Nutritionist sau Antrenor personal

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Vlad
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 8148
Joined: 01 Dec 2011, 13:35
Detinator Steam: Da
CS Status: Inactiv
Reputatie: Fost Administrator
Organizator Cupe eXtreamCS
Administratorul anului 2016; 2017
Location: Bucuresti
Has thanked: 116 times
Been thanked: 161 times

02 Jul 2020, 02:45

Nutritionistul o sa iti dea o prostie de regim din care in cele mai multe cazuri de infometezi si nu rezolvi nimic. Rar se potriveste regimul cu persoana ce il primeste.

Antrenorii personali care sunt fix pentru musculatura si se baga sa recomande mancare sunt cei mai mari idioti. Te infometezi pe o parte, iar cand faci exercitiile la sala esti zombie si nu le faci cum trebuie, tot tu esti vinovat. Am o prietena care abia mananca pentru ca "asa ii recomanda antrenorul personal" si se vede pe ea ca e rupta de oboseala 90% din timp, se trezeste la 11-12 ziua si la 22-23 e deja la somn din cauza alimentatiei. Nu lua vitamine sau alte pastile din comert, mananca multe fructe, chiar daca au zahar, dar nu compari vitaminele din fructe cu cele dintr-un recipient de la farmacie. Renunta la alcool, daca tot vrei sa bei ceva, bea vin alb. Nu bere, vodka, rom sau whisky.

Masoara kcal pe care le mananci. Ia myfitnesspal. E foarte multa mancare acolo, rar s-a intamplat sa nu gasesc ce caut. Inlocuieste painea cu wassa. Nu mai manca mezeluri care au grasime, nu mai manca prajeli, mananca mult gratar (mai bine ceaun), iar daca vrei ceva pentru masa de dimineata incearca muschi file, omleta cu legume si cereale (nu alea Nestle, sunt mizerii). Daca vrei fast food/delivery, e buna si shaorma care NU are cartofi prajiti si sosuri (iti pune doar carne, muraturi si legume in ea), mancarea libaneza (fara prajeli!) si fructele de mare, evita mancarea chinezeasca. Poti sa-ti faci o zi pe saptamana in care sa-ti faci poftele si sa mananci o pizza sau niste paste cu sosuri in exces.

Apuca-te de sport, orice e bun. Alearga in parc. Acum fiind vara, poti incerca si la o piscina sa inoti, faci lungimi si iti compari timpii.

Daca vrei sa dai jos si ai nevoie de motivatie buna apuca-te de kickbox sau de box. Te duci pe recomandari din zona de la tine.

Strict pentru energie, mananca banane si ananas. Daca simti nevoia de o gustare mananca un mar.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information