Pareri windows 8 phone ?

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
Blue ;x
Membru eXtream
Membru eXtream
Posts: 2141
Joined: 16 Jan 2011, 13:07
Detinator Steam: Da
Reputatie: Fost Membru Club eXtreamCS ( o luna )
Has thanked: 103 times
Been thanked: 171 times
Contact:

03 Feb 2012, 15:07

Windows Phone 8, noul sistem de operare mobil Microsoft, si-a dezvaluit secretele intr-un clip video realizat de Joe Belfiore, senior-vicepresedinte Microsoft si manager Windows Phone.

Materialul video, destinat reprezentantilor Nokia, arata multe detalii si functii Windows Phone 8, pastrate de Microsoft pana acum in secret, potrivit Pocketnow. Aflati care sunt imbunatatirile si particularitatile Windows Phone 8, intr-o prezentare pas cu pas.

1) Schimbari de hardware

Cunoscut si sub numele de cod “Appolo”, Windows Phone 8 este destinat smartphone-urilor de top. Specificatiile hardware compatibile cu noul sistem de operare Microsoft includ procesoare multi-core, patru rezolutii de ecran si posibilitatea de stocare a datelor pe card microSD.

Smartphone-urile cu Windows Phone 8 vor beneficia si de functionalitate NFC, care poate transforma telefonul intr-un instrument de plata. Windows Phone 8 va putea transmite continut cu usurinta catre desktop-uri, laptop-uri si tablete prin functionalitatea “tap-to-share”.



2) Aplicatii Windows 8

Odata cu lansarea Windows 8 in ultimul trimestru al acestui an, magazinul de aplicatii va contine peste 100.000 de aplicatii. Smartphone-urile cu Windows Phone 8 vor putea rula si aplicatiile create special pentru Windows 7.

Skype joaca un rol important in noul sistem de operare Microsoft. Aplicatia va beneficia de o integrare speciala in WP8, iar aplicatia care controleaza camera foto va fi disponibila pentru imbunatatire tuturor dezvoltatorilor.



3) Integrarea Windows 8 (fara Zune)

Spre deosebire de Windows Phone 7, care functioneaza printr-un kernel Windows 7, noul sistem de operare Microsoft va avea acelasi kernel ca si sistemul destinat PC-urilor. Functiile de networking, securitate si suport multimedia vor fi aproape identice pentru cele doua sisteme de operare.







Microsoft renunta la Zune in favoarea unei aplicatii speciale pentru sincronizarea telefonului. WP8 va oferi si integrare Xbox si Skydrive, optiuni ce vor permite continuarea jocurilor de pe consola pe telefon si sincronizarea de date wireless.



4) Managementul datelor

Microsoft a integrat in Windows Phone 8 sistemul DataSmart, care promite o manageriere mai usoara a transferului de date pe telefon. Pentru a elimina costurile suplimentare la abonamentele de date limitate, smartphone-urile cu WP8 se vor conecta automat la orice retea Wi-fi atunci cand acest lucru este posibil.

Experienta de browsing ar putea fi usurata de folosirea unui server proxy pentru comprimarea paginilor care sunt accesate pe telefon, prin Internet Explorer 10. Traficul ar putea astfel scadea cu pana la 30%.



5) Criptare BitLocker

Pentru a se impune si in segmentul business, Windows Phone 8 va oferi criptarea BitLocker introdusa dea de Microsoft in cele mai noi platforme desktop. Sistemul ofera o criptare 128-bit a intregului disk, ce va avea ca efect o siguranta mai mare impotriva furtului de date.

Mai mult, companiile vor putea sa-si instaleze software creat special pe telefoanele Windows Phone 8, care va putea fi rulat in spatele unui firewall.

Mai multe detalii : Click
Image Image

Creez artwork steam - 25 de lei!
Creez logo/banner gratis!
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information