Nokia C2, codat in reteaua VODAFONE !

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
Guess Who ?!
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 248
Joined: 15 Apr 2011, 13:43
Detinator Steam: Da
Location: Giurgiu
Has thanked: 35 times
Been thanked: 24 times

27 Jul 2012, 21:16

Salutare. Am un Nokia C2 care este codat in reteaua Vodafone. Am fost la un magazin si mi s.a spus ca ma costa 70 ron sa.l decodez. Exista vreo metoda sa.l decodez eu FREE ? !
Image
Aen
User avatar
GYUKY
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 9280
Joined: 07 Apr 2008, 09:19
Detinator Steam: Da
CS Status: INACTIV !
Reputatie: Fost administrator
Membru Club eXtreamCS
Location: Germania
Has thanked: 190 times
Been thanked: 1141 times
Contact:

27 Jul 2012, 22:55

Guess Who ?! wrote:Salutare. Am un Nokia C2 care este codat in reteaua Vodafone. Am fost la un magazin si mi s.a spus ca ma costa 70 ron sa.l decodez. Exista vreo metoda sa.l decodez eu FREE ? !
Nu
Image
java
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 930
Joined: 12 Feb 2011, 18:03
Detinator Steam: Da
CS Status: ????
Has thanked: 333 times
Been thanked: 56 times
Contact:

27 Jul 2012, 23:04

7 euro te costa
Image
Scurtezi link-uri si faci bani - Shorte.st
Guess Who ?!
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 248
Joined: 15 Apr 2011, 13:43
Detinator Steam: Da
Location: Giurgiu
Has thanked: 35 times
Been thanked: 24 times

27 Jul 2012, 23:23

GYUKY wrote:
Guess Who ?! wrote:Salutare. Am un Nokia C2 care este codat in reteaua Vodafone. Am fost la un magazin si mi s.a spus ca ma costa 70 ron sa.l decodez. Exista vreo metoda sa.l decodez eu FREE ? !
Nu
Ok. Mersi ! :)
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information