Cum dau dns la servere

Locul destinat incepatorilor din aceasta comunitate.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
StK* HaKeR
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 10
Joined: 16 Jul 2017, 16:28
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Detinator server CS: Detin ...
SteamID: Nu dau ..
Fond eXtream: 0
Location: Bradeanu
Contact:

09 Sep 2017, 08:46

Salut , dupa cum zice si titlul nu inteleg / reusesc cum sa dau dns la servere . Eu folosesc isp manager (ca cpanel).
Nu este vorba sa dau dns numai la serverele de cs si : Ts3 , cs 1.6 , csgo , samp , minecraft .
IG-BOOST.org - Instagram Followers Best, Cheap, Reliable
User avatar
FREAK
Membru, skill +4
Membru, skill +4
Posts: 1864
Joined: 13 Aug 2016, 19:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Ma joc CS:GO
Detinator server CS: ARENA.1TAP.RO
SteamID: freakav
Reputatie: Fost Scripter eXtreamCS
Fost Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Nume anterior: FREAK OFFICIAL TV
Fond eXtream: 0
Location: England
Contact:

09 Sep 2017, 13:14

Intri in CPanel adica in panoul de la webhost si cauti Advanced Name Editor sau ceva de genul revin cu edit exact acum sunt pe telefon , pui dns ul dorit nume.comunitate.ro si ip ul .. dureaza putin pana se propaga
User avatar
Loveru`
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 433
Joined: 18 Aug 2017, 13:37
Detinator Steam: Nu
Reputatie: UTILIZATOR NESERIOS (TEPAR!!!)
TOXIC HOST
Fond eXtream: 0

10 Sep 2017, 02:57

FREAK wrote:Intri in CPanel adica in panoul de la webhost si cauti Advanced Name Editor sau ceva de genul revin cu edit exact acum sunt pe telefon , pui dns ul dorit nume.comunitate.ro si ip ul .. dureaza putin pana se propaga
Total gresit .
Prima data intri aici
http://prntscr.com/gj8ui3
faci ce se vede in poza,
Dupa cum vezi si in poza gasesti , "Records" Dai click pe el, acolo o sa ai mai multe inregistrari, tu dai click pe 'add'
Pe urma gasesti asta http://prntscr.com/gj8urv
Completezi asa
http://prntscr.com/gj8v5h - am gresit am pus 1400, este 14400 .
Daca dns-u vrei sa fie ts3.comunitate.ro , tu la Name pui doar ts3 fara '.' sau alceva dupa ts3 deoarece .comunitate.ro se va pune automat.
la TTL : 14400
lasi ipv4
si mai jos iti pui ip-u care-l ai fara port.
Image
Asta inseamna sa fi mafeot

> http://prntscr.com/h0lb8e - domenii cu inregistrare instanta la cele mai mici preturi https://goo.gl/eqQFa8

ImageImage
User avatar
Sokar
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 382
Joined: 13 Jan 2018, 21:18
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Location: Constanța
Has thanked: 4 times

06 Feb 2018, 17:33

Dacă cumva mai e valabil sau totuși să rămână "informativ" vă voi explica pe rând.
Intrați în cpanel » Domains » Simple zone editor » Add an A Record » La "Name" pui doar numele care vrei să-l aibă, gen CS --> CS.NUME.RO (pui doar CS pentru că se pune automat CS.NUME.RO), la IP pui ip-ul fără port. Dacă de exemplu serverul tău nu are port default (să zicem că are port 27016 nu 27015) faci la fel dns dar oamenii se vor conecta astfel: CS.NUME.RO:27016
Sper că te-am ajutat.
Post Reply

Return to “Incepatori”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 guest