Unde a ajuns grafica din zilele noastre ?

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

User avatar
Cypher
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 457
Joined: 11 Dec 2007, 18:10
Detinator Steam: Da
CS Status: Activ(CSGO)
SteamID: style922
Location: Italy , Padova
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

18 Jun 2008, 21:09

IsTI37 wrote:
mitranalagrasu wrote:Exista Pe PC ? (Nu Prea Cred ;)) )

Cand fac jocurile astia sa inventeze si iei un PC performant nu conteaza banii dar sa mearga jocurile gen GTA 4 :D

p.s: Poate lumea nu are PS3 sau 2

Trebuie sa fii **** mintal sa iti iei un pc pentru jocuri. Calculatoarele NU sunt pentru jocuri si niciodata nu vor fi. Un PS3 are 3 processoare care fiecare functioneaza la 3.2 Ghz. (Cell Broadband Engine). Un calculator de obicei are un processor cu 2 core uri fiecare la maximum 3 Ghz (starting from 6000 ron) Exista calculatoare care sunt in stare sa ruleze jocurile astea dar nu exista cunostintele necesare pentru a crea un engine pentru joc care sa poata sa ruleze pe un calculator asa ca e abandonat pcul. E mult mai bine sa iti iei un PS3 sau un Xbox360 la 2000ron decat un pc cand e vorba de jocuri. E mult mai fun si mai ieftin. O consola poate sa ruleze orice joc pe un ecran lcd de 120cm fara probleme. Cel mai performant calculator din romania nu cred ca poate mai mult de 50 fps la rezolutia aia.

Poti sa iti vinzi calculatorul tau performant s i-ati un PS3 sau un Xbox360 la doar 1300-1900 ron iar din banii ramasi iti poti lua un calculator cu care sa iti mearga messengerul,cs 1.6 fara probleme.
Iti vinzi pc ultraperformant , iti iei xbox 360 , de restu un pc decent bun.Insa ai vazut tu preturile la jocurile pentru xbox 360 , ps3 , psp....sunt aproape duble decat preturile celor pentru pc....asa ca trebuie sa ai si destui bani sa iti cumperi si jocuri sa le joci pe consola...
Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information