windows 7 ruleaza si pe 512Mb RAm

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Axelbest
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 94
Joined: 01 Aug 2010, 14:23
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: dr.arth.ro
Reputatie: Ban 3 luni !
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time
Contact:

28 Sep 2010, 20:21

Deci am facut o filmare cu o masina virtuala si am si am pus 512 RAM Si rula foarte bine o sa micsorez din rami o sa incerc sa cobor la 256 si vin cu rezultate


phpBB [media]


EDIT :

AM REVENIT WINDOWS 7 RULEAZA EXCELENT SI PE 256RAM

phpBB [media]



EROARE pe 128 NU MAI PORNESTE
User avatar
iReal.
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 98
Joined: 08 Sep 2010, 00:09
Detinator Steam: Da
Reputatie: Ban 3 luni !
Location: ROMANIA !
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times
Contact:

28 Sep 2010, 21:10

Iti da eroare pe 256:-?

@ Link de download pentru Windows`u care il ai da sa fie bun.. sa mil bag si eu :P
Axelbest
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 94
Joined: 01 Aug 2010, 14:23
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: dr.arth.ro
Reputatie: Ban 3 luni !
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time
Contact:

28 Sep 2010, 21:13

iReal. wrote:Iti da eroare pe 256:-?

@ Link de download pentru Windows`u care il ai da sa fie bun.. sa mil bag si eu :P

pe 128 imi da eroare e windows 7 ultimated pe care am facut prob


Download Windows 7 Ultimated build 7600 : http://jump.fm/RKHYL
Axelbest
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 94
Joined: 01 Aug 2010, 14:23
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: dr.arth.ro
Reputatie: Ban 3 luni !
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time
Contact:

29 Sep 2010, 22:11

Ruleaza si pe 128MB RAM In SafeMode
User avatar
TDB
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 3853
Joined: 18 Oct 2008, 09:52
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Location: Göteborg
Has thanked: 122 times
Been thanked: 291 times

30 Sep 2010, 09:27

Windows 7 pune bazele pe procesor si placa video.
Image
Axelbest
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 94
Joined: 01 Aug 2010, 14:23
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: dr.arth.ro
Reputatie: Ban 3 luni !
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time
Contact:

30 Sep 2010, 14:29

Vrei sa fac un video ca ruleaza si la 1.50 Ghz ?
Aaa si placa video era setata pe 14Mb deci ...

RULEAZA SI PE 600 MHZ
User avatar
Mitzocul
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 7716
Joined: 29 Mar 2009, 16:51
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost Membru Club eXtreamCS
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 465 times
Been thanked: 437 times

30 Sep 2010, 14:53

Mie imi scada la 2GHZ ; 1GB RAM ; 512 (video). Se deschideau fisierele in 100 de ani :). Nu voi mai instala W7 pana ce nu voi face un nou upgrade la PC (rami,procesor,etc.).
Axelbest
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 94
Joined: 01 Aug 2010, 14:23
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: dr.arth.ro
Reputatie: Ban 3 luni !
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time
Contact:

30 Sep 2010, 15:32

Ai vazut ce rpd se deschideau ? Poate la tine sta altfel treaba

dar pe ce l-am rulat eu este un pc foarte bun si componente de calitate ... pot aujunge cu scorul pana la 6.2
In unele cazuri conteaza si de marca placi de baza a placilor de ram etc
User avatar
IsTI37
Fost administrator
Fost administrator
Posts: 10996
Joined: 10 Apr 2007, 14:02
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost administrator
Fost SysAdmin
Fost Fondator GTA5 (CVL)
Location: Cluj-Napoca
Has thanked: 28 times
Been thanked: 776 times

01 Oct 2010, 15:17

N-a zis nimeni ca nu ruleaza.
Problema este ca abia poti sa faci ceva fara sa sacadeze, nu iti pui Windows 7 ca sa ai Windows 7 ci ca sa te dai pe net, sa vorbesti pe mess, sa te joci si sa faci lucruri de genul...

Daca deschizi yahoo messenger cu 512 mb memorie abia ti se va misca calculatorul.
Oricum, cea mai importanta componenta pentru Windows 7 este placa video.
User avatar
dOn stAtE` [:x]
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 2
Joined: 01 Oct 2010, 15:17
Detinator Steam: Da
Location: de_dust2
Been thanked: 1 time

01 Oct 2010, 15:19

In concluzie, nu pui Windows 7 pe orice tigaie de PC.
Mix?
User avatar
[x]TaZz[x]
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2078
Joined: 08 Mar 2010, 18:49
Detinator Steam: Nu
CS Status:
Location: Iaşi
Has thanked: 209 times
Been thanked: 286 times

01 Oct 2010, 20:11

Intră în "Task Manager»Performance" şi fă un screen acolo când ai 256/512 MB Ram .
ImageImage









Last edited by [x]TaZz[x] on Thu Jan 04, 1993 12:05 am, edited 22 times in total.
Axelbest
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 94
Joined: 01 Aug 2010, 14:23
Detinator Steam: Nu
Detinator server CS: dr.arth.ro
Reputatie: Ban 3 luni !
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time
Contact:

01 Oct 2010, 21:11

[x]TaZz[x] wrote:Intră în "Task Manager»Performance" şi fă un screen acolo când ai 256/512 MB Ram .

l-am sters nu am ce face cu el o sa fac poate intr-o zi :P
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information