Procesor 100%

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Robo
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 444
Joined: 05 Apr 2013, 14:29
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
SteamID: ghostbeex21
Has thanked: 34 times
Been thanked: 32 times
Contact:

20 Dec 2013, 22:19

Rapidserver
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

20 Dec 2013, 22:25

Nimic :( face la fel ! Nu mai ma lasa sa deschid nimic fara sa dau run as administrator !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
java
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 930
Joined: 12 Feb 2011, 18:03
Detinator Steam: Da
CS Status: ????
Has thanked: 333 times
Been thanked: 56 times
Contact:

20 Dec 2013, 22:32

schimba pasta termoconductoare daca nu se rezolva dai un reinstall windows ca ai virusi :)
Image
Scurtezi link-uri si faci bani - Shorte.st
StatuS-^ # WoOoW
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 640
Joined: 14 Aug 2008, 06:59
Detinator Steam: Da
Location: Satu Mare
Has thanked: 7 times
Been thanked: 35 times

21 Dec 2013, 02:15

java wrote:schimba pasta termoconductoare daca nu se rezolva dai un reinstall windows ca ai virusi :)
1. proc sta in 29 grade nu are de ce sa schimbe pasta
2. a zis ca a facut scan cu antivirus :)
3. ai facut de +1

@ Încearcă şi aşa: click-dreapta pe acel clip flash> Settings> Display> bifezi "Enable Hardware Acceleration".
Sau, dezinstalează Flash Player, folosind Flash Player Uninstaller-ul celor de la Adobe, curăţă tot ce ţine de Adobe Flash Player (regiştrii, foldere, fişiere). Pentru asta, poţi folosi un utilitar gen CCleaner. Apoi, după un restart, reinstalează Adobe Flash Player, ultima versiune
Image
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

21 Dec 2013, 21:02

StatuS-^ # WoOoW wrote:
java wrote:schimba pasta termoconductoare daca nu se rezolva dai un reinstall windows ca ai virusi :)
1. proc sta in 29 grade nu are de ce sa schimbe pasta
2. a zis ca a facut scan cu antivirus :)
3. ai facut de +1

@ Încearcă şi aşa: click-dreapta pe acel clip flash> Settings> Display> bifezi "Enable Hardware Acceleration".
Sau, dezinstalează Flash Player, folosind Flash Player Uninstaller-ul celor de la Adobe, curăţă tot ce ţine de Adobe Flash Player (regiştrii, foldere, fişiere). Pentru asta, poţi folosi un utilitar gen CCleaner. Apoi, după un restart, reinstalează Adobe Flash Player, ultima versiune
Am facut tot ce ai zis , si face mai rau acum , si cand deschid ceva arata asa : Image
photo hosting sites

Faza e ca nu vreau sa reinstalez win pentru ca cei de la net vor fii nevoiti sa vina iar si dupa sarbatori vor veni sa-mi faca netu :@ si nu vreau sa am prinda revelionu' fara muzica =))
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
User avatar
sharkstar
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1716
Joined: 24 Dec 2012, 15:51
Detinator Steam: Da
CS Status: Rupetot
Detinator server CS: war3.freakz.ro
SteamID: privat
Location: Bucuresti
Has thanked: 70 times
Been thanked: 40 times
Contact:

21 Dec 2013, 21:09

Windows 8/8.1 si folosesti doar IE[E super smecher IE pe windows8]

Ti se intampla asta din doua motive:
- Pasta termoconductoare [Si eu am patit o data asta.]
- Ai un keylogger [NU VIRUS,doar keylogger]

Alte motive nu exista, posibil sa ai 100% CPU pentru ca ai un keylogger, el a fost injectat in svchost sau alt proces vital al windowsului.

EDIT:
Cand aveam w7 si am avut problema asta instalasem TuneUP utilites. Incearca si tu, poate merge.
I've never been more normal than I am now.
My tumblr
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

21 Dec 2013, 21:13

sharkstar wrote:Windows 8/8.1 si folosesti doar IE[E super smecher IE pe windows8]

Ti se intampla asta din doua motive:
- Pasta termoconductoare [Si eu am patit o data asta.]
- Ai un keylogger [NU VIRUS,doar keylogger]

Alte motive nu exista, posibil sa ai 100% CPU pentru. ca ai un keylogger, el a fost injectat in svchost sau alt proces vital al windowsului.

EDIT:
Cand aveam w7 si am avut problema asta instalasem TuneUP utilites. Incearca si tu, poate merge.
Daca procesoru sta in 24-29 de grade si 33 full load cum sa fie pasta termoconductoare , am instalat si ala si numic , si acum nu mai merge sa-l dezinstalez !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
User avatar
MrRock
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 289
Joined: 06 Jun 2013, 15:33
Detinator Steam: Da
CS Status: lene
Detinator server CS: Dea
Has thanked: 9 times
Been thanked: 13 times

22 Dec 2013, 00:08

O intrebare mai tampita de felu meu ... Cooleru de procesor iti merge =)) ? ca si eu am avut 100% si era din vina coolerului ! vezi acolo
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

22 Dec 2013, 00:12

MrRock wrote:O intrebare mai tampita de felu meu ... Cooleru de procesor iti merge =)) ? ca si eu am avut 100% si era din vina coolerului ! vezi acolo
Da frate merge nu sunt asa de dobitoc , P.S , am rezolvat si am aflat si ce era , virusi s-au sters , adica acum nu-mi mai cere Run As Administrator , doar ca , daca deschid un video FULL HD in VLC procu sta la 100% , daca il deschid in Windows Media Player , proc sta la 3% si lucreaza placa video , deci asta ii , uneori , procesarea video se foloseste de PROCESOR , asa ca si al Youtube , eu am activata chestia aia cu hardware acc doar ca foloseste procesorul , placa video in YT nici 1% nu are load , pe cand proc are 100% in full hd !
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
munir
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3193
Joined: 30 Aug 2012, 21:16
Detinator Steam: Da
CS Status: Fost scripter
Detinator server CS: Nu
SteamID: -
Reputatie: Fost super moderator
Restrictie schimbare nume
Nume anterior: falseq, cruyff
Location: Bucuresti
Has thanked: 335 times
Been thanked: 570 times
Contact:

22 Dec 2013, 09:55

MrRock wrote:O intrebare mai tampita de felu meu ... Cooleru de procesor iti merge =)) ? ca si eu am avut 100% si era din vina coolerului ! vezi acolo
Procesorul are 27 de grade C, si totusi coolerul de pe procesor nu merge! Cum explici?
Retras
User avatar
dDow
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 3021
Joined: 12 Jun 2013, 21:04
Detinator Steam: Da
CS Status: Master
Detinator server CS: Cateva.
Location: Bucuresti aka Brooklyn
Has thanked: 35 times
Been thanked: 74 times
Contact:

22 Dec 2013, 12:15

cruyff wrote:
MrRock wrote:O intrebare mai tampita de felu meu ... Cooleru de procesor iti merge =)) ? ca si eu am avut 100% si era din vina coolerului ! vezi acolo
Procesorul are 27 de grade C, si totusi coolerul de pe procesor nu merge! Cum explici?
Viseaza ! Image

p.s. viteza la cooler creste pana la 2600rpm atunci cand procesorul trece de 34 de grade , dar asa sta in 2100-2300rpm

Cred ca are ceva placa video pentru ca , cum spuneam si mai sus , un clip FULLHD in VLC procesorul este solicitat 100% iar video 0% , dar in windows media player , placa video urca pana la 14% iar procesorul nu sare de 3% , e ceva la mijloc , am facut update la driver la tot ! Alte ideii ?
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Image
User avatar
IsTI37
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10999
Joined: 10 Apr 2007, 14:02
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost SysAdmin
Fost Fondator GTA5 (CVL)
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 28 times
Been thanked: 776 times

22 Dec 2013, 13:24

Reinstaleaza Windows-ul, eventual pune Windows 8.1.
Alternativa ar fi ca sa dezactivezi flash pe youtube si sa fortezi html5.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information