vPs

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
3v3r3st
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1410
Joined: 19 Jun 2011, 20:17
Detinator Steam: Da
SteamID: at3ul
Has thanked: 59 times
Been thanked: 91 times
Contact:

26 Dec 2013, 16:56

Salut care stie cum pot pune si eu un bnc (e un bot pentru mirc) pe vps sa functioneze?
edit : am si tutorialul tot, dar nu inteleg de ce nu merg unele comenzi.
Image
User avatar
k i n g
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 3114
Joined: 17 Sep 2012, 11:23
Detinator Steam: Da
CS Status: x
Reputatie: Fost moderator ajutator
Restrictie moderator
Nume anterior: k1NNG , TheKing
1.5/3
Utilizator neserios ( tepar )
Location: Pitesti
Has thanked: 34 times
Been thanked: 101 times

26 Dec 2013, 17:28

Vezi ca poate nu ai instalata comanda aceea sau acel bot nu e disponibil pe sistemul tau curent de operare.
User avatar
3v3r3st
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1410
Joined: 19 Jun 2011, 20:17
Detinator Steam: Da
SteamID: at3ul
Has thanked: 59 times
Been thanked: 91 times
Contact:

26 Dec 2013, 17:57

Nu este vorba de o comanda anume, chestia este ca eu am facut exact ca in tutorial , merge bine totul pina la un punct, si de acolo nu mai pot face nimic...
Image
User avatar
3v3r3st
Membru, skill +3
Membru, skill +3
Posts: 1410
Joined: 19 Jun 2011, 20:17
Detinator Steam: Da
SteamID: at3ul
Has thanked: 59 times
Been thanked: 91 times
Contact:

26 Dec 2013, 18:11

Bitza. wrote:probabil nu are instalat acel tcl pentru comenzile alea. :)
pai si cum as putea sa aflu daca are instalat acel tcl
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information