problema lcd full hd pc

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
i hate my life
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 357
Joined: 06 Jun 2010, 18:25
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Reputatie: Ban 3 luni!
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times
Contact:

19 Aug 2010, 13:14

Am conectat un lcd full hd la pc si n-am sunet .De ce?
Image
AleXEE
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 220
Joined: 28 Feb 2009, 15:45
Detinator Steam: Da
Reputatie: Ban 2 luni!
(Ban scos de 1 mai!)
Ban 3 luni !
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

19 Aug 2010, 13:36

poate ti-a cazut cablu de la boxe ((=
i hate my life
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 357
Joined: 06 Jun 2010, 18:25
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Reputatie: Ban 3 luni!
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times
Contact:

20 Aug 2010, 13:28

lcdu are boxe incorporate si oricum boxele erau scoase
Image
User avatar
Brifcor
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1072
Joined: 01 Sep 2008, 21:55
Detinator Steam: Da
CS Status: Ai invins ? Continua! Ai pierdut ? Conti
Detinator server CS: pub.xtremezone.ro
SteamID: digitalbrifcor
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Location: Radauti
Has thanked: 120 times
Been thanked: 100 times
Contact:

20 Aug 2010, 17:40

verifica cum ai pus cablul ... verifica tot inca odata
i hate my life
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 357
Joined: 06 Jun 2010, 18:25
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Reputatie: Ban 3 luni!
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times
Contact:

20 Aug 2010, 21:54

am conetat rgb-ul in spate la TV si ata si sursa aia
Image
User avatar
Brifcor
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1072
Joined: 01 Sep 2008, 21:55
Detinator Steam: Da
CS Status: Ai invins ? Continua! Ai pierdut ? Conti
Detinator server CS: pub.xtremezone.ro
SteamID: digitalbrifcor
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (o luna)
Location: Radauti
Has thanked: 120 times
Been thanked: 100 times
Contact:

20 Aug 2010, 22:12

incearca cu cablul cu 3 mufe ..aia o sa iti mearga sigur
User avatar
IsTI37
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10996
Joined: 10 Apr 2007, 14:02
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost SysAdmin
Fost Fondator GTA5 (CVL)
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 28 times
Been thanked: 776 times

20 Aug 2010, 22:59

Il conectezi cu HDMI nu ?
Daca ai o placa de sunet onboard posibil poti sa faci o setare in bios sau poti sa il setezi de la volume control la HDMI Output.
Unele placi video au un adaptor DVI - HDMI care trebuie legat la sunet sau trebuie sa setezi ceva in bios.
i hate my life
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 357
Joined: 06 Jun 2010, 18:25
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Reputatie: Ban 3 luni!
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times
Contact:

21 Aug 2010, 19:23

IsTI37 wrote:Il conectezi cu HDMI nu ?
Daca ai o placa de sunet onboard posibil poti sa faci o setare in bios sau poti sa il setezi de la volume control la HDMI Output.
Unele placi video au un adaptor DVI - HDMI care trebuie legat la sunet sau trebuie sa setezi ceva in bios.

tv are 3 sloturi hdmi da pcu nu cred ca e cam din 2002
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information