Top 5 cele mai bune Shootere ale anului 2011 (pareri???)

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
ConTactMe
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 436
Joined: 30 Jan 2011, 22:18
Detinator Steam: Nu
CS Status: Nu ma deranja
Has thanked: 144 times
Been thanked: 13 times

29 Dec 2011, 14:38

Daca in ultimele zile nu prea au aparut stiri legate de jocuri sau de platforme, poate si din cauza sarbatorilor, ne-am decis sa face un top 5 al shooterelor anului 2011.
Locul 5 este ocupat de Gears of war 3.

Image
Partea a treia a trilogiei a aparut intr-un final, multumind pe toata lumea cu grafica. Povestea si modul Multiplayer sunt inovatoare,iar acest titlu ocupa locul 5 datorita unor elemente suparatoare cum ar fi (cateva bug-uri, povestea prea trasa de par pe alocuri).
Locul 4 apartine lui Crysis 2.

Image
Avand o grafica uimitoare sau cum spun romanii "de-ti pica fata", o poveste bunicica si un gameplay pe masura, Crysis 2 isi face loc in topul nostru tocmai datorita graficii revolutionare si a unui multiplayer foarte bine pus la punct (nu cu bug-uri suparatoare).
Primul loc de pe podium este ocupat de Uncharted 3:Drake's Deception.

Image
Cei de la Naughty Dog au reusit sa uimeasca lumea inca o data cu grafica uimitoare si un gameplay de zile mari combinate cu o poveste savuroasa.
Iata ca am ajuns la cea mai grea decizie, shooter-ul anului 2011.

Unii dintre voi v-or spune ca am sarit un loc, dar pur si simplu nu pot pune aceste doua jocuri mai presus de celalat.

Image
Fiecare dintre ele au plusurile si minusurile lor. Si da!v-ati dat seama, este vorba de Battlefield 3 si Modern Warfare 3. Doua jocuri care s-au batut anul acesta cap la cap si cel putin pentru mine sunt egale.
Modern Warfare 3 vine cu un multiplayer incitant care da dependenta, cu o poveste care se intinde pe un timp extrem de scurt (la fel ca in Battlefield 3) dar incitant de asemenea. Pe cand Battlefield 3 vine cu un nou motor grafic care este pur si simplu demential, deasemenea si cu un multiplayer cel putin la fel de bun ca cel din Modern Warfare 3, dar, pentru ca mereu exista un dar, cu o campanie dezamagitoare si extrem de scriptata(la fel ca MW3, adica te obliga sa faci anumite chestii pe care daca nu le indeplinesti pierzi misiunea).
Daca cele doua companii s-ar uni sa faca un singur joc acesta ar iesi extrem de bine facut, dar bineinteles ca e mai bine sa iti faci propriul joc si sa obtii proprii bani.
Acestea fiind spuse shooter-ele anului 2011 sunt BF 3 si MW 3
Inca o data precizez ca MW 3 a avut o poveste buna dar foarte scurta, un gameplay foarte bun dar cu un engine invechit in timp ce Battlefield 3 a avut o campanie dezamagitoare dar cu un engine si un multiplayer extrem de bine puse la punct.
Va multumim ca ati citit tot. Tot acest top ii revine muncii lui Greyman si ii multumim pentru aceasta.

Speram ca nu v-am stresat prea mult si de aceea s-a decis sa faca un Top mai scurt dar care sa contina elementele definitorii.
Daca vreti sa aflati noi topuri sau alte stiri intrati pe PlayWs

Pana atunci din partea noastra un an nou fericit si plin de bucurie!!!


Last bumped by ConTactMe on 29 Dec 2011, 14:38.
Website's :[/b]
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 421 guests