Satanism [ Discutii ]

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Carnacior
Membrul anului 2016
Membrul anului 2016
Posts: 1762
Joined: 23 Jun 2013, 14:08
Detinator Steam: Da
CS Status: I eat more pussy than cervical cancer
Detinator server CS: jb.b-zone.ro
SteamID: -
Reputatie: Fost Scripter eXtreamCS
Membrul anului 2016
Membru Club eXtreamCS (1 iul )
Location: Targu Mures
Has thanked: 5 times
Been thanked: 13 times
Contact:

10 Mar 2016, 02:32

Traficant De Wi-Fi wrote: Dar despre pacatul cel mai mare la satanisti?
Prostia?
da pai se pare ca tu vei ajunge in rai
Ai nevoie de o protectie pentru server? R4GE Server Guard
Cel mai avansat si folosit plugin de protectie romanesc public! Nu ma crezi? VERIFICA


http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron


Image
RoyalServer
User avatar
xBourne
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1537
Joined: 26 Jan 2014, 13:21
Detinator Steam: Da
CS Status: CS GO
Detinator server CS: Da
SteamID: xBourne
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (doua saptamani)
Location: Iasi
Has thanked: 3 times
Contact:

10 Mar 2016, 11:53

IsTI37 wrote:Da, Satana exista si daca continuati sa imi cititi mesajul in momentul actual s-ar putea sa va viziteze. ATENTIE OPRITI-VA DIN CITIT, E PERICULOS !
Daca nu aprindeti lumina o sa simtiti ca vi se ridica parul (in special in zona gatului, cateodata e o senzatie de mangaiere), o senzatie de aer rece si daca sunteti foarte atenti in cel mai intunecat loc din camera o sa vedeti ca parca intunericul se misca, parca e cu purici. De acum incolo mereu cand nu va uitati un demon o sa se uite la voi din acel colt si cand e complet intuneric in camera o sa vi se arate in somn. (de obicei se urca pe voi, ori ca o femeie, ori ca un monstru care reprezinta cea mai mare teama a voastra) Majoritatea demonilor nu se mai tem de ingeri, puteti sa faceti orice ca nu mai scapati.


Image



יחזקאל 9: 5 "ושמעתי אלוהים ואומר לגברים אחרים," לכו אחריו ברחובות העיר ולהרוג תחסכו אחד. ' ".
פסוק 6 "להרוג את הזקנים, צעיר, צעיר, אמהות וילדים."
נגד השביתה אקסטרים





ON: mai credeti in povesti pentru copiii ? Traiesc de 22 de ani, am vazut doar oameni cu boli psihice, oameni care au avut motive instinctive de a face lucruri rele, oameni care au profitat de libertate intr-un mod extrem, oameni care nu respecta aceasta lume si nu inteleg ca toti si tot e intr-un sistem fizic in care caosul e legea si ordinea exceptia. E mai bine sa gandim logic si sa ne respectam decat sa spunem ca aia care se imbraca in negru sunt rai si aia care se imbraca in alb sunt buni.

In general toti suntem rai (vedeti testul Milgram, daca avem o autoritate care sa ne sprijine in raul pe care il facem), practic nu exista nici o diferenta daca popa, presedintele romaniei, comandantul plutonului iti spune sa jupui un om de viu. Majoritatea oamenilor needucati vor merge pe logica ca daca nu respecta ordinele vor fi executati sau mai rau jupuiti si ei, deoarece fiecare om vrea sa se apere in cel mai simplu mod, e o greseala a gandirii umane. Nu exista oameni rai sau oameni buni, intradevar poti avea grija ce faci si sa cauti mereu un compromis sau sa te asiguri ca daca nu faci compromisuri sa nu ai consecinte grave asupra unor lucruri foarte importante pentru noi si alte fiinte. Dar nu exista lege a universului care sa iti interzica sa faci ce vrei, practic daca esti om inseamna ca esti liber si ca ai toata puterea si responsabilitatea cu care vine.
E un lucru bun ca putem fi rai, daca nu avem o autoritate deasupra noastra singurul lucru care ne ofera libertate e puterea de a face rau unui altuia ca sa impunem legile noastre. (cel putin daca nu avem o anumita educatie si cultura)

Eu ma pot referi la satanisti doar la oameni care cred intr-o autoritate imaginata care ii sprijina sa faca lucruri considerate rele de societate. Acest lucru intradevar poate fi o problema foarte mare pentru societate dar acesti oameni sunt sub o anumita limita de cultura sau au boli mintale grave, schizofrenie, se drogheaza si au trait toata viata in iad. (imaginati-va orfani crescuti in canale pe aurolac si alte droguri) NU exista ceva supernatural, dar pot exista oameni care vor sa se razbune pe lumea aceasta in subconstient din ceva motiv si nu e greu sa ii observam si sa le schimbam parerea daca avem grija unul la altul si nu impunem legi nenaturale (precum interzicerea drogurilor unui dependent de droguri).
Isti, iar bausi tata?
Adu mi un argument bun la vorba pe care am zis o. "Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista, nu ai pierdut nimic. Dar daca nu crezi si el exista ai pierdut totul". Vreau sa aud un comentariu de la cineva care stie ce spune la aceasta vorba.
REGULI GENERALE : Afișează regulile forumului
1. Utilizati corect limba romana (folositi cuvinte intregi, virgula, punctul si cratima). NU FOLOSITI limbaj de chat!
2. Raspundeti concret! Fara offtopic, fara mesaje scurte, inutile sau deja postate!
* offtopic = reprezinta devierea de la subiectul care se discuta
3. Folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, stergerea contului, etc.
4. Este interzis orice atac la persoana. Discutati ideea, nu persoana !
5. Restrictii reclame :
a) Reclama este permisa in subiecte atat timp cat ele au legatura cu idea care se discuta.
b) In semnatura este permisa o singura reclama SIMPLA de tip TEXT cu dimensiunea fontului setat pe NORMAL
c) Reclama nu este permisa in campurile personale gen: Locatie, CS Status.
d) Nu aveti voie sa deschideti topicuri cu referire exacta la un site in scopul obtinerii de vizite, se considera reclama !
6. Nu folositi imagini in semnatura mai mari decat 500x120. Puteti folosi mai multe imagini care, toate sa nu depaseasca marimea impusa !
7. Folositi CAUTAREA si apoi intrebati pentru ceva daca nu exista pe forum! Numele topicurilor create trebuie sa reflecte continutul subiectului pe care se discuta. Nu vor fi permise topicuri de genul: help, ajutor pls, cum fac, etc
8. Este permisa continuarea unei discutii vechi de pe forum, chiar daca aceasta a fost deschisa cu cativa ani in urma. NU se permite insa dublu-post, triplu-post sau UP-uri.
* dublu-post / triplu - post = adaugarea unor mesaje unul dupa altul intr-o discutie a forumului de catre aceeasi persoana
* UP = adaugarea unor mesaje unul dupa altul cu scopul de a scoate in evidenta discutia respectiva
9. Orice fel de continut cu caracter erotic va fi sters, iar daca este necesar se vor aplica avertismente.
10. Nu este permisa promovarea firmelor de hosting in afara de http://www.eXtreamHost.com , fie ca este vorba de o reclama directa sau indirecta.
11. Nu este permisa postarea de continut ilegal: warez, carding (bine cunoscutele "metode" de furat domenii etc.) si alte practici "neortodoxe", se vor aplica avertismente sau ban, dupa caz si antecedente.

SANCTIONAM DRASTIC INCALCAREA ACESTOR REGULI SI ORICE ABUZ !


WARNINGS/Avertismente
3 Avertismente = BAN pe forum pentru o anumita perioada de timp, in functie de gravitatea regulilor incalcate!
1 Avertisment = 15 de zile

Mesaje private
Abuzul in orice fel de folosirea mesajelor private va duce la sanctionare. In concluzie, vi se va lua dreptul de a mai trimite mesaje.
Reclamatiile cat si penalizarile se regasesc aici: discutii-forum/reclamatii-mesaje-private-t335539.html

Suplimentar
1. In semnatura nu sunt permise linkuri catre jocuri (site-uri) gen bitefight, monstergame, etc.
2. La profilul Detinator server CS se permite reclama catre un server de Counter-Strike.
3. Orice insulta adusa asupra unui administrator se penalizeaza cu ban permanent. Orice insulta adusa asupra unui moderator se penalizeaza (in functie de gravitatea situatiei) de la avertisment pana la ban permanent.
4. Nu se permite ridicarea subiectelor cu mesaje gen "UP!" unul dupa altul, indiferent de timpul dintre raspunsuri.


Atentionari
1. Nu se permite schimbarea numelui pe forum
2. Nu aveti voie cu mai mult de 1 cont / persoana (vi se sterg toate mesajele si contul de utilizator de pe forum drept penalizare) - cei care abuzeaza si isi fac mai multe conturi, risca sa primeasca ban permanent

 

[regulia][/regulia]
User avatar
Yeezus
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 8149
Joined: 04 Nov 2011, 08:57
Detinator Steam: Da
CS Status: Yeezy taught me
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: Confuzius, Flowman,H@rdwell,Florentiu
Location: Ploiesti/Bucuresti
Has thanked: 239 times
Been thanked: 366 times

10 Mar 2016, 12:49

xBourne wrote:Isti, iar bausi tata?
Adu mi un argument bun la vorba pe care am zis o. "Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista, nu ai pierdut nimic. Dar daca nu crezi si el exista ai pierdut totul". Vreau sa aud un comentariu de la cineva care stie ce spune la aceasta vorba.
E cea mai stupida vorba aia cu 'daca crezi in dumnezeu si exista bla bla bla'. Crezi tata daca vrei in el, nu iti zice nimeni sa n o faci. Dar daca imi aduci ca argument cacatu asta, care ii da acestui zeu o alura razbunatoare si pedepsitoare fata de cei care nu cred in el, e clar...
User avatar
IsTI37
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10987
Joined: 10 Apr 2007, 15:02
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost SysAdmin
Fost Fondator GTA5 (CVL)
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 28 times
Been thanked: 776 times

10 Mar 2016, 13:40

Adu mi un argument bun la vorba pe care am zis o. "Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista, nu ai pierdut nimic. Dar daca nu crezi si el exista ai pierdut totul". Vreau sa aud un comentariu de la cineva care stie ce spune la aceasta vorba.
Problema e ce reprezinta acel "ai pierdut totul", daca pornim de la ideea ca oricum nu avem nimic de pierdut nu stiu ce vrei tu sa pierzi. Nimic din ce ai nu e al tau si nimeni nu ti-a cerut cand te-ai nascut sa semnezi un contract cu Jesus ca sa traiesti. Daca nu ai grija iti pierzi viata eventual, faza e ca nu ai cum sa n-o pierzi in lumea aceasta. E intradevar posibil sa fie o alta dimensiune a lucrurilor dar ma indoiesc serios sa fie conditionat de faptul ca esti fan Jesus sau nu. (dar pe moment sunt mai mult convins ca tot ce facem e fizic, tot ce gandim, visam, simtim e facut de un calculator fizic numit creier si nu se intampla ca prin magie)


Pe scurt eu nu cred ca am ceva de pierdut, daca mor asta e, nu o sa fie placut pentru cativa oameni dar daca am murit putin ma intereseaza ca nu mai traiesc. Singura mea motivatie sa traiesc e faptul ca pot contribui la o lume mai buna, daca exista o alta dimensiune dupa moarte as face acelasi lucru.
User avatar
Jorj
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 3494
Joined: 13 Aug 2013, 18:10
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: Furien.LsZ.Ro
SteamID: clic_lsz
Reputatie: Fost eXtream Mod
Fost Membru Club eXtreamCS (patru luni)
Nume anterior: Clic
Location: Piatra Neamt
Has thanked: 1 time
Been thanked: 20 times
Contact:

10 Mar 2016, 13:58

xBourne wrote:
Iluminatii wrote:Imi place avatarul :troll :troll :troll
Nimic ce tine de lume spirituala nu e reala...
Sper ca o sa intelegi "teorema" mea.

In ziua de azi daca nu este Cre(s)tin esti considerat satanist, nu conteaza ca esti ateu, ateu= satanist...Biserica a transformat totul intr-o afacere...Ce este religia?Nu stiu exact nici eu, dar stiu ca, credem in religia deoarece e faza cu despartirea...(intelegeti voi), iar religia ne promite ca pe lumea cealalta ne vom intalni cu persoanele dragi...Nu e adevarat...Nimic din ce e spiritual nu e real.Nu exista Dumnezeu, nu exista Lucifer nimic.Lumea este formata din atomi(sper ca zic bine).Nu suntem singuri in univers, mai sunt fiinte dar noi negam existenta a altor fiinte.Totul a pornit de la ceva...Cand va sosi ziua in care se va anunta ca insfarsit vine sfarsitul lumii, un asteroid va lovi lumea voi chiar credeti ca vom ajunge intr-o alta lume???idk de ce tot credeti prostiile astea...
Prin clasa a 8-a parca profa ne-a pus sa invatam o rugaciune si i-am zis in fata ca nu invat prostiile ei...Logic ca am luat note de 4 dupa la religie...In fine...Sper ca intelegi ce am scis mai sus

Cat despre regulile satanice sunt chiar ok, parerea mea..

Daca ii spuneam profesoarei de biologie "nu invat prostiile tale" logic ca primeam 4, nu?

Eu am o vorba care o sustin si cine o intelege are de castigat.
"Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista nu pierzi nimic, dar daca tu nu crezi si el exista, ai pierdut totul"
Cumpara icoane cu Arsenie Boca .....O sa fii mai protejat si o sa fie un crestin mai bun :))
Nici eu nu cred in Dumnezeu pentru ca nu am vazut un semn. Nu exista fenomene paranormale pentru ca nu am avut experiente d'astea.
Biserica = Cea mai mare afacere. Popii zic ca banul e "ochiul dracului" dar ei nu-ti fac o slujba, pomenire daca nu le dai bani. Au masini scumpe , vile , aur etc. Gandeste cate religii is pe pamant si ce? Cei care cred in zei sunt pedepsiti de Dumnezeu sau mai stiu eu ce? Babele astea cred in orice... Daca popa le zice ca daca se arunca cu gatu' intr-o fantana ca se duc in rai , asa fac.
Cand am sa vad , am sa cred.
Intermediez tranzactii cand am chef si timp ! :)

Image
User avatar
> SKanDaL <
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 308
Joined: 20 Dec 2015, 18:11
Detinator Steam: Da
SteamID: Privat
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Fond eXtream: 0
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

10 Mar 2016, 14:00

Esti nebun tata , o sa ma rog pentru tine .

PS : am citit tot ce ai zis , dar tot la satana ma gandesc prin cuvantul satanism :meme
Image
User avatar
busted
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2878
Joined: 30 Jul 2010, 12:44
Detinator Steam: Da
SteamID: busteeeeeeeeeed
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (4 luni)
Fost Moderator
Location: Iasi
Has thanked: 40 times
Been thanked: 61 times
Contact:

10 Mar 2016, 15:17

Regulile alea imi par mai mult pentru animale decat pentru oameni..
User avatar
xBourne
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1537
Joined: 26 Jan 2014, 13:21
Detinator Steam: Da
CS Status: CS GO
Detinator server CS: Da
SteamID: xBourne
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (doua saptamani)
Location: Iasi
Has thanked: 3 times
Contact:

10 Mar 2016, 15:20

Clic wrote:
xBourne wrote:
Iluminatii wrote:Imi place avatarul :troll :troll :troll
Nimic ce tine de lume spirituala nu e reala...
Sper ca o sa intelegi "teorema" mea.

In ziua de azi daca nu este Cre(s)tin esti considerat satanist, nu conteaza ca esti ateu, ateu= satanist...Biserica a transformat totul intr-o afacere...Ce este religia?Nu stiu exact nici eu, dar stiu ca, credem in religia deoarece e faza cu despartirea...(intelegeti voi), iar religia ne promite ca pe lumea cealalta ne vom intalni cu persoanele dragi...Nu e adevarat...Nimic din ce e spiritual nu e real.Nu exista Dumnezeu, nu exista Lucifer nimic.Lumea este formata din atomi(sper ca zic bine).Nu suntem singuri in univers, mai sunt fiinte dar noi negam existenta a altor fiinte.Totul a pornit de la ceva...Cand va sosi ziua in care se va anunta ca insfarsit vine sfarsitul lumii, un asteroid va lovi lumea voi chiar credeti ca vom ajunge intr-o alta lume???idk de ce tot credeti prostiile astea...
Prin clasa a 8-a parca profa ne-a pus sa invatam o rugaciune si i-am zis in fata ca nu invat prostiile ei...Logic ca am luat note de 4 dupa la religie...In fine...Sper ca intelegi ce am scis mai sus

Cat despre regulile satanice sunt chiar ok, parerea mea..


Daca ii spuneam profesoarei de biologie "nu invat prostiile tale" logic ca primeam 4, nu?

Eu am o vorba care o sustin si cine o intelege are de castigat.
"Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista nu pierzi nimic, dar daca tu nu crezi si el exista, ai pierdut totul"
Cumpara icoane cu Arsenie Boca .....O sa fii mai protejat si o sa fie un crestin mai bun :))
Nici eu nu cred in Dumnezeu pentru ca nu am vazut un semn. Nu exista fenomene paranormale pentru ca nu am avut experiente d'astea.
Biserica = Cea mai mare afacere. Popii zic ca banul e "ochiul dracului" dar ei nu-ti fac o slujba, pomenire daca nu le dai bani. Au masini scumpe , vile , aur etc. Gandeste cate religii is pe pamant si ce? Cei care cred in zei sunt pedepsiti de Dumnezeu sau mai stiu eu ce? Babele astea cred in orice... Daca popa le zice ca daca se arunca cu gatu' intr-o fantana ca se duc in rai , asa fac.
Cand am sa vad , am sa cred.
Te opreste cineva sa te duci in seara de inviere la Ierusalim?
Nu ma duc prea des la biserica. Una e biserica si alta e sa crezi in Dumnezeu si sa te rogi, parerea mea. Am si eu unele principii, precum niciodata nu o sa ii pup mana preotului cu icoana sau nu stiu ce chestii. Dar eu unul cred si ma rog.
Revin, esti cumva dat afara daca te duci la mormant in noaptea de inviere sa vezi cum se ia lumina si toate astea?
REGULI GENERALE : Afișează regulile forumului
1. Utilizati corect limba romana (folositi cuvinte intregi, virgula, punctul si cratima). NU FOLOSITI limbaj de chat!
2. Raspundeti concret! Fara offtopic, fara mesaje scurte, inutile sau deja postate!
* offtopic = reprezinta devierea de la subiectul care se discuta
3. Folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, stergerea contului, etc.
4. Este interzis orice atac la persoana. Discutati ideea, nu persoana !
5. Restrictii reclame :
a) Reclama este permisa in subiecte atat timp cat ele au legatura cu idea care se discuta.
b) In semnatura este permisa o singura reclama SIMPLA de tip TEXT cu dimensiunea fontului setat pe NORMAL
c) Reclama nu este permisa in campurile personale gen: Locatie, CS Status.
d) Nu aveti voie sa deschideti topicuri cu referire exacta la un site in scopul obtinerii de vizite, se considera reclama !
6. Nu folositi imagini in semnatura mai mari decat 500x120. Puteti folosi mai multe imagini care, toate sa nu depaseasca marimea impusa !
7. Folositi CAUTAREA si apoi intrebati pentru ceva daca nu exista pe forum! Numele topicurilor create trebuie sa reflecte continutul subiectului pe care se discuta. Nu vor fi permise topicuri de genul: help, ajutor pls, cum fac, etc
8. Este permisa continuarea unei discutii vechi de pe forum, chiar daca aceasta a fost deschisa cu cativa ani in urma. NU se permite insa dublu-post, triplu-post sau UP-uri.
* dublu-post / triplu - post = adaugarea unor mesaje unul dupa altul intr-o discutie a forumului de catre aceeasi persoana
* UP = adaugarea unor mesaje unul dupa altul cu scopul de a scoate in evidenta discutia respectiva
9. Orice fel de continut cu caracter erotic va fi sters, iar daca este necesar se vor aplica avertismente.
10. Nu este permisa promovarea firmelor de hosting in afara de http://www.eXtreamHost.com , fie ca este vorba de o reclama directa sau indirecta.
11. Nu este permisa postarea de continut ilegal: warez, carding (bine cunoscutele "metode" de furat domenii etc.) si alte practici "neortodoxe", se vor aplica avertismente sau ban, dupa caz si antecedente.

SANCTIONAM DRASTIC INCALCAREA ACESTOR REGULI SI ORICE ABUZ !


WARNINGS/Avertismente
3 Avertismente = BAN pe forum pentru o anumita perioada de timp, in functie de gravitatea regulilor incalcate!
1 Avertisment = 15 de zile

Mesaje private
Abuzul in orice fel de folosirea mesajelor private va duce la sanctionare. In concluzie, vi se va lua dreptul de a mai trimite mesaje.
Reclamatiile cat si penalizarile se regasesc aici: discutii-forum/reclamatii-mesaje-private-t335539.html

Suplimentar
1. In semnatura nu sunt permise linkuri catre jocuri (site-uri) gen bitefight, monstergame, etc.
2. La profilul Detinator server CS se permite reclama catre un server de Counter-Strike.
3. Orice insulta adusa asupra unui administrator se penalizeaza cu ban permanent. Orice insulta adusa asupra unui moderator se penalizeaza (in functie de gravitatea situatiei) de la avertisment pana la ban permanent.
4. Nu se permite ridicarea subiectelor cu mesaje gen "UP!" unul dupa altul, indiferent de timpul dintre raspunsuri.


Atentionari
1. Nu se permite schimbarea numelui pe forum
2. Nu aveti voie cu mai mult de 1 cont / persoana (vi se sterg toate mesajele si contul de utilizator de pe forum drept penalizare) - cei care abuzeaza si isi fac mai multe conturi, risca sa primeasca ban permanent

 

[regulia][/regulia]
User avatar
Traficant De Wi-Fi
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1279
Joined: 29 Mar 2015, 22:22
Detinator Steam: Da
SteamID: traficant_de_wifi
Reputatie: Membru Club eXtreamCS (2 luni)
Location: Arad
Been thanked: 15 times
Contact:

10 Mar 2016, 16:22

Iara ma repet, nu ma refer la satana va dumnezo...

Btw, stiti unde găsesc biblia satanică?...online mă interesează...
Discord: lucifer_xro
alexanderrrrr
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1192
Joined: 09 Sep 2015, 23:11
Detinator Steam: Da
CS Status: Fuck cs, let s play HS!
Detinator server CS: Fuck cs
Fond eXtream: 0
Contact:

10 Mar 2016, 16:25

iar a-ti baut spirt. iar asta cu satana, du te tata si te inchina lui. tu cauti ceva i nu stii . de ce ai cauta satanismul, te face sa te simti mai vine? ma refer ca un curent. daca tie iti place nu inseamna ca la toti le place. e doar o tampenie.
User avatar
Ganja*
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 539
Joined: 27 Jun 2011, 19:33
Detinator Steam: Da
CS Status: Loading...
SteamID: Ganja
Has thanked: 31 times
Been thanked: 36 times

10 Mar 2016, 16:44

Stii macar ce ritualuri si ce atrocitati a facut Anton Szandor LaVey la viata lui? Iti zic eu, habar n-ai, ca daca aveai habar nu ii citeai biblia...toti oamenii care i-au citit biblia astuia au facut numai atrocitati, daca-ti dau sa citesti un articol cum oameni mancau copiii abea avortati cu biblia satanica langa ei citind din ea iti garantez ca-ti versi matele...
Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta, nu piept, mai am sapte serii
User avatar
Yeezus
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 8149
Joined: 04 Nov 2011, 08:57
Detinator Steam: Da
CS Status: Yeezy taught me
Reputatie: Fost eXtream Mod
Nume anterior: Confuzius, Flowman,H@rdwell,Florentiu
Location: Ploiesti/Bucuresti
Has thanked: 239 times
Been thanked: 366 times

10 Mar 2016, 16:48

Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information