010, 21:13

Ba unde bagi cartela in telefon acolo e in **** mea , e un ***** mic .
Image
User avatar
comuNisT
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 58
Joined: 21 Feb 2009, 13:03
Detinator Steam: Nu
CS Status: Love eXtreamCS.com! :X
Location: Iasi

21 Aug 2010, 21:49

uite aici ai manualul in lb engleza al telefonului iti arata exact cum se pune cardul microsd si unde se afla.cred ca ai primit si tu

http://nds1.nokia.com/files/support/apa ... _UG_EN.pdf
___________________________________________

BorneD to Be The maSTeR!
Nu ma cautati pentru probleme de cs sau IT pe Y!M ca va dau ignore !
Sunt aici ca sa imbunatatesc acest forum.
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 104 guests