Soft Telefon Stricat: SGS

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
De1T@ US
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 76
Joined: 30 Nov 2009, 23:40
Detinator Steam: Da
CS Status: Fan EXtreamCS.Com
Detinator server CS: 89.39.8.2:27015
Location: Bucuresti
Has thanked: 7 times

02 Jan 2011, 19:10

eu mi-am reparat telefonul, dar start ... cu telefonul tau nu stiu ce sa zic :-?? la tine chiar trebuie dus la un centru de reparatii si chiar stiu unde sa te duci ca sa nu platesti ceva pentru reparatii, asta e valabila doar daca mai ai garantie, doar pentru telefoane nokia (adica gratis): viziteaza siteul asta, vezi unde este adresa de la service si dute la ei sa duci telefonul si o sa fie gata dupa 1-2 saptamani pentru ca in dute intr-un laborator si vede acolo tot ce e defect la el si ei iti repara :)
cirma este cel mai tare service de telefoane pe care il stiu pentru ca este gratis pentru cei de la nokia doar daca ti-ai scapat telefonul in apa, nu ti-l repara, asta stiu el
sper ca te-am ajutat unde sa te duci :X
RoyalServer
roberth69
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 1
Joined: 30 Jun 2011, 09:34
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Contact:

30 Jun 2011, 09:45

Exact am patit si eu. Din cate am inteles nu mai poate fi pornit dact cu nu stiu ce chestie speciala, cablu sau cam asa. Am citit un articol despre unii care zic ca sunt cei mai tari autorizati: http://www.amz.ro/ultima-ora/unde-imi-r ... ul-samsung . Nu le ziceti ca l-ati stricat voi! Eu am zis ca a inceput el sa faca automat nu stiu ce update si s-a blocat si nu mai porneste. L-am dus la ei la ora 1 si la ora trei l-am luat si cu soft nou. A fost nasol ca nu prea am avut ce sa fac fro doua ore ca sunt la mama dreaq in Baneasa. Abia am gasit servisul.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information