Optiuni noi in meniul cs 1.6!

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii (dar legat de Counter-Strike !)

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
NemeSyS17
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 240
Joined: 04 Apr 2017, 23:42
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time
Contact:

10 Jan 2019, 18:18

Baieti , am descarcat acum ceva timp un server de pe un forum romanesc , nuv reaus a fac reclama , si in acel cs mai sus putin de meniu era mai o optiune " Connect la serverul lor" apasaia colo si te baga pe server , cum pot sa mi pun si eu acea optiune cu serverul meu ?
DETINATOR : CS.RULS.RO *JOIN*
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2155
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 348 times
Contact:

10 Jan 2019, 18:51

/cstrike/resource/gamemenu.res
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
* Inactiv momentan.
User avatar
NemeSyS17
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 240
Joined: 04 Apr 2017, 23:42
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time
Contact:

10 Jan 2019, 19:05

si cuma r trebui sa mi creez acea optiune sa fie putin mai sus de meniul cs ului ?
DETINATOR : CS.RULS.RO *JOIN*
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2155
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 348 times
Contact:

10 Jan 2019, 19:07

copiezi o opțune de acolo,și înlocuiești cifra curentă cu 0
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
* Inactiv momentan.
User avatar
NemeSyS17
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 240
Joined: 04 Apr 2017, 23:42
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time
Contact:

10 Jan 2019, 19:10

pai vreau sa fac connect server gen !
"1"
{
"label" "Connect server" - aici e numele optiunei cum sa scrie in meniu !
"command" "connect server" - aici cuma r trebui sa pun comanda ?
}


si am facut asa

EDIT : @Adry , ai idee te rog cum as putea sa-mis chimb backround ul ?
DETINATOR : CS.RULS.RO *JOIN*
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2155
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 348 times
Contact:

10 Jan 2019, 19:48

Code: Select all

	"0"
	{
		"label" "SERVER.EXTREAMCS.COM"
		"command" "connect server.extreamcs.com"
	}
background nu mai știu..încearcă cu aplicația asta - https://gamebanana.com/tools/4788
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
* Inactiv momentan.
User avatar
NemeSyS17
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 240
Joined: 04 Apr 2017, 23:42
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time
Contact:

10 Jan 2019, 19:55

Adryy , mersi am rezolvat , daca nu te superi sper sa nu te superi ! nu merge chestia cu comanda aia connect , am incercat , am resuit sa fac , vreau sa spun aici cum se face ca poate v-a ajuta si pe altcineva !
Corect e asa !
"1"
{
"label" "numele cum sa apara in meniu"
"command" "engine connect server"
}
DETINATOR : CS.RULS.RO *JOIN*
Post Reply

Return to “Diverse”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 12 guests