Repunere bază de date WP

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
CriSti♫
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 344
Joined: 20 Jun 2010, 15:04
Detinator Steam: Nu
Has thanked: 10 times
Been thanked: 28 times

31 Aug 2010, 10:16

Se pricepe cineva?Nu am mai pus niciodata o bază de date,de curand mi-am făcut un blog,firma care asigura webhostul nu ştiu ce s-a întamplat mă rog..am webhost,dar nu ştiu cum pot repune baza de date.Cand încerc să o bag in phpmyadmin :

Code: Select all

Eroare
Comanda SQL:

--
-- Baza de date: `blog`
--
CREATE DATABASE  `blog` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;


MySQL zice: 

#1044 - Access denied for user 'cristian'@'localhost' to database 'blog' 
Dacă îmi poate zice cineva cum o pot pune,sau să mă ajute,v-aş fi recunoscător.
User avatar
Marius
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 8296
Joined: 11 Nov 2007, 12:19
Detinator Steam: Da
CS Status: being awesome since 1992
SteamID: kNNwOw
Reputatie: eXtream Mod
Fost administrator
Fost dezvoltator al listei de seriozitate eXtreamCS
Fost Membru Club eXtreamCS
Location: Timisoara
Has thanked: 572 times
Been thanked: 670 times

31 Aug 2010, 10:41

Cei de la webhost nu ti-au mai dat drepturi pentru asa ceva? :))) De ce nu faci o baza de date din cPanel si apoi sa o importi pe asta prin functia de "Import"? :).
------> un mindset sanatos pentru eXtream <------
PS: NU sunt intermediar
CriSti♫
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 344
Joined: 20 Jun 2010, 15:04
Detinator Steam: Nu
Has thanked: 10 times
Been thanked: 28 times

31 Aug 2010, 10:58

Marius wrote:Cei de la webhost nu ti-au mai dat drepturi pentru asa ceva? :))) De ce nu faci o baza de date din cPanel si apoi sa o importi pe asta prin functia de "Import"? :).
Cei de la webhost au dat faliment,sau nu ştiu ce s-a întamplat,aveam de la nimda.Am baza de date,dar numai,prefer sa o iau de la 0 puteţi da TC.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information