Procesor 100%

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

20 Dec 2013, 13:38

X2060 wrote:Totusi daca are bani de un monitor/televizor 4k ar trebui sa isi cumpere si un PC pe masura. Acum, cu problema cu YT si 100% CPU usage, intra pe YT, porneste un video, click dreapta, settings, primu tab, si bifeaza enable hardware acceleration, asta ar trebui sa rezolve problema.
Bai omule nu intelegi ca am un monitor FULL HD ? Si poti vedea 4k pe el , poti vedea pe orice FULL HD :| ! Faza e , nu monitoru , ci procesorul care tot sta la 100% , placa video nici nu se screme adica nu sta load mai mult de 30-40% !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
Rapidserver
User avatar
X2060
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 918
Joined: 09 Jul 2009, 15:55
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Location: Braila
Has thanked: 61 times
Been thanked: 58 times
Contact:

20 Dec 2013, 13:40

Ai hardware accelereation pentru flash player activat ?
Image
Miracle Of Sound
teNNeke.
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 318
Joined: 01 Sep 2013, 16:59
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Has thanked: 36 times
Been thanked: 9 times
Contact:

20 Dec 2013, 13:41

Vezi ca ai un virus fratie, instaleaza-ti un avast ceva doar sa ti-l scanezi, vezi poate ai un stick in unitate si verifica tot... am avut si eu problema asta si am scapat de ea, eventual updateaza-ti si driverele si sa ai instalat si NET Framework 3.5 or 4.0-.4.5 !
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

20 Dec 2013, 13:43

teNNeke. wrote:Vezi ca ai un virus fratie, instaleaza-ti un avast ceva doar sa ti-l scanezi, vezi poate ai un stick in unitate si verifica tot... am avut si eu problema asta si am scapat de ea, eventual updateaza-ti si driverele si sa ai instalat si NET Framework 3.5 or 4.0-.4.5 !
Ok , imediat fac tot ce ai spus !

ON : X2060 , da e activat !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
Robo
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 444
Joined: 05 Apr 2013, 14:29
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
SteamID: ghostbeex21
Has thanked: 34 times
Been thanked: 32 times
Contact:

20 Dec 2013, 15:44

Rezolvare: dezactiveaza automatic updates si da un restart !
User avatar
Dubstep
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 174
Joined: 19 Dec 2011, 19:41
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
Contact:

20 Dec 2013, 16:02

Ce browser foloseşti?
Nu hiu faimos ama hiu Armân :D.
greehh
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 85
Joined: 13 Oct 2012, 04:11
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: cs.1tap.ro
SteamID: greeSpot
Location: Calarasi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times
Contact:

20 Dec 2013, 16:38

Aceasi problema am avut-o si eu pe 3 pc-uri diferite. Nici o rezolvare. Tot ce am gasit pe net, nimic nu a ajutat. Si acum am problema asta. Daca vreau sa vad un video, nu pot decat cu Internet Explorer, ala consuma pana in 70%.

Oricum, ideea este ca problema provine de la Adobe Flash Player. Cel mai prost Flash Player creat vreodata. Adica, inainte prin 2007-2008 , vedeai clipuri pe youtube fara probleme cu o panarama de pc, pentium 3 si placa de 64mb cu 120mb ram si in timpul ala te jucai si Fifa, iar acum nu poti cu un Dual Core, placa video 128 biti si 4 gb ram.

Prin urmare, cei de la ASI (Adobe Systems Incorporated), trebuie sa rezolve problema. Dar va zic eu, niciodata nu o sa o faca, adica sa optimizeze atat de bine Flash Playerul pentru toate browserele in cat sa vezi un clip decent cu aproape orice pc. Au contracte facute, parteneriate, trebuie sa promoveze placi video, procesoare noi, nu o arata, doar ca asta reiese din ce ni se intampla noua.
cs.1tap.ro
Incepe si tu sa joci pe unul dintre cele mai bune servere de Counter-Strike 1.6 din Romania.
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

20 Dec 2013, 21:26

Dubstep wrote:Ce browser foloseşti?
Toate , Safari , Chrome , Opera , IE , degeaba ! Pana acum o saptamana mergea brici , si nu-i faza de la componentele de la pc ca-i nou !

greehh : stiu :(

Robo : ii dezactivatt !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
teNNeke.
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 318
Joined: 01 Sep 2013, 16:59
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Has thanked: 36 times
Been thanked: 9 times
Contact:

20 Dec 2013, 21:31

dDow wrote:
Dubstep wrote:Ce browser foloseşti?
Toate , Safari , Chrome , Opera , IE , degeaba ! Pana acum o saptamana mergea brici , si nu-i faza de la componentele de la pc ca-i nou !

greehh : stiu :(

Robo : ii dezactivatt !
Ai facut ce ti-am zis eu?Vezi inca ceva poate sa mai fie un program care da crash ceva, nu e bine updatat etc
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

20 Dec 2013, 21:55

teNNeke. wrote:
dDow wrote:
Dubstep wrote:Ce browser foloseşti?
Toate , Safari , Chrome , Opera , IE , degeaba ! Pana acum o saptamana mergea brici , si nu-i faza de la componentele de la pc ca-i nou !

greehh : stiu :(

Robo : ii dezactivatt !
Ai facut ce ti-am zis eu?Vezi inca ceva poate sa mai fie un program care da crash ceva, nu e bine updatat etc
Da , am avast! activat , am dat scan am bagat virusi in carantina , pe unii i-am sters , am dat update la tot , si net framework , doar ca acum pornesc programele numai daca dau Run As Administrator , si mereu ma pune sa dau Yes sau No la svchost.exe !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
User avatar
RAZVANN.
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 3609
Joined: 03 Nov 2008, 21:07
Detinator Steam: Da
CS Status: Excelent
SteamID: Privat
Reputatie: Fost moderator ajutator
Utilizator neserios ( tepar )
Has thanked: 205 times
Been thanked: 179 times
Contact:

20 Dec 2013, 22:04

E de la flashplayer, ia o versiune mai veche
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

20 Dec 2013, 22:07

RAZVANN. wrote:E de la flashplayer, ia o versiune mai veche
Ok , incerc si revin cu edit :) !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information