The Last Legion

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
My WaY
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 25
Joined: 19 Sep 2009, 20:57
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com!
Been thanked: 1 time

28 Nov 2010, 14:26

click


Titlu Original: Ultima legiune
Anu: 2007
Claritate: DvD
Duratia: 110 min.
Rating: Interzis Minorilor sub 12 ani.
Descriere: Roma, anul 476 dupa Hristos. Imperiul Roman, o forta de temut timp de 500 de ani se afla sub amenintare. In ajunul incoronarii tanarului Romulus Augustus, in varsta de doar 12 ani, generalul barbar Odoacer ajunge in capitala Imperiului pentru a negocia cu Orestes. Chiar daca cererile lui Odoacer sunt rezonabile avand in vedere ca trupele sale au sprijinit vreme de 10 ani fortele romane din est, Orestes il refuza.

In ziua incoronarii, Abrosinus, mentorul si tutorele tanarului Augustus prezice pericol. Si foarte bine face deoarece chiar in acea noapte barbarul se intoarce insotit de armata si distruge orasul. Oreste este ucis iar Romulus si Ambrosinus sunt capturati si dusi pe insula fortareata Capri. Insa nu toti legionarii au murit, Aurelius scapand din macel si la aflarea vestii ca Imperiul Bizantin ii va oferi adapost micului imparat, porneste intr-o misiune de salvare cu destinatia Capri. Este insotit de un mic grup de oameni si de un luptator bizantin misterios, care mai taziu se dovedeste a fi frumoasa si tanara Mira.
Datorita unui plan bine pus la punct si datorita indemanarii lui Aurelius si Mira, Romulus e eliberat. Insa cand ajung la tarm afla cu stupoare ca au fost tradati de bizantini, acestia unindu-si fortele cu barbarii. In acest moment pornesc in cautarea de aliati cu speranta ca isi vor putea intr-un final dobori adversarii.
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 422 guests