CS 1.6 War

Descarcari si discutii despre diverse resurse din Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
User avatar
DinuAlexandru69
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 17
Joined: 21 Jul 2018, 18:15
Detinator Steam: Nu
Fond eXtream: 0
Location: 罗马尼亚

18 Aug 2018, 17:15

CS 1.6 War este un kit Counter Strike de buna calitate cu skinuri frumoase, arme noi, sunete, gfx-uri, modele, etc. Va puteti juca pe internet sau cu boti. Pentru acest cs aveti nevoie de un computer dotat cu o placa video de cel putin 128 mb pentru ca skinurile sunt de calitate inalta iar pe un pc mai slab poate cauza un fps scazut.

Counter Strike ramane unul dintre cele mai jucate jocuri cu impuscaturi si in anul 2016 datorita graficii minimaliste, gameplay-ului usor si faptul ca nu necesita un computer nou. Va puteti juca cs si pe un pc mai vechi. Serverele au avansat la capitolul moduri, addon-uri si pluginuri. Cele mai cautate moduri sunt: zombie, respawn, gungame, furien. Daca va deschideti un server din acel mod il veti popula repede si puteti obtine si donatii din partea adminilor pentru a va plati hostul.

Cele mai jucate harti raman de_dust2 si fy_snow. Daca aveti un server la inceput de drum va recomand sa folositi aceste harti pentru ca se va popula mult mai repede fata de celelalte harti. Apoi va recomand de_infero, awp_india, de_nuke si de_aztec.

Jocul CS 1.6 War masoara 555 MB si poate fi descarcat in 3-4 minute sau prin torrent in 2-3 minute daca sunt multi seederi. Cei care au viteza buna de download il pot descarca si intr-un minut.

Image
Download - http://www.dcs16.ro/cs-1-6-war/
Post Reply

Return to “Diverse”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests