Tutorial ClanZone

Discutii despre meciurile de Counter-Strike, provocari intre clanuri, cupe, evenimente.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Post Reply
bLg
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 126
Joined: 28 Jun 2008, 08:22
Detinator Steam: Da
Has thanked: 1 time

18 Sep 2010, 17:54

Ce este ClanZone?

ClanZone este o comunitate multinationala de gaming recent deschisa care este in mare parte concentrata sa ajute jucatorii sa-si gaseasca clanuri si vice-versa. Jucatorii sunt liberi, fara nici un cost, sa se inregistreze pe canalul nostru si sa-si creeze clanuri sau sa fie recrutati de un alt clan. O parte foarte mare a comunitatii este concentrata in jurul sistemului de gather care este foarte bine organizat. Jucatorii au posibilitatea sa joace in gathere total automate si jucand ei dobandesc, in functie de cat de bine joaca, puncte skill care ii pot ajuta sa se evidentieze si sa fie recrutati de un clan leader sau pot doar castiga premiile puse la bataie pe baza skill'ului. Acest proiect a fost anuntat acum un an dar a fost oficial deschis acum 3 luni in care a reusit deja sa adune 11000 de membrii, peste 400 de clanuri si peste 23000 de meciuri jucate de membrii sai. In prezent noi administram si rulam sistemul de gather pe mai multe tari cum ar fi: Serbia, Bulgaria, Turcia, Romania, Portugalia, Europa (Franta, Germania, Anglia, Olanda) [http://clanzone[dot]org/channels].

Parte a comunitatii este ladderul lunar si premiile sale, premii care au o valoare totala de 200 de euro/luna. Noi cautam un sponsor care doreste sa ne ajute sa ne imbunatatim premiile cu produse gaming.

Ne pasa de acesta comunitate si de aceea vreau sa va aduc la cunostiinta ca noi am facut in 2 luni ceea ce alte comunitati similare (ex. Gather-Network) nu au facut in 5 ani. De asemenea am creat un ANTICHEAT de la zero pentru ca jucatorii care se bat pentru premiile puse la bataie sa o faca in mod corect si in functie de skill'ul, valoarea si experienta fiecaruia nu cu programe "ajutatoare" care sa ii ajute sa castige cat mai multe puncte.
Register: www[dot]ClanZone[dot]org
http://www.acleague.ro - Stiri din eSports, Competitii cu premii, etc!
Post Reply

Return to “Meciuri”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 30 guests