DreamHack Winter 2011 Sweden - Regional Qualifiers Romania

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
TzUcK
Fost moderator
Fost moderator
Posts: 2947
Joined: 19 Jul 2009, 15:44
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost moderator
Has thanked: 70 times
Been thanked: 140 times
Contact:

02 Nov 2011, 22:47

Pentru prima oara în istoria competitiei DreamHack, anul acesta se organizeaza DreamHack Balkan (calificarile regionale pentru DreamHack Winter 2011, din Suedia), la care vor participa cele mai bune echipe din Romania, Serbia, Bulgaria, Bosnia, Croatia si Ungaria. Evenimentul, organizat de Computer Games și Professional Gamers League (PGL), va avea loc în Constanta, pe 5 si 6 noiembrie, în Forte Games.

Jocurile oficiale ale primei editii DreamHack Balkan vor fi Counter Strike 1.6 și Starcraft 2. Prima zi a evenimentului va fi dedicata jucatorilor din Romania, etapa în care va fi selectata cea mai bună echipa de Counter Strike 1.6, dar și cel mai bun jucator de Starcraft 2, care vor reprezenta Romania la nivel regional.

In cea de-a doua zi va avea loc etapa regionala, în care jucătorii calificați vor concura alaturi de 16 echipe și 16 jucatori individuali din tarile participante. In urma competiției, cele mai bune doua echipe de Counter Strike 1.6 și castigatorul Starcraft 2 vor participa mai departe la finala DreamHack Winter din Suedia. Costurile de transport, cazare si licenta pentru acestia vor fi suportate de organizatorii DreamHack Balkan, jucatorii calificati urmand sa primeasca si premii în bani și produse hardware, oferite de sponsorii evenimentului.

In afara competiției oficiale, pe parcursul celor două zile vor fi organizate şi meciuri demonstrative de Counter Strike: Global Offensive și DOTA2.
Intrarea la eveniment este liberă în ambele zile. De asemenea, cei care doresc să urmărească competiția live și să își susțină echipele și jucătorii favoriți, o pot face accesând http://dolcetv.ro

http://dreamhack.ro/stiri/for-the-first ... qualifiers
RoyalServer 2
User avatar
xVib[E]R
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2302
Joined: 22 May 2011, 16:22
Detinator Steam: Nu
CS Status: bind w +quit
Detinator server CS: No.
Location: Romania
Has thanked: 101 times
Been thanked: 360 times
Contact:

02 Nov 2011, 22:53

Bafta Romania !
----------------------------------------
VIPSZONEGAMES RO
----------------------------------------
FORUMUL vă stă la dispoziţie !

Image
__________________________________________________________________________________________________________________________________

MixCloud | SoundCloud | YouTube - Y!M:[email protected]
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information