10 idei de inițiere a unui blog WordPress în 2018

Locul destinat incepatorilor din aceasta comunitate.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
europadatacenter
Utilizator restrictionat
Utilizator restrictionat
Posts: 4
Joined: 09 Mar 2018, 20:24
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Contact:

14 Apr 2018, 18:06

Crearea unui website WordPress este cea mai simplă modalitate de a avea un site rapid, intuitiv și simplu de realizat, indiferent de anul calendaristic în care ne aflăm. Anul acesta este, cu siguranță, la fel din punctul de vedere al construcției un website. Totuși, pentru un utilizator începător, lucrurile ar putea fi puțin mai complicate sau ușor frustrante, chiar dacă WordPress este o platformă intuitivă.

Iată 10 sfaturi utile pentru crearea unui website WordPress:

1. Focusare asupra planului – blog, site de prezentare, magazin online.

Trebuie să ai în vedere, în primul rând, un plan de afacere și care este intenția website-ului – de a genera conversii, vânzări, reputație și prezență online. Stabilirea acestor criterii te va ajuta și să focusezi cuvintele cheie și strategia de marketing ulterioară.

2. Cercetare asupra designului si structurii.

Inspirația de la alte site-uri este un element important pentru stabilirea viziunii asupra cum vei dori să arate site-ul, cât și abordarea de subiecte. Totodată, cercetarea presupune și stabilirea concurenței.

3. SEO.

Ia în considerare activarea unui instrument pentru SEO, cum ar fi Yoast, pentru că te va ajuta să poți crea conținutut mai bine optimizat și mai ordonat.

4. Stabilirea timpului zilnic pentru managementului blogului.

Ca în orice afacere, este nevoie de implicare efectivă, iar implicarea înseamnă timp. Așasar, stabilește un timp pe care-l poți aloca pentru blogul sau site-ulu tău zilnic sau săptămânal.

5. Implicarea în comunități online de blogging sau comerț online.

Cele mai bune idei vor veni de la oameni deja implicați în astfel de activități, astfel că este recomandat să creezi legături cu proprietari de site-uri de același gen. Acest lucru se face prin intermediul comunităților online și a grupurilor de pe rețelele de socializare.

6. Promptitudine și disponibilitate pentru vizitatori.

Este indispensabil să ai date de contact pe site, de la adresa de email, telefon, live-chat și formular de contact. Utilizatorul trebuie să știe că se află cineva în spatele site-ului căruia i se poate adresa oricand.

7. Masurarea traficului si compararea acestuia în funcție de perioadă.

Măsurarea traficului în funcție de relevanța conținutului, a intervalului orar, te va ajuta să identifici nevoia consumatorului și crearea de conținut ce captează mai mult trafic.

8. Creare de conținut unic și relevant.

De obicei, mai ales în cazul unui blog, oamenii au tendința de a reveni către acei bloggeri care au modalități unice de a se exprima. În cazul unui magazin online, lucrurile stau la fel – noi produse vor fi captivante pentru clienții care au cumpărat în trecut și au fost mulțumiți.

9. Dezvoltarea de materiale promoționale.

Promovarea site-ului este necesară în orice moment, mai cu seamă la începutul activității. Promovarea poate avea loc doar în mediul online, pe rețelele de socializate sau prin intermediul banerelor afișate pe site-uri conexe.

10. Activarea unui certificat SSL.

Instalarea unui certificat SSL este necesară atât pentru SEO cât în primul rând pentru securitatea și siguranța utilizatorilor. Mai mult decât atât, toate browserele moderne încurajează criptarea HTTPS.

Anul 2018 se speculează a fi un an cu mai multă activitate în mediul online, astfel încât prezența online este obligatorie. prin activarea unui serviciu de găzduire prin intermediul HostMGS, se poate instala cu un simplu click din Softaculous platforma WordPress pentru inițierea unui website.
RoyalServer
riderel
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 159
Joined: 20 Aug 2013, 01:24
Detinator Steam: Da
CS Status: Working :)
Location: /dev/null
Contact:

15 Apr 2018, 10:52

Acel moment cand vorbesti despre continut unic si relevant si dai copy/paste din mxhost.
Cine te-a invatat ca asa se face marketing, a gresit. Potentialii clienti penalizeaza chestiile astea.
dragos1994
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 6
Joined: 31 Mar 2020, 19:15
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0

31 Mar 2020, 19:21

aberant..
Post Reply

Return to “Incepatori”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 6 guests